Iš rezervo į 53 išriedėjo 821.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąJau antras mano draugas klausė, kas per autobusai išvažiavo su numeriais 4002 ir 4001? Gal naujai nuomojami Meteorito mercedesai?
Comment
-
Vienas draugas sakė, kad 4001 pastebėtas 5G.
Iš kito gavau informaciją, kad 4002 pastebėtas 6GPaskutinis taisė ssnaiperis; 2014.10.24, 17:20.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąJau antras mano draugas klausė, kas per autobusai išvažiavo su numeriais 4002 ir 4001? Gal naujai nuomojami Meteorito mercedesai?Paskutinis taisė Marius555; 2014.10.25, 17:24.
Comment
-
Parašė Marius555 Rodyti pranešimąŠiandien mačiau 4001 5G maršrute, tai jis buvo labai panašus į tuos, kurių nuotraukos yra fotogalerijoje (jei gerai pamenu, 4001 yra MB O405GN2 modelio). Reiškia, ko gero, tai ir bus nuomojami Meteorito autobusai.Abrikosai mus išgelbės. ~
Comment
-
Parašė Lucario Rodyti pranešimąO numeriai 4001/4002? Čia tokie duoti parko , ar iš seno tokie uždėti ?
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąMūsiškiai. Būtų keista, jeigu iš užsienio atvarytas autobusas iškart važinėtų su originaliais garažo numeriais
4xxx numeracija, byloja apie tolimesne autobusu pratesima, bei apie tolimesne viso VVT garazine numeracija, kuri eina netgi jau toliau uz troleibusus.
p.s. mano nuomone, nezinau ar ji tikslinga. Gal vertetu "uzkamsyt" tarpus autobusu numeracijoje (iki 999), ju juk tikrai yra.
Comment
-
Parašė Buss fanas Rodyti pranešimąKeista, jog VVT "nekamso" tarpu garazineje numeracijoje, kaip dare iki siol. Pvz: 176, 18x, 263, 27x, 29x ir pan.
4xxx numeracija, byloja apie tolimesne autobusu pratesima, bei apie tolimesne viso VVT garazine numeracija, kuri eina netgi jau toliau uz troleibusus.
p.s. mano nuomone, nezinau ar ji tikslinga. Gal vertetu "uzkamsyt" tarpus autobusu numeracijoje (iki 999), ju juk tikrai yra.
Comment
-
Parašė rvr Rodyti pranešimąO gal VVT nusprendė grįžti prie kolonų numeracijos. Gal tas skaicius 4*** yra kolonos numeris?
1*** - pirmojo parko troleibusai
2*** - antrojo parko troleibusai
3*** - autobusai, priklausantys 2TP
4*** - autobusai, priklausantys parkui Žirmūnuose
Comment
-
Man tas 4 priekyje panašu tiesiog į "iš lempos" parinktą pirmą skaičių, kuris padės atskirti nuosavus autobusus nuo nuomojamų.
Beje, šiandien lygtai vienpamaininiu 37 grafiku dirbo kažkuris Noge. Dar ne žiema, o jau nebėra techniškai sąlyginai tvarkingų didelės talpos autobusų...Paskutinis taisė Mettal; 2014.10.24, 22:42.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąBeje, šiandien lygtai vienpamaininiu 37 grafiku dirbo kažkuris Noge. Dar ne žiema, o jau nebėra techniškai sąlyginai tvarkingų didelės talpos autobusų...
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąBeje, kažkas čia pastebėjo, kad aną savaitgalį 42 ir 78 dirbo tik Solaris ir MAN. Jie ten dirbo ne dėl to, kad kažkas ten gerai gyventų, o dėl to, kad buvo skaičiuojami keleiviai
Beje, šiandien 2G dirba vienas iš nuomojamų Meteorit turo autobuso. Tiesa, nepamenu, ar tai 4001 ar 4002.
Comment
-
Parašė hydrex Rodyti pranešimąšiandien jau susiprotėjau dėl to, kai pamačiau 78-am dirbantį 993.
Beje, šiandien 2g dirba vienas iš nuomojamų meteorit turo autobuso. Tiesa, nepamenu, ar tai 4001 ar 4002.
Comment
Comment