Parašė denisas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė 0570043 Rodyti pranešimąGalima sakyti taip. Jo galinis punktas irgi yra netoli tos vietos. Aišku, šiektiek paeiti reikia, bet tikrai nedaug.
Comment
-
Parašė denisas Rodyti pranešimąNet ir Volvo 7700A? Galite duoti man jo nuotrauką, kuris dirbo šiame maršrute (jeigu žinoma tokia yra)Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimąParašė denisas Rodyti pranešimąNet ir Volvo 7700A? Galite duoti man jo nuotrauką, kuris dirbo šiame maršrute (jeigu žinoma tokia yra)
Ilgų autobusų 10-ame maršrute nuotraukų yra tik 4 ir visos Karosų:
379 ir 408 - 2010 m. birželio mėn.
123 vienaip ir kitaip - 2013 m. rugpjūčio mėn.
Comment
-
Parašė denisas Rodyti pranešimąPričiom čia 22 ir 43? Abu maršrutai nepriveža keleivių prie Kaziuko mugės.
Comment
-
Parašė denisas Rodyti pranešimąPričiom čia 22 ir 43? Abu maršrutai nepriveža keleivių prie Kaziuko mugės.
O 10 maršrutu ilgų Volvo nebuvo. Bent jau aš tokių atvejų nepamenu. Pilnai pervedus šį maršrutą ant trumpų autobusų (kelintais metais tiksliai - nepamenu), juo tik epizodiškai dirbdavo ilgi: Karosos B741/B841, Mersedesai O405G.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąPritom - priveža, ir dar kaip priveža.
O 10 maršrutu ilgų Volvo nebuvo. Bent jau aš tokių atvejų nepamenu. Pilnai pervedus šį maršrutą ant trumpų autobusų (kelintais metais tiksliai - nepamenu), juo tik epizodiškai dirbdavo ilgi: Karosos B741/B841, Mersedesai O405G.
Comment
-
Parašė denisas Rodyti pranešimąNežinote, kada 36 ir 66 maršrutais pradės važiuoti ilgi autobusai?
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąJau yra aišku, kad visą vasarą 12 autobusų maršrute dirbs trumpi autobusai
Comment
-
Parašė denisas Rodyti pranešimąNežinote, kada 36 ir 66 maršrutais pradės važiuoti ilgi autobusai?
Parašė 0570043 Rodyti pranešimąKo gero, vasaros pradžioje, kai atsilaisvins porą ilgų autobusų.
Praktiškai šią vasarą didžiausia tikimybė, kad bus tik trumpi autobusai, o ilgų nebus.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė denisas Rodyti pranešimąKodėl? Dėl to, kad mažas keleivių srautas?
O šiaip atšilus orams ilgi dirbs 17, 36, 39, 66 maršrutuose. Kaip bus iš tikro, pamatysim
Comment
-
Vasarą mažinamas autobusų kiekis ne tik G maršrutuose. Jeigu vasarą dirbs panašus skaičius autobusų kaip ir praeitą vasarą, tai 1G dirbs 13 TP, 2G - 15 TP, 3G - 13 TP, 4G - 15 TP, 5G - 13 TP. 6G lieka tos pačios 8 TP. Taigi laimimos 18 TP; iš jų tikrai bus pakankamas kiekis ilgų autobusų, kurie galėtų aptarnauti 17, 36, 39 ir 66 maršrutus.
Comment
-
Parašė Marius555 Rodyti pranešimąŠiandien vėl visi 9 T2 dirbantys troleibusai yra "Solaris" (tie patys, kaip ir šeštadienį, tikrinta 14:48).
A15 šiandien 593-ą pakeitė 730 Volvo
Comment
Comment