Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Proga ta, kad prieš 131 metus užpatentuotas elektrinis lygintuvas

Comment

Parašė Špionas Rodyti pranešimą
      Sian 56 marsute dirba 702 ilgas. Idomu, kokia proga paleido?
      Birželio mėnesį dėl sumažintų šio maršruto (berods ir 2, 46) autobusų skaičiaus, paleisti ilgi autobusai. Taip daroma kiekvienos vasaros birželio mėnesį
      Daugiau mano nuotraukų >>
      Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Nuo birželio 1 d. darbo d. visos dienos metu ilgi autobusai dirba 2, 17, 34, 36, 39, 46, 56, 73 maršrutais.
        Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
          Nuo birželio 1 d. darbo d. visos dienos metu ilgi autobusai dirba 2, 17, 34, 36, 39, 46, 56, 73 maršrutais.
          O kokiu tikslu tai daroma? Nes vasarą atsiranda ilgų autobusų perteklius dėl kitų maršrutų retinimo?
          دائما الليتوانيه

Comment

Parašė arsiakas Rodyti pranešimą
            O kokiu tikslu tai daroma? Nes vasarą atsiranda ilgų autobusų perteklius dėl kitų maršrutų retinimo?
            Matomai taip daroma dėl to, kad daugumai moksleivių mokslo metai baigiasi apytiksliai birželio vidury. Šitaip siekiama pilnai neužpildyti trumpų autobusų, ypač piko metu, kai srautai šiuose maršrutuose ir taip sumažėję. O šiaip, kolega, būsite teisus, kad atsiranda dalelė rezervo ilgų autobusų dėl maršrutų retinimo

Comment

Jeigu būtų ilgų autobusų perteklius, jie tiesiog stovėtų nenaudojami. Dabar gi 26 maršrutu vos ne kasdien bent 1 autobusas būna trumpas.
              Kaip jau ssnaiperis rašė, moksleivių atostogos prasideda vėliau, nei birželio 1 d., kai jau sumažinamas autobusų skaičius. Dėl to tenka kai kuriuose suretintuose maršrutuose leisti ilgus autobusus, nors kokiuose 34 ir 73 tai nelabai suprantu, kam jie ten reikalingi.

Comment

O kaip paaiškint situaciją, jeigu šią savaitę 55A maršrute buvo Volvo 7700 #793?

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                  O kaip paaiškint situaciją, jeigu šią savaitę 55A maršrute buvo Volvo 7700 #793?
                  Labai paprastai - trūksta ilgų autobusų. Pirmadienį 26 buvo net 2 trumpi (936 (ar tai 939) ir 784), o trečiadienį tuo pačiu 55A dirbo Saffle 5000 nr. 852.

Comment

/\ autobusų trūksta, bet 26 dabar turi rimtą konkurentą - 10

Comment

Išvada: Reikia naujų ilgų autobusų.

Comment

Šiandien pirmą kartą po 7 metų pertraukos važiavau trumpu 44 maršruto autobusu. Jausmas nekoks.
                        Lietuva visiems.

Comment

Parašė abruo Rodyti pranešimą
                          Šiandien pirmą kartą po 7 metų pertraukos važiavau trumpu 44 maršruto autobusu. Jausmas nekoks.
                          Teks priprast. Kadangi 6 GRA intervalas bus tikrai daznesnis, todel trumpi autobusai bus ten dazniau. http://www.miestai.net/forumas/showp...&postcount=196
                          Paskutinis taisė 0570043; 2013.06.07, 17:45.

Comment

Parašė abruo Rodyti pranešimą
                            Taip, šiandien 44 maršrutu dirbo autobusas Nr. 935.

Parašė 0570043 Rodyti pranešimą
                            Teks priprast. Kadangi 6 GRA intervalas bus tikrai daznesnis, todel trumpi autobusai bus ten dazniau. http://www.miestai.net/forumas/showp...&postcount=196
                            Dėl ko keleiviai tikrai nenukentės. Dabar 44 darbo dienomis piko metu važiuoja 6 ilgi autobusai, o 6GRA važiuos 5 trumpi ir 4 ilgi autobusai. Su tokiu kursavimo dažniu 6GRA tikėtinas 74 maršruto scenarijus- pravažiuoja sausakimšas trumpas autobusas, o po 5-6 min.- beveik tuščias ilgas.
                            Paskutinis taisė Vilnietizz; 2013.06.07, 23:10.
                            Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                            Marsrutai.lt tinklaraštis!
                            SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Gal kas nors jį nufotografavote?

Comment

1119 jau po kapitalinio remonto šiandien dirba 14 maršrutu.

Comment

Jau kelintą dieną matau 1627 5-ame maršrute. Kaži, čia tik vasarai taip padaryta, kai dalis vairuotojų atostogauja?

Comment

Jau kelintą dieną matau 1627 5-ame maršrute. Kaži, čia tik vasarai taip padaryta, kai dalis vairuotojų atostogauja?
                                    Trečia diena, kaip 1627 dirba 10 maršrutu. Kur kas įdomesnis dalykas jau kelintą savaitę dirbantis 8-tu 2673. Atėjus vasaros sezonui, bet kurį troleibusą galime pamatyti, bet kokiame maršrute.

Comment

Parašė rvr Rodyti pranešimą
                                      Trečia diena, kaip 1627 dirba 10 maršrutu. Kur kas įdomesnis dalykas jau kelintą savaitę dirbantis 8-tu 2673. Atėjus vasaros sezonui, bet kurį troleibusą galime pamatyti, bet kokiame maršrute.
                                      Bet pasižiūrėjau transphoto duomenų bazę, tai kai kurie troleibusai prirašyti kitiems maršrutams (tarkim 1610 15 maršrutui)

Comment

Bet pasižiūrėjau transphoto duomenų bazę, tai kai kurie troleibusai prirašyti kitiems maršrutams (tarkim 1610 15 maršrutui)
                                        Kai kurios mašinos yra taip priskirtos. Ateityje tai keisis.

Comment

Trumpi autobusai darbo dienai neįprastuose maršrutuose- 788 dirba 75 ir 935- 26-ame.

Comment

Working...
                                          X