Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Tada ir ilgų autobusų reikėtų. Nors dabar ten ir mikroautobusas poilsio dienomis važiuoja, bet tas pats buvo ir 112, kol vietoje jo nepaleido 87, nepalyginamai labiau užpildytą ir keliskart dažniau ir ilgiau kursuojantį.
    Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
      Tada ir ilgų autobusų reikėtų. Nors dabar ten ir mikroautobusas poilsio dienomis važiuoja, bet tas pats buvo ir 112, kol vietoje jo nepaleido 87, nepalyginamai labiau užpildytą ir keliskart dažniau ir ilgiau kursuojantį.
      Manau geriau būtų daugiau trumpų autobusų nei pora ilgų.

Comment

Dažnumo prasme - taip. Bet realiai tai ryte ko gero tektų ir ilgą leisti, nes kokią 7:00 žmonių būtų labai labai daug.

Comment

Gal daugiau trumpų, bet mažiau ilgų autobusų geriau keleiviams, bet aptarnaujančiai įmonei tai daug blogiau, juolab važiuojama labai gyliai į rajoną. Nieko baisaus, jeigu važiuotų 4 ilgi (du važiuotų kas 1,5 val., tai tiek pat kiek 101) vietoj 6 trumpų. Beje, reikėtų pagalvoti ir apie Kriaučiūnus, Platiniškes ir Naująją, kur VT apskritai nėra.

Comment

Tai kad į Kriaučiūnus/Platiniškes nėra asfaltuotų kelių, todėl ten miesto VT važiuoti negali.

O kas dėl 63, tai anksčiau juk žiemą jis apskritai nekursuodavo. Lapkričio-kovo mėnesiais ten keleivių srautai labai maži. Taupymo sumetimais, šaltuoju metu laiku maršrutą galima apskritai trumpinti iki Pilaitės (Pilaitė-Karveliškės), nors, aišku, keleiviams tai bus nepatogumas.
            Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
            Marsrutai.lt tinklaraštis!
            SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Šiandien 63-am maršrute dirba Mercedes benz Cito #029. Reisu 14:42 is Narbuto link Karveliškių keleivių pakankamai buvo. 9 prie Pupos išlipo, o likusieji nuvažiavo gilyn link Karveliškių. Šiuo atveju Noges neužtektų tokiam kiekiui keleivių
              Daugiau mano nuotraukų >>
              Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Visgi midibusų reikia maršrutui.
                My Flickr
                My Trainpix

Comment

1112 jau dirba po kapiltalinio remonto šiandien 2- ame maršrute.

Comment

Įdomu kaip reikalai su 1131? Dar kapitalinį daro nežinot?
                    My Flickr
                    My Trainpix

Comment

Parašė Arelis Rodyti pranešimą
                      Jau seniai linijoje. Berods 6 pastoviai dirba.

Comment

Šiandien 14 maršrute dirba 1720, 4 - 1659, 2 - 1708.

Comment

Parašė Svajonius Rodyti pranešimą
                          1112 jau dirba po kapiltalinio remonto šiandien 2- ame maršrute.
                          Šiandien dirbo 6-am. Iki kapitalinio remonto (kuris daugmaž 1.5 metų stovėjo) jis pastoviai dirbdavo 6-am. Pagal mano skaičiavimus jis išstūmė 1567. Ar tai tiesa, pasiaiškinsiu savo spėjimą per artimiausias dienas.

Parašė Arelis Rodyti pranešimą
                          Pastarasis jau lapkritį grįžo į savo stabilią vietą 6-am maršrute.

Parašė Marius555 Rodyti pranešimą
                          Šiandien 14 maršrute dirba 1720, 4 - 1659, 2 - 1708.
                          4-am maršrute šiandien 1680, 6-am - 1700, 12-am 1706

Comment

Šiandien 19-am autobusų maršrute dirba #870, kurio jau ilgą laiką neteko matyti.
                            12-am autobusų maršrute 2 grafiku dirba #843 Saffle. Kaip į pastarąjį žmonės sutilpo ryte, neįsivaizduoju
                            Paskutinis taisė ssnaiperis; 2015.02.05, 20:51.

Comment

Šiandien 2G 800.... Vietoj jei neklystu 746.

Comment

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
                                Šiandien 2G 800.... Vietoj jei neklystu 746.
                                Biški nelygus žmonių talpinimo skaičius...
                                Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

Kažkur apie 14:50 2G tikrai buvo nemažas vėlavimas , stotelėjė prisirinko tai stotelei neįprastas žmonių kiekis. Paskui atvažiavo iškart du autobusai - Saffle ir triašis mercedes. Beveik visi laukę žmonės grūdosi į perpildytą Saffle.
                                  Abrikosai mus išgelbės. ~

Comment

Parašė rytis001 Rodyti pranešimą
                                    Biški nelygus žmonių talpinimo skaičius...
                                    Labai. Tu forume nenaudok ,,biškio'' .
                                    Šiaip kai aš laukiau 2G tai vėlavo 9min. , atvyko tas 800, žiūriu iš paskos 55 711, abiejuose košė, bet 711 mažiau, tai į tą įlipau.

Comment

Nelabai seku troleibusų stebėjimų temos - argi 1720 14 maršrute anksčiau nedirbdavo pastoviai ? Jeigu dabar šiame maršrute troleibusas tik "svečiavosi", kokiuose maršrutuose jis dirba nuolatos ?

Comment

Parašė 10.000 Rodyti pranešimą
                                        Nelabai seku troleibusų stebėjimų temos - argi 1720 14 maršrute anksčiau nedirbdavo pastoviai ? Jeigu dabar šiame maršrute troleibusas tik "svečiavosi", kokiuose maršrutuose jis dirba nuolatos ?
                                        1719 po įvykusios reformos 2013 liepos 1, perrašytas į 14 maršrutą. Matomai 1719 tądien buvo sugedęs, kai mačiau fotografuotą Amberį 14-am. O 1720 prirašytas 21-am

Comment

Parašė 10.000 Rodyti pranešimą
                                          1720 priskirtas į 21, o 1719 - į 14 maršrutus.

Comment

Working...
                                          X