Parašė Marius555
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąPaskutiniu metu bent po vieną trumpą matau 12-am.
Comment
-
Parašė Arelis Rodyti pranešimąApie švieslentę aš esu sakęs. Priekinėje dalyje rodo tik maršruto numerį, bet krypties nerodo. "1" maršruto šriftas yra kitoks negu pas kitus.
Comment
-
Šviežios naujienos ! Šiandien nepasisekė Heuliezui nr. 871 1G maršrute .
Reisas iš Santariškių : 8:15.
Jeruzalėj, 8:21 įsėdau aš į 871. Planavau kėlionę iki V. K. aikštės, bet tik iki Žalgirio st. nuvažiavau. Taigi... Visą kelią iki Žalgirio st. autobuso gale girdėjosi kažkoks garsas, labai panašus, kad į asfaltą trankytūsi koks vamzdis (bent jau man taip atrodė ), nuo Baltupių pastebėjau, kad gale (kaip tik ten ir sedėjau) pradėjo rūkti balti dūmai (bet visa laimė, kad ne juodi), rūko jie dėl to, kad perkaito variklis, tad prie pramogų arenos st. prie tų ilgųjų šviesoforų, kur reikia ilgai laukt, visai vairuotojas užgesino autobusą, tipo, kad variklis ,,pailsėtų'' pokol bus žalias šviesoforas. Įjungė autobusą iš 2-o karto. Na ir visą tą laiką iki Žalgirio vis rūko balti tie dūmai, vis tas garsas ir dar kvapas buvo pasklidęs kol galiausiai Žalgirio st. (~8:35) kai pradėjo labiau rūkti dūmai, vairuotojas išlaipino visus keleivius, ėmė žiūrėti variklį, bet nieko nesigavo, žmonių buvo daugokai. Visi persėdo į 10 ir 53, aš į 53 702. Techninė pagalba atvažiavo mačiau jau man grįžtant su 770 apie 9:20.
Pirmą kartą atsidūriau tokioj situacijoj kai sugenda autobusas.
Beje, pastebėjau (jau seniai), turbūt ir dauguma jūsų, kad Heuliezuose yra toks pirties kvapas visada.Paskutinis taisė Mantas95; 2014.08.13, 09:52.
Comment
-
Parašė Tanana Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąNe pirmą kartą toks atvejis. Analogiškai ir 65-am buvo toks atvejis. 14-am dirba vienas autobusas visą dieną
Comment
Comment