2016-11-03 d. 531 dirba pertraukiamu 36 grafiku.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė Naujaneriai Rodyti pranešimą2016-11-03 d. 203 dirba 66.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąTransrevis nusipirko kažka Elektros spalvos ant Sprinterio bazės su vienos varčios automatinėmis durimis, pastebėtas šiandien prie stoties
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimą2602? Važinėja jau???Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąPaskutiniu metu darbo dienomis po vieną trumpą 1g maršrute.
Comment
-
2130 dešnysis šoninis posūkis man pasirodė baltas. Lengvųjų per TA nepraleidžia jei vietoje geltonų sudėtos baltais cokoliais lemputės (nesvarbu, kad ant viršaus geltonas gaubtas kaip čia).
Kodėl Troleibusų parkas ignoruoja šitai - ar TA "suderintai" žiūri pro pirštus, ar siekis dar kartą daryti darbą prieš TA ( o tas kas 6 mėn), ar čia kokia vairuotojo iniciatyva (turėjo - per pietus pasikeitė)?
Comment
-
Parašė Fulgur Rodyti pranešimą2130 dešnysis šoninis posūkis man pasirodė baltas. Lengvųjų per TA nepraleidžia jei vietoje geltonų sudėtos baltais cokoliais lemputės (nesvarbu, kad ant viršaus geltonas gaubtas kaip čia).
Kodėl Troleibusų parkas ignoruoja šitai - ar TA "suderintai" žiūri pro pirštus, ar siekis dar kartą daryti darbą prieš TA ( o tas kas 6 mėn), ar čia kokia vairuotojo iniciatyva (turėjo - per pietus pasikeitė)?
Comment
-
Parašė denisas Rodyti pranešimą1g - 989.
Tokiu būdu sumažės ,,teršimo'' , nes kaikas tokius kasdieninius pranešimus vadina būtent taip.
Dėl 203 ir 302 irgi neverta rašinėt pastoviai, nes jos kasmet išlenda į gatves žiemos metu į maršrutus.
Tikiuosi tiek Denisas, tiek KAROSA, ir visi kiti mane suprato. Ačiū.Paskutinis taisė Mantas95; 2016.11.08, 16:15.
Comment
-
Parašė Mantas95 Rodyti pranešimąNerašykime jau to kasdien, nes juk visi suprantame, kad artėja žiema, autobusai genda, tai ir trumpų autobusų nuolatiškumas greitukuose bus įprasta. Aš jau pora dienų (penktd. ir pirmad.) nerašau po vieną tą autobusą, nes prasmės nėr, geriau dabar taip - siekti trumpų rekordo . Pvz. Pernai pamenu 1G daugiausiai buvę dienoj 5 trumpi autobusai, užpernai net 11. Tad siekime šių metų rekordo, na aišku kolkas tik 1.
Tokiu būdu sumažės ,,teršimo'' , nes kaikas tokius kasdieninius pranešimus vadina būtent taip.
Dėl 203 ir 302 irgi neverta rašinėt pastoviai, nes jos kasmet išlenda į gatves žiemos metu į maršrutus.
Tikiuosi tiek Denisas, tiek KAROSA, ir visi kiti mane suprato. Ačiū.
Comment
-
Parašė Mantas95 Rodyti pranešimąDėl 203 ir 302 irgi neverta rašinėt pastoviai, nes jos kasmet išlenda į gatves žiemos metu į maršrutus.
Tikiuosi tiek Denisas, tiek KAROSA, ir visi kiti mane suprato. Ačiū.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
Comment