Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Man atrodo, ar nėra autobuso grafiko į Vosyliukus?
    Kiek pamenu, tai pirminėj versijoj, kai testavo, buvo autobuso grafikas į Vosyliukus..
    Daugiau mano nuotraukų >>
    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Aš tokio dalyko tikrai nepamenu. Vosyliukams ir Rykantams teks ilgai pamindžioti Trakų rajono savivaldybės slenksčius, mat pastarieji moka tik griauti viešąjį transportą, o ne jį kurti.
      Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Bet ar Rykantams neužtenka traukinio? Ar traukinių stotelė per toli nuo gyvenvietės?

Comment

Rykantuose be traukiniu yra 4 poros per diena 203 Elektrenai - Vilnius, 2 poros Kaunas - Vilnius per Jonava, ir 1 pora Vilnius - Raseiniai. Bet kiek girdejau traukinys uz autobusa brangesnis.

Comment

Parašė uH1978 Rodyti pranešimą
            Rykantuose be traukiniu yra 4 poros per diena 203 Elektrenai - Vilnius, 2 poros Kaunas - Vilnius per Jonava, ir 1 pora Vilnius - Raseiniai. Bet kiek girdejau traukinys uz autobusa brangesnis.
            Nu nepasakyčiau, kad brangesnis traukinys už autobusą.. Sakyčiau kaip tik traukinys ppigesnis..

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
              Bet ar Rykantams neužtenka traukinio? Ar traukinių stotelė per toli nuo gyvenvietės?
              Vos ne vidury miestelio jinai.
              You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

O štai Vosyliukai ir Valai liks iš viso be VT. Be jokio! Manau, gyventojai būtų laimingi, jeigu juos bent jau iki Grigiškių privežtų.
                Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                Marsrutai.lt tinklaraštis!
                SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Šiandien pastebėjau, kad Volvo 7700A (742) važiuoja dar nespėjus užsiverti durims, kaip kad Karosose. Gal aš nepastabus, bet man atrodo anksčiau šituose autobusuose taip nebuvo. O vis tik gal dėl greitųjų maršrutų išmontavo kažkokius ribotuvus?

Comment

Parašė Blaze Rodyti pranešimą
                    Šiandien pastebėjau, kad Volvo 7700A (742) važiuoja dar nespėjus užsiverti durims, kaip kad Karosose. Gal aš nepastabus, bet man atrodo anksčiau šituose autobusuose taip nebuvo. O vis tik gal dėl greitųjų maršrutų išmontavo kažkokius ribotuvus?
                    Taip dažnai daro daugelis Volvo 7700 (A) vairuotojų ir jau gana seniai. Ir pradeda važiuot pypsint durų signalui.

Comment

Parašė Blaze Rodyti pranešimą
                      O vis tik gal dėl greitųjų maršrutų išmontavo kažkokius ribotuvus?
                      Ne, viskas yra gerokai paprasčiau. Vairuotojas išjungė stotelių stabdį, todėl galima važiuoti su atidarytomis durimis. Tiesa, pypsėjimo tai neatjungia.
                      Šiaip nuo tų jungiklių jau seniai praktiškai visuose autobusuose plombos yra nuplėštos.

Comment

2013-06-20: 55A maršrutu dirbo Volvo 7700 № 795. Beje vakar vakare mačiau 36 maršrute karosą, nr. neatsimenu, bet autobusas buvo visas pilnas, sėdimos vietos visos užimtos, ir stovinčių žmonių begalė, išviso gal tam autobuse buvo apie maždaug bandau spėt ~ 48-58 žmonių. Aš nesuprantu, kam tuo 34 maršrutu leidžia ilgus autobusus, o ten tikrai geriau būtų trumpi, o dabar tų ilgų reikia ant populiaresnių maršrutų pvz.: 55A 26 kasdien bent po 1 trumpą važiuoja. IR dar dėl 36, tai jau galėtų jam neleist karosų, o leist žemagrindžius, ypač kai tokie orai (virš +30) visi plūsta į ežerą su 36-u...

Comment

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
                          2013-06-20: 55A maršrutu dirbo Volvo 7700 № 795. Beje vakar vakare mačiau 36 maršrute karosą, nr. neatsimenu, bet autobusas buvo visas pilnas, sėdimos vietos visos užimtos, ir stovinčių žmonių begalė, išviso gal tam autobuse buvo apie maždaug bandau spėt ~ 48-58 žmonių. Aš nesuprantu, kam tuo 34 maršrutu leidžia ilgus autobusus, o ten tikrai geriau būtų trumpi, o dabar tų ilgų reikia ant populiaresnių maršrutų pvz.: 55A 26 kasdien bent po 1 trumpą važiuoja. IR dar dėl 36, tai jau galėtų jam neleist karosų, o leist žemagrindžius, ypač kai tokie orai (virš +30) visi plūsta į ežerą su 36-u...
                          36 vakar dirbo Karosa be rots 381, vakar iš viso dirbo tris karosos ir dvi į Pagubę važiavo ir viena iki Naujanerių.
                          Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Karosos yra pakankamai talpios, nes jose ne tiek daug sėdimų vietų - kaip tik tinkamiausi autobusai.
                            Dar kartą pakartosiu tai, ką vakar rašiau kitoje temoje: jau 5 mėnesiai, kai katastrofiškai trūksta ilgų autobusų.
                            Šiandien kai kurie 43 maršruto keleiviai turės "džiaugsmo" važiuoti namo su trumpa Volvo nr. 791.

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                              Dar tikrai ne visi nauji MANai apklijuoti. Bent jau vakar tai 798 bei 932 buvo vieninteliai tokie, kuriuos užmačiau su šiom juostom.
                              Mačiau šiandien 935, 936 ir dar kažkurį apklijuotą..

Comment

Dar vakar mačiau ir 799 apklijuotas.36 maršrute trumpas 720. Na jeigu tau čia parašiau 2 VT stebėjimus tai ir parašysiu 3-ečią - Vakar taippat neįprastas dalykas, 26 maršrutu 277 Neoplanas.

Comment

Apklijuoti visi MANai ir kai kurie Volvo. Greitaisiais maršrutais važiuos vien nauji autobusai.

Comment

Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą
                                    Apklijuoti visi MANai ir kai kurie Volvo. Greitaisiais maršrutais važiuos vien nauji autobusai.
                                    Atrodo GRA maršrutuose dirbs ir "Citaro".

Comment

Parašė grustnyj Rodyti pranešimą
                                      Pagal tvarkaraštį žiūrint, tai ne visur žemagrindžiai važiuos. Taip išeina, kad važiuos ir seni autobusai kai kur? Nes nauji tai berods visi žemagrindžiai ar ne? Čia pagal geltoną žymėjimą sprendžiu.

Comment

Parašė Creatium Rodyti pranešimą
                                        Pagal tvarkaraštį žiūrint, tai ne visur žemagrindžiai važiuos. Taip išeina, kad važiuos ir seni autobusai kai kur? Nes nauji tai berods visi žemagrindžiai ar ne? Čia pagal geltoną žymėjimą sprendžiu.
                                        Važinės ir žymiai daugiau žemagrindžių. Tiesiog tais reisais, kur nurodyta, kad važiuos žemagrindis, privalo važiuoti būtent žemagrindis. Gali ir visi tą dieną dirbti vien žemagrindžiai.

Comment

Parašė grustnyj Rodyti pranešimą
                                          Taip. Maciau ant 155 toki pati lipduka, kaip ir ant MAN.

Comment

Working...
                                          X