Man rodos, kad savaitgalį 82 maršruto vienu grafiku nuo šiol dirbs Noge midibusas. Šiandien šiame maršrute dirbantis Noge midibusas - 188
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė Mantas95 Rodyti pranešimąKą tik mačiau naują išnuomotą autobusą nr. 169, 34 maršrute. Kažkaip kai pamačiau šį autiką pirmą kartą keistą pasidarė , bet toks visai nieko
Beje, šis autobusas vežiojo keleivius oro uoste
Comment
-
Parašė Marius555 Rodyti pranešimąŠiandien 1G maršrute pastebėtas Saffle, berods nr. 931 ar 937, tiksliai nepamenu.Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą937 negalėjo būt, nes nr. 937 yra Man Lion's City, ne Saffle.
Comment
-
Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą937 negalėjo būt, nes nr. 937 yra Man Lion's City, ne Saffle.
Comment
-
Įspūdžiai iš pasivažinėjimo greitaisiais autobusais-tiek 1G, 2G ar 3G autobusai buvo "prikimšti" žmonių, stotelėse laukę žmonės tiesiog netilpo įlipti į autobusus ir liko laukti kito. 3G nr. 528 vos užvažiavo į Šeškinės kalną. Turbūt dažninti autobusų eismą dabar ir nėra galimybių, bet kažką galvoti dėl tokių keleivių srautų tikrai reikia.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąŠiandien A53 dirba Mercedes benz 0405GN #268, išnuomotas iš Visagine esančio "Meteorit turo"
Comment
-
Pastebėjau, kad Naujjojoje Vilnioje važinėja nelegalūs privatūs mikriukai. Ryte kai laukiu autobuso Naujosios Vilnios žiede prie to privažiuoja baltas be jokių lentelių mikriukas, bet matosi kad turėklai viduje yra. Žmonės jau laukia jo ir jį atpažįsta. Tada sulipa, sumoka ir nuvažiuoja. Tik įdomu kur jis juos veža. Manau, kad buvusio 44 maršrutu.
Comment
-
Parašė Edgarass Rodyti pranešimąPastebėjau, kad Naujjojoje Vilnioje važinėja nelegalūs privatūs mikriukai. Ryte kai laukiu autobuso Naujosios Vilnios žiede prie to privažiuoja baltas be jokių lentelių mikriukas, bet matosi kad turėklai viduje yra. Žmonės jau laukia jo ir jį atpažįsta. Tada sulipa, sumoka ir nuvažiuoja. Tik įdomu kur jis juos veža. Manau, kad buvusio 44 maršrutu.
Comment
-
Parašė KitoksBrolis Rodyti pranešimąGal kokia įmonė darbuotojus pasiima?
Comment
-
Parašė 0570043 Rodyti pranešimąGreiciausiai tai nelegali veikla, nes paprastai imones nemokamai vezioja savo darbuotojus.
Comment
Comment