Parašė ssnaiperis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Gal žinote, kodėl vakar, apie 18 valandą, Savanorių prospekte buvo galima matyti 2 troleibusą? Į abi puses mačiau. Pagalvojau, kad man čia pervargimas ir vaidenasi, bet tai pastebėjo ir kiti žmonės.
Lyg to būtų maža, tuo pat metu iš Žemaitės gatvės išsuko 20 troleibusas Centro kryptimi.
Gal stotyje kokia nelaimė buvo?
Comment
-
Kodėl taip nyku šioj temoj? Kodėl čia išvis yra rašoma tik apie 203 ir 302, o ne apie trumpus autobusus G maršrutuose darbo dienomis ir apie ilgus 2G savaitgaliais? Nes tai, kas dabar vyksta šioje temoje, yra absurdas. Jau tikrai neįdomu (bent jau man) kiekvieną dieną skaityt tuos pačius postus, kur 203/302 dirba.Paskutinis taisė denisas; 2017.05.17, 20:20.
Comment
-
Parašė Anjani Rodyti pranešimąGal žinote, kodėl vakar, apie 18 valandą, Savanorių prospekte buvo galima matyti 2 troleibusą? Į abi puses mačiau. Pagalvojau, kad man čia pervargimas ir vaidenasi, bet tai pastebėjo ir kiti žmonės.
Lyg to būtų maža, tuo pat metu iš Žemaitės gatvės išsuko 20 troleibusas Centro kryptimi.
Gal stotyje kokia nelaimė buvo?
Comment
-
Parašė denisas Rodyti pranešimąKodėl taip nyku šioj temoj? Kodėl čia išvis yra rašoma tik apie 203 ir 302, o ne apie trumpus autobusus G maršrutuose darbo dienomis ir apie ilgus 2G savaitgaliais? Nes tai, kas dabar vyksta šioje temoje, yra absurdas. Jau tikrai neįdomu (bent jau man) kiekvieną dieną skaityt tuos pačius postus, kur 203/302 dirba.
Comment
-
Parašė Anjani Rodyti pranešimąGal stotyje kokia nelaimė buvo?
Parašė denisas Rodyti pranešimąKodėl čia išvis yra rašoma tik apie 203 ir 302, o ne apie trumpus autobusus G maršrutuose darbo dienomis ir apie ilgus 2G savaitgaliais? Jau tikrai neįdomu (bent jau man) kiekvieną dieną skaityt tuos pačius postus, kur 203/302 dirba.
Parašė 1G2G Rodyti pranešimąPanašu į trolinimą. Iš Žemaitės g. nėra nusukimo troleibusams Centro kryptimi.
Comment
-
-
Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą2G ilgi savaitgalį jau šitiek laiko yra įprasta (aišku ir trumpų būna).Paskutinis taisė denisas; 2017.05.18, 18:13.
Comment
-
Atnaujinu temą. Nuo šio šeštadienio 36 ir 66 savaitgaliais dirbs tik ilgi autobusai. Šiandien dirba:
36 - 746, 991;
66 - 509.
Bet apie 2G tai išvis tyliu - ten irgi yra ilgi autobusai, bent jau 3 (741, 770 ir 3014). Nesuvokiu, kokio velnio ten taip pat paleido ilgus autobusus, kai šie dabar tokiu sezonu yra daug reikalingesni užmiesčio maršrutuose nei 2G.Paskutinis taisė denisas; 2017.05.20, 12:19.
Comment
-
Parašė denisas Rodyti pranešimąAtnaujinu temą. Nuo šio šeštadienio 36 ir 66 savaitgaliais dirbs tik ilgi autobusai. Šiandien dirba:
36 - 746, 991;
66 - 509.
Bet apie 2G tai išvis tyliu - ten irgi yra ilgi autobusai, bent jau 3 (741, 770 ir 3014). Nesuvokiu, kokio velnio ten taip pat paleido ilgus autobusus, kai šie dabar tokiu sezonu yra daug reikalingesni užmiesčio maršrutuose nei 2G.
Ir 3010 66.
Comment
-
[METACAFE][/METACAFE]Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą19-am trumpi. Ar 16-am irgi, neaišku.
Ir dar, kaži, kodėl 115 maršrute dirbančiame 193 net karštu oru įjungtas ŠILDYMAS...
Comment
-
Parašė Anjani Rodyti pranešimą[METACAFE][/METACAFE]
16, į autobusų parką iš stoties pajudėjęs 18:35, buvo trumpa Castrosua. Tikslaus numerio nepažiūrėjau.
Ir dar, kaži, kodėl 115 maršrute dirbančiame 193 net karštu oru įjungtas ŠILDYMAS...
Comment
-
Parašė denisas Rodyti pranešimąBet apie 2G tai išvis tyliu - ten irgi yra ilgi autobusai, bent jau 3 (741, 770 ir 3014). Nesuvokiu, kokio velnio ten taip pat paleido ilgus autobusus, kai šie dabar tokiu sezonu yra daug reikalingesni užmiesčio maršrutuose nei 2G.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąTavo maldos išgirstos - šiandien tik trumpi, praktiškai vien švediški dujiniai. Tikrai "konfortiška" prie +25. O "užmiesčio" maršrutai tai tik 36/66, kur jie reikalingi. Visur kitur pakanka trumpų.Paskutinis taisė denisas; 2017.05.21, 16:46.
Comment
Comment