Parašė Ignalina
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Važiavau 88-u Nr. V7009 nuo Aušros vartų iki Vinco Kudirkos aikštės, tai buvau vienintelis keleivis. Aušros vartų stotelėje vairuotojas net nenorėjo iš pradžių sustoti, bet pamatęs, kad aš tikrai jo laukiu, sustojo kiek už stotelės. Dar 88-u dirba V7011 ir V7018. Šie autobusai raudoni, iš išorės pavaizduota maršruto trasa. V7009-am kelios sėdynės, skirtos neįgaliesiems (taip pat ir atrama neįgaliųjų vėžimėliams), yra žalsvos spalvos ir tuo išsiskiria iš visų kitų sėdynių, kas estetiniu požiūriu atrodo gal kiek keistai, bet čia tik mano nuomonė. Beje, tai, kad gatvėse pasirodė V7018, perša mintį, kad privatininkas jau turi bent 18 autobusų, t. y. 50 % daugiau, negu jų reikia išleisti į maršrutus. Galvoju, gal kartais tuo bus pasinaudota, kad perdažyti baltus autobusus raudonai?.. Nes kitaip galėjo gi duoti jiems nuo šiandien dar bent vieną maršrutą. Nebent vairuotojų jiems trūksta gal.Paskutinis taisė Marius555; 2017.10.02, 10:59.
Comment
-
Parašė Marius555 Rodyti pranešimąNebent vairuotojų jiems trūksta gal.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąKiek pavyko užmatyti, tai 88-as vežioja orą (duomenys rytinio stebėjimo)
Comment
-
Dabar maršrutas yra naudingas tik ypatingai kantriems. Ryte vėlavimai po 15-20 min., o vakar pavakary (apie 18:30 val.) iš 2 prasilenkusių ties Islandijos st. vienas vėlavo 35 min., kitas - 15 min. Beje, jeigu kas bandys juo važiuoti iš Kudirkos a. link oro uosto, turėkit omenyje, kad jeigu jis nevėluos 15 min., tai ko gero pravažiuos šią stotelę anksčiau 3-4 min.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimą11 maršrute dirba naujas raudonas V7018.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąŠiandien 82-am svečiuojasi 4034
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimą2017-10-07 SĮSP darbuotojai važinėjo 115 maršrutu, stebėjo keleivių srautus.
Rytoj trys grafikai 5G maršrute ir po vieną grafiką T21 bei T18.
Skaičiuojama iki lapkričio 19Paskutinis taisė ssnaiperis; 2017.10.08, 17:20.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
Šiandien skaičiuotojai po vieną dirbo T6 (berods 2 grafikai), T7 (4 grafikai), T17 (4 grafikai), T12 (2 grafikai).
Rytoj trys grafikai 5G maršrute ir po vieną grafiką T21 bei T18.
Skaičiuojama iki lapkričio 19
Comment
Comment