Parašė ssnaiperis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė denisas Rodyti pranešimą1g - 989.
Tokiu būdu sumažės ,,teršimo'' , nes kaikas tokius kasdieninius pranešimus vadina būtent taip.
Dėl 203 ir 302 irgi neverta rašinėt pastoviai, nes jos kasmet išlenda į gatves žiemos metu į maršrutus.
Tikiuosi tiek Denisas, tiek KAROSA, ir visi kiti mane suprato. Ačiū.Paskutinis taisė Mantas95; 2016.11.08, 16:15.
Comment
-
Parašė Mantas95 Rodyti pranešimąNerašykime jau to kasdien, nes juk visi suprantame, kad artėja žiema, autobusai genda, tai ir trumpų autobusų nuolatiškumas greitukuose bus įprasta. Aš jau pora dienų (penktd. ir pirmad.) nerašau po vieną tą autobusą, nes prasmės nėr, geriau dabar taip - siekti trumpų rekordo . Pvz. Pernai pamenu 1G daugiausiai buvę dienoj 5 trumpi autobusai, užpernai net 11. Tad siekime šių metų rekordo, na aišku kolkas tik 1.
Tokiu būdu sumažės ,,teršimo'' , nes kaikas tokius kasdieninius pranešimus vadina būtent taip.
Dėl 203 ir 302 irgi neverta rašinėt pastoviai, nes jos kasmet išlenda į gatves žiemos metu į maršrutus.
Tikiuosi tiek Denisas, tiek KAROSA, ir visi kiti mane suprato. Ačiū.
Comment
-
Parašė Mantas95 Rodyti pranešimąDėl 203 ir 302 irgi neverta rašinėt pastoviai, nes jos kasmet išlenda į gatves žiemos metu į maršrutus.
Tikiuosi tiek Denisas, tiek KAROSA, ir visi kiti mane suprato. Ačiū.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė KAROSA Rodyti pranešimąNa jūs Mantai kiek matau apie techniką tai jau nusimanote, nes tik jums autobusai genda nuo 0 laipsnių Autobusai genda nuo nepakankamos priežiūros, NEPRIKLAUSOMAI nuo metų laikų (aišku, didelis šaltis įtakos turi). O trumpi autobusai nėra normalu maršrutuose, kurie yra perpildyti, dėl to aš pats ir kiti forumo nariai tą parašo. Manau, suprasite, kad visi yra lygūs ir jūs esate ne išimtis su savo tokiais komentarais, atseit, atkreipkite dėmesį, aš esu protingiausias Kantrybės
203 ir 302 galėtų būti kaip išimtys, nes autobusai unikalūs ir dirba nereguliariai.
Neleisiu šios temos paversti didesniu šiukšlynu (nemažos dalies forumiečių manymu), nei yra dabar.
Comment
-
Vakar 266 buvo 5G, tai užsimiršo matomai Gerai, kad apsisukti buvo gera vieta - Rygos ir Taikos g. sankryžoje ties Maxima. Va 599 (lyg ir) pasisekė mažiau - važiuodamas 75 maršrutu iš Ateities g. nepasuko į S. Stanevičiaus g. ir padarė labai labai kvailą manevrą: bandė apsisukti tiesiog stotelėje tuo pačiu užtverdamas visą eismą ir dar įsirėmęs į apšvietimo stulpą. O jeigu būtų pavažiavęs vos 150 metrų toliau, būtų apsisukęs erdviame A. Jonyno st. žiede.
Comment
-
1G rezervų popietė. Vietoje 705, kuris sugedo šiandien ryte st. Žaliasis tiltas link Stoties, dirba 429, o žemagrindžio reisu - 137. Deja, vietoj ko Karosa - nežinau.
Turiu dabar klausimą. Gal žinote, kur dingo visi midi klasės Neoplanai (590-594)? Nes pastaruoju metu į 11 dabar leidžia trumpus autobusus, dažniausiai Volvo 7700...
Comment
-
Parašė denisas Rodyti pranešimąTuriu dabar klausimą. Gal žinote, kur dingo visi midi klasės Neoplanai (590-594)? Nes pastaruoju metu į 11 dabar leidžia trumpus autobusus, dažniausiai Volvo 7700...
Comment
-
Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą57 921!Paskutinis taisė denisas; 2016.11.18, 17:11.
Comment
-
Parašė denisas Rodyti pranešimąPapildysiu. 26 722 (nežinau, ar apsimoka rašyti, kai aš tą maršrutą retai matau).
Comment
-
Parašė denisas Rodyti pranešimą1G - 799.
777 (1G) sugedo šiandienos popietę st. Baltupiai link Santariškių. Beveik pusė juo važiavusių persėdo į 753 (35).Paskutinis taisė KAROSA; 2016.11.23, 16:21.
Comment
Comment