Parašė KitoksBrolis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė kaskas Rodyti pranešimąSiandien vaziavau 6g nuo Zaliojo tilto tai tas per raudona sviesoforo signala praleke (uz uzsidegus/pesciuju pereja buvo). automobiliai sustojo, o tas priesingai "angliu" dave. Pries Seimyniskiu stotele netoliese.
Comment
-
Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimąTurbūt vėlavo. Bet vis tiek, 5G ir 6G, turbūt, lėčiausi G maršrutai.
Comment
-
Parašė 0570043 Rodyti pranešimą6G tikrai nera letas.
Comment
-
Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimą44 maršrutas važiavo 30 minučių, 6G - 25 minutes (į Žaliąjį tiltą). Čia nėra lėtas? Jus pravažiuokite šituo maršrutu - net S. Batoro gatve važiuoja vos vos.
Comment
-
Šiandien 65-me autobusų maršrute dirba Citroen Jumper 931 (dirba 65-o antru grafiku), visi keleiviai į jį netilpo didžioji dalis ėjo pėstute iki Balsių mokyklos nuo Ožkinių.
O kitas yra Volvo 7700 754 arba 764, arba 784, arba 794 (dirba 65-o pirmu grafiku).Paskutinis taisė Naujaneriai; 2013.11.15, 17:06.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimąŠiandien 65-me autobusų maršrute dirba Citroen Jumper 931 arba 932 (dirba 65-o antru grafiku)
Comment
-
Parašė denisas Rodyti pranešimąŠiandien 1G važiavo trys trumpi autobusai: Volvo 7700, Mercedes Benz O405 ir Saffle 5000. Garažinių numerių nepastebėjau.
Comment
-
Šiandien, kažkur prieš 15 val. Laisvės pr. stotelėje (į Pilaitę, Žvėryną) sugedo MB Citaro, berods dirbo 54 arba 59 maršrutu. Garažinio numerio nepastebėjau, nes aš važiavau 16 į Naujamiestį, taip kad troleibusas įvykio vietą pravažiavo labai greitai.
P.S. Šiandien 55 dirbo MAN Lion's City. Garažinio numerio nepastebėjau.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąŠiandien ši Karosa - 87.
Comment
-
Parašė denisas Rodyti pranešimąBe to, mano mama važiavo iš PC Ozas kažkur apie pietus, tai sakė, kad vidurinės durys neatsidarė, tai visi keleiviai įlipo pro vieninteles galines duris ir visi atsisėdo pačiame gale, kad būtų patogiau išlipti.
O pagal sugedusias duris galėjo būti #302, nes mačiau, kad problemų buvo su vidurinėmis durimis
Comment
Comment