Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

2016-11-03 d. 531 dirba pertraukiamu 36 grafiku.
    Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

2016-11-03 d. 203 dirba 66.

Comment

Parašė Naujaneriai Rodyti pranešimą
        2016-11-03 d. 203 dirba 66.
        Matėm, ji pakeitė kažkuris Volva
        Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

Transrevis nusipirko kažka Elektros spalvos ant Sprinterio bazės su vienos varčios automatinėmis durimis, pastebėtas šiandien prie stoties

Comment

Parašė rytis001 Rodyti pranešimą
            Transrevis nusipirko kažka Elektros spalvos ant Sprinterio bazės su vienos varčios automatinėmis durimis, pastebėtas šiandien prie stoties
            9212

Comment

Tai dabar po Vilnių važinėja tik vienas sudvejintas?
              Lietuva visiems.

Comment

2 - 2602 ir 2603.

Comment

2G 740! Labai gerai, kad ilgą paleido, žmonių gan daug.

Comment

2602? Važinėja jau???
                    Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                      2602? Važinėja jau???
                      Taip, net ir parke sakė, kad važinėja dvi ilgos 7-u.

Comment

Džiugu tuomet. Tik panašu, kad ne tik 2603, bet ir 2602 yra "vaiduoklis" - realiu laiku nė vieno ketvirtadienį/penktadienį nerodė.
                        Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

2016-11-07 d. 203 dirba A66 maršrute

Comment

Paskutiniu metu darbo dienomis po vieną trumpą 1g maršrute.
                            Daugiau mano nuotraukų >>
                            Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                              Paskutiniu metu darbo dienomis po vieną trumpą 1g maršrute.
                              Dažniausiai iš rezervo

Comment

2130 dešnysis šoninis posūkis man pasirodė baltas. Lengvųjų per TA nepraleidžia jei vietoje geltonų sudėtos baltais cokoliais lemputės (nesvarbu, kad ant viršaus geltonas gaubtas kaip čia).

Kodėl Troleibusų parkas ignoruoja šitai - ar TA "suderintai" žiūri pro pirštus, ar siekis dar kartą daryti darbą prieš TA ( o tas kas 6 mėn), ar čia kokia vairuotojo iniciatyva (turėjo - per pietus pasikeitė)?

Comment

Parašė Fulgur Rodyti pranešimą
                                  2130 dešnysis šoninis posūkis man pasirodė baltas. Lengvųjų per TA nepraleidžia jei vietoje geltonų sudėtos baltais cokoliais lemputės (nesvarbu, kad ant viršaus geltonas gaubtas kaip čia).

Kodėl Troleibusų parkas ignoruoja šitai - ar TA "suderintai" žiūri pro pirštus, ar siekis dar kartą daryti darbą prieš TA ( o tas kas 6 mėn), ar čia kokia vairuotojo iniciatyva (turėjo - per pietus pasikeitė)?
                                  Nes Regitra yra valstybinė įmonė parkas irgi valstybinė kaip gali savo transportui neduoti technikinės?

Comment

1g - 989.

Comment

Parašė denisas Rodyti pranešimą
                                      1g - 989.
                                      Nerašykime jau to kasdien, nes juk visi suprantame, kad artėja žiema, autobusai genda, tai ir trumpų autobusų nuolatiškumas greitukuose bus įprasta. Aš jau pora dienų (penktd. ir pirmad.) nerašau po vieną tą autobusą, nes prasmės nėr, geriau dabar taip - siekti trumpų rekordo . Pvz. Pernai pamenu 1G daugiausiai buvę dienoj 5 trumpi autobusai, užpernai net 11. Tad siekime šių metų rekordo, na aišku kolkas tik 1.
                                      Tokiu būdu sumažės ,,teršimo'' , nes kaikas tokius kasdieninius pranešimus vadina būtent taip.

Dėl 203 ir 302 irgi neverta rašinėt pastoviai, nes jos kasmet išlenda į gatves žiemos metu į maršrutus.
                                      Tikiuosi tiek Denisas, tiek KAROSA, ir visi kiti mane suprato. Ačiū.
                                      Paskutinis taisė Mantas95; 2016.11.08, 16:15.

Comment

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
                                        Nerašykime jau to kasdien, nes juk visi suprantame, kad artėja žiema, autobusai genda, tai ir trumpų autobusų nuolatiškumas greitukuose bus įprasta. Aš jau pora dienų (penktd. ir pirmad.) nerašau po vieną tą autobusą, nes prasmės nėr, geriau dabar taip - siekti trumpų rekordo . Pvz. Pernai pamenu 1G daugiausiai buvę dienoj 5 trumpi autobusai, užpernai net 11. Tad siekime šių metų rekordo, na aišku kolkas tik 1.
                                        Tokiu būdu sumažės ,,teršimo'' , nes kaikas tokius kasdieninius pranešimus vadina būtent taip.

Dėl 203 ir 302 irgi neverta rašinėt pastoviai, nes jos kasmet išlenda į gatves žiemos metu į maršrutus.
                                        Na jūs Mantai kiek matau apie techniką tai jau nusimanote, nes tik jums autobusai genda nuo 0 laipsnių Autobusai genda nuo nepakankamos priežiūros, NEPRIKLAUSOMAI nuo metų laikų (aišku, didelis šaltis įtakos turi). O trumpi autobusai nėra normalu maršrutuose, kurie yra perpildyti, dėl to aš pats ir kiti forumo nariai tą parašo. Manau, suprasite, kad visi yra lygūs ir jūs esate ne išimtis su savo tokiais komentarais, atseit, atkreipkite dėmesį, aš esu protingiausias Kantrybės

Comment

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
                                          Apie 203 ir 302 norėčiau gauti kaip tik kiek galima daugiau informacijos nes žiemai artėjant Vilniuje "vaidensiuos" vis dažniau...

Comment

Working...
                                          X