Aš irgi nesitikėjau, kad garažiniai bus 990-999. Dar plius švieslentės iš Säffle paimtos...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąAš irgi nesitikėjau, kad garažiniai bus 990-999. Dar plius švieslentės iš Säffle paimtos...
Comment
-
Parašė 0570043 Rodyti pranešimąTai originalios svieslentes. Tokios yra ir pas visus NG313. Jas tiesiog suprogramavo.
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąNu gal. Tiesiog atrodė labai panašios į Säffle 5000 .
Comment
-
Mettal, jau gali pažymėt fotobuse, kad 877 važiuojantis, šiandien 2G. Per jį namo grįžau per vėlai... vėlavo, o žmonių - katastrofa, neįsėdau. Rygos st. (link ateities g.) reisai 15h: 12 23 37 52. Poto tik 16: 05. Tai šiandien 15:52 reisas vėlavo apie 6min.... ,poto šeip ne taip įsėdau į 16:05 (775), bet vėlavo apie 5min... mėsmalė taip pat. Reikia padidint labai būtinai reisus 15h.
Koks susisiekimo paslaugų paštas? Nusiųsiu skundą.
Comment
-
info@vilniustransport.lt Bet greičiausiai tau atsakys - "naudokitės 48 ir 55", bet pabandyti tikrai verta. 887 bus pažymėtas (pats gi gali įvedinėti taisymus).
Comment
-
Parašė Mantas95 Rodyti pranešimąAčiū už nuorodą
48 man netinka, o 55 man labai tiks nuo rugsėjo 15d. kai keičiasi tvarkaraščiai, tada Rygos st. bus 15:44 man kaiptikGerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Kalbant apie tvarkaraščius. Pvz., 18 maršrutas iš Naujosios Vilnios nuo 15 iki 17 valandos veža mokinius link Galgų, tačiau per dvi valandas yra tik 4 reisai, ko pasekoje autobusas atvažiuoja ir išvažiuoja jau vėluodamas ir sausakimšas. Dar vienas pastebėjimas: nuo 21 valandos link Naujosios Vilnios kiekvienu reisu važiuoja maksimum 10 keleivių per visą maršrutą.
Kadaise forume buvo diskusija dėl 67 maršruto trumpinimo. Realybėje stebint vaizdą susidaro įspūdis, kad toks sutrumpinimas būtų tragiškas variantas. Dienos metu po pamokų važiuoja pilnas autobusas mokinių link Kalno gatvės ir jie, natūralu, netilptų į 115. Reikėtų svarstyti kitą variantą.
Comment
-
Parašė grustnyj Rodyti pranešimą<...>
Kadaise forume buvo diskusija dėl 67 maršruto trumpinimo. Realybėje stebint vaizdą susidaro įspūdis, kad toks sutrumpinimas būtų tragiškas variantas. Dienos metu po pamokų važiuoja pilnas autobusas mokinių link Kalno gatvės ir jie, natūralu, netilptų į 115. Reikėtų svarstyti kitą variantą.
Comment
-
Sveiki, šiandien pastebėjau įdomų reiškinį. Dėl Danske Bank maratono pakeitus maršrutus pastebėjau štai tokią anomaliją - T15, Solaris, sekmadienį!
Viso dydžio foto http://imgur.com/3nFiB Atsiprašau už kokybę
Comment
-
Parašė kalabacharka Rodyti pranešimąSveiki, šiandien pastebėjau įdomų reiškinį. Dėl Danske Bank maratono pakeitus maršrutus pastebėjau štai tokią anomaliją - T15, Solaris, sekmadienį!
Atvaizdas
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąKadangi neužteko SD kortelių kurias deda į švieslentes
Comment
-
Parašė kalabacharka Rodyti pranešimąSveiki, šiandien pastebėjau įdomų reiškinį. Dėl Danske Bank maratono pakeitus maršrutus pastebėjau štai tokią anomaliją - T15, Solaris, sekmadienį!
Atvaizdas
Comment
-
Parašė Marius555 Rodyti pranešimąKadangi pakeista 6 maršruto trasa sutampa su 15 maršruto trasa, tai rašyti numerį "15", mano manymu, yra logiškiau. Galima buvo paskelbti, kad 6 maršruto troleibusai nedirbs, o vietoj jų dirbs 15 maršruto troleibusai - keleiviams tai skambėtų paprasčiau.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąinfo@vilniustransport.lt Bet greičiausiai tau atsakys - "naudokitės 48 ir 55", bet pabandyti tikrai verta. 887 bus pažymėtas (pats gi gali įvedinėti taisymus).
Comment
-
Parašė Mantas95 Rodyti pranešimąŠiandien 992 2G
Per realaus laiko stebejimo sistema, autobusas jau buvo Jovaro st.
Nejaugi, gerokai anksciau nuvaziavo?
Comment
Comment