Parašė KitoksBrolis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė Mantas95 Rodyti pranešimąVien avarijos...
Beje, kalbant apie keleivių skaičiavimą, gerai būtų, kad ir troleibusuose juos gerai paskaičiuotų, nes, pavyzdžiui, kiek matau 14 ar 21 maršrutų troleibusus, jie pastoviai būna pustušti. O 2 dienos metu neretai būna sausakimšas.
Comment
-
Parašė Marius555 Rodyti pranešimąŠiandien Stotyje mačiau Volvo 7700 Nr. 795 (dirbo 3 maršrutu), kurio visas priekinis stiklas buvo išdaužtas bei apgadintas kairysis priekinis kampas. Kas atsitiko - neaišku, nes jokio kito avarijos dalyvio nebuvo tuo metu matyti.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąSkaičiuoja ir dabar SĮSP darbuotojai.. Realiai nepamenu atvejo, kad kas nors būtų įjungęs keleivių skaičiavimo sistemą autobuse /\
Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimąŠaltinis?
O kad 65 karpys, tai faktas. Keleivių yra tik anksti ryte ir po 13 val., kai baigiasi pamokos. Kitu laiku - oro ir vietinių alkoholikų vežiojimas. Be to, labai daug tuščios, nereikalingos ridos: kam iki pietų (12-13 val.) reikia užsukinėti į Pagubę link Birelių ir į N. Verkius link Ožkinių, o popiet - priešingomis kryptimis?
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąTiesa, su 53 maršrutu tai nu niekaip negali būti susiję - 934 išvažiavo iš rezervo vietoje 876 ar tai kažkurio kito MAN NG232.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąautobusas36 sako tiesą - keleiviai tikrai yra skaičiuojami pasitelkiant MAN autobusus. Tiesa, su 53 maršrutu tai nu niekaip negali būti susiję - 934 išvažiavo iš rezervo vietoje 876 ar tai kažkurio kito MAN NG232.
O kad 65 karpys, tai faktas. Keleivių yra tik anksti ryte ir po 13 val., kai baigiasi pamokos. Kitu laiku - oro ir vietinių alkoholikų vežiojimas. Be to, labai daug tuščios, nereikalingos ridos: kam iki pietų (12-13 val.) reikia užsukinėti į Pagubę link Birelių ir į N. Verkius link Ožkinių, o popiet - priešingomis kryptimis?
12:11 val., ir 12:13 val., važiuoja 0-4 klasių mokiniai, o 13:05 val. ir 13:10 val., 5-10 klasių mokiniai. Beje 65 į Pagubę ir N. Verkius važiuodamas užsuka tiek važiuodamas link Birelių tiek link Ožkinių.
Daugiausiai keleivių 65 būna 6:50 val., 7:45 val., 8:34 val., 10:50 val., 12:11 val., 12:13 val., 13:05 val., 13:10 val., 13:56 val., 15:02 val., 15:16 val., 15:57 val., 15:59 val., 16:33 val., 16:50 val., 17:22 val., 18:00 val., 18:15 val., 18:47 val. (Mažiausiai keleivių būna tik penktadieniais).
65 greičiausiai sujungs su 76 maršrutu. Arba vieną grafiką darys pertraukiamą.
Pagal mane iš ryto 65 į Pagubę turėtų užsukti važiuodamas nuo Birelių link Ožkinių. O po pietų važiuodamas link Birelių, tas pats turėtų būti ir su N. Verkiais.
65 turi keturis variantus, kurie yra tokie:
1. Trumpinamas darbo laikas
2. Vienas daromas pertraukiamu grafiku
3. Keičiami užsukimo laikai į Pagubę ir N. Verkius
4. Leidžiamas visą dieną vietoje 76, o 76 uždaromas, ir važiuoja pastoviai ir visomis savaitės dienomis, bet 76 keleiviams tektų Verkių Riešėje persėsti.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą65 Į Pagubę užvažiuoja todėl, kad Pagubės mokinių tėvai pasakė, jeigu nebus autobuso į Pagubę mes nelankysime jokios mokyklos.
Comment
-
Parašė Mantas95 Rodyti pranešimąŠiandien 75 maršrute dirba 150 (čia nieko nuostabaus) ir ilgas 428 (čia jau nuostabaus).
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą65 Į Pagubę užvažiuoja todėl, kad Pagubės mokinių tėvai pasakė, jeigu nebus autobuso į Pagubę mes nelankysime jokios mokyklos.
Pagal mane iš ryto 65 į Pagubę turėtų užsukti važiuodamas nuo Birelių link Ožkinių. O po pietų važiuodamas link Birelių, tas pats turėtų būti ir su N. Verkiais.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimą543 43 (tai jau gerai), 550 73 (pinigų švaistymas).
Comment
-
Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimąKoks rajonas, tokie ir tėvai.
Parašė Mettal Rodyti pranešimąAbsurdo teatras.
Aš ir sakiau lygiai tą patį.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimąKai 2011-10-17 d., nuėmė 35A iš Pagubės, tai Pagubė pasakė, mes negalime lankyti būrelių po pamokų, nes nėra autobuso. Jeigu nebus autobuso mes nelankysime jokios mokyklos, o jeigu bus autobusas tada lankysime.
Comment
-
Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimąNa aš jūsų gyventojų mąstymo tikrai nesuprantu. Visuose mikrorajonuose yra mokinių, kurie lanko būrelius. Ką sakyti Mickūnų, Grigaičių mokinių tėvams, kai dauguma mokinių mokosi ir lanko būrelius Naujojoje Vilnioje? Ką sakyti Lentvario mokinių tėvams, kai dauguma mokinių lanko būrelius mieste? Bet niekas, pabrėžiu, niekas taip nepiktnaudžiauja VMS paslaugom, kaip jūsų gyventojai.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimąAš palikčiau iš miesto tik 35 iki Popieriaus st., o visus kitus keleivius vežtų 65. Gal tada suprastų, kas yra geriau, o kas blogiau.
Comment
-
Šiandien:
097 dirba 2-am maršrute
752 dirba 53-am maršrute
Šiek tiek po 15val Pylimo - Jogailos sankryžoje nutrūko kontaktinis tinklas, tad visi troleibusai, važiuojantys link Kudirkos aikštės/Žaliojo tilto žiedo buvo nukreipiami per Pamėnkalnio gatvę (taip pat, kai buvo remontuojamas Gedimino prospektas)
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąŠiandien:
097 dirba 2-am maršrute
752 dirba 53-am maršrute
Šiek tiek po 15val Pylimo - Jogailos sankryžoje nutrūko kontaktinis tinklas, tad visi troleibusai, važiuojantys link Kudirkos aikštės/Žaliojo tilto žiedo buvo nukreipiami per Pamėnkalnio gatvę (taip pat, kai buvo remontuojamas Gedimino prospektas)
Comment
Comment