Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
    Artimiausiu metu vienas iš MAN Lion's, City A21 NL273 CNG turėtų dirbti 35A/76 jungtiniame grafike.
    Iš kur toks gilus įsitikinimas, kad šiuo maršrutu dirbs naujas MAN? Ten yra pastovi vairuotojų brigada, kuri retai keičiasi.
    Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
      Iš kur toks gilus įsitikinimas, kad šiuo maršrutu dirbs naujas MAN? Ten yra pastovi vairuotojų brigada, kuri retai keičiasi.
      Važiuos nes visą praėjusią savaitę važiavo ne pastovi vairuotojų brigada. Tas pats bus artimiausiu metu. Nes pastovi brigada anksčiau dirbo su 852 autobusu, bet jis greičiausiai jau sulūžo visiškai. Dabar dirba su kita griuvena 814. Pats laikas šiai vairuotojų brigadai duoti normalų autobusą. Nes duodami autobusai nesugeba įveikti visos trasos. (Vairuotojų brigada yra vienos mano bendradarbės pažįstami ir žinau kad ta brigada yra du broliai).
      Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Va tame ir reikalas, kad važiuoja visokie rezervai, o MANus stengiamasi leisti į maršrutus visomis dienomis nuo pat transporto darbo pradžios. Lygiai tokie pat šansai (o gal ir didesni), kad MANas dirbs 14, 67 ar dar kokiu kitu "kosminiu" maršrutu.

Comment

Šiandien 937 dirba a74; 935 a18 ir MAN a4 maršrute (gar. nr. nepastebėjau).

Comment

Lygiai tokie pat šansai (o gal ir didesni), kad MANas dirbs 14, 67 ar dar kokiu kitu "kosminiu" maršrutu.
            Nežinau, ar 1A priskirtinas prie "kosminių", bet pirmadienį (balandžio 1 d.) jame mačiau 932-ąjį.

O pamatęs naująjį MAN-ą 3-iame maršrute (948, kovo 29 d.) irgi kiek nustebau, bet, pagalvojus, tai turbūt visai ne stebuklas (juk grafikas jungtinis su 54-tu)

Comment

Parašė aRa Rodyti pranešimą
              Nežinau, ar 1A priskirtinas prie "kosminių", bet pirmadienį (balandžio 1 d.) jame mačiau 932-ąjį.

O pamatęs naująjį MAN-ą 3-iame maršrute irgi kiek nustebau, bet, pagalvojus, tai turbūt visai ne stebuklas (juk grafikas jungtinis su 54-tu)
              Parko valdžios sprendimas MAN'us leisti visais maršrutais, net ir 1A
              Daugiau mano nuotraukų >>
              Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė aRa Rodyti pranešimą
                Esmė tame, kad 1A, 3, 4 maršrutais dirbo ir dirba įvairiausi autobusai iš šiuos maršrutus aptarnaujančių brigadų. O jau 14, 67, 35A/76 paprastai važiuoja vieni ir tie patys autobusai. Jei neklystu, pas 757 Volvo 7700 visą mėnesį vieni 14 ir 67 būna su keliomis išimtimis.

Comment

2013-03-27, 2013-04-10 MAN Lion's, City A21 NL273 CNG 940 36
                  2013-04-02 MAN Lion's, City A21 NL273 CNG 949 76
                  2013-04-03 MAN Lion's, City A21 NL273 CNG 948 76
                  2013-04-05 MAN Lion's, City A21 NL273 CNG 946 76
                  2013-04-05 MAN Lion's, City A21 NL273 CNG 935 36
                  2013-04-08, 2013-04-20 MAN Lion's, City A21 NL273 CNG 943 76
                  2013-04-09, 2013-04-17 MAN Lion's, City A21 NL273 CNG 941 76
                  2013-04-10 MAN Lion's, City A21 NL273 CNG 935 34
                  2013-04-11 MAN Lion's, City A21 NL273 CNG 937 36
                  2013-04-12, 2013-04-17 MAN Lion's, City A21 NL273 CNG 939 36
                  2013-04-12 MAN Lion's, City A21 NL273 CNG 932 36

Esmė tame, kad 1A, 3, 4 maršrutais dirbo ir dirba įvairiausi autobusai iš šiuos maršrutus aptarnaujančių brigadų. O jau 14, 67, 35A/76 paprastai važiuoja vieni ir tie patys autobusai. Jei neklystu, pas 757 Volvo 7700 visą mėnesį vieni 14 ir 67 būna su keliomis išimtimis.
                  Nuo 2012 m. rugsėjo 3 d. 35A/76 dirbo 852 autobusas, o nuo 2013 m. sausio 7 d. dirba 814 autobusas su juo dirba brigada iš 852.
                  Paskutinis taisė Naujaneriai; 2013.04.20, 14:20. Priežastis: Papildytas pranešimas
                  Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Šiandien 24 autobusą nr. 496 vairavęs vairuotojas turbūt buvo labai užsisvajojęs, nes važiuodamas į Fabijoniškes praleido Geležinio Vilko stotelę- nuvažiavo tiesiai net nesustojęs, o nuo Šeškinės grįžt atgal užima laiko... Vėliau po J. Baltrušaičio st. vos nenuvažiavo tiesiai. Gerai, kad spėjo laiku sustoti ir pasukti link Tako st.

Comment

Parašė Svajonius Rodyti pranešimą
                      Šiandien 24 autobusą nr. 496 vairavęs vairuotojas turbūt buvo labai užsisvajojęs, nes važiuodamas į Fabijoniškes praleido Geležinio Vilko stotelę- nuvažiavo tiesiai net nesustojęs, o nuo Šeškinės grįžt atgal užima laiko... Vėliau po J. Baltrušaičio st. vos nenuvažiavo tiesiai. Gerai, kad spėjo laiku sustoti ir pasukti link Tako st.
                      Žiūrint kokioje vietoje nestojo. Jo stotelė yra prieš tunelį (jei žiūrint į Fabų pusę). O pravažiavus tunelį, GV stotelėje prie pat Pedagoginio žiedo jis nestoja, važiuoja po žiedu.
                      Paskutinis taisė 0570043; 2013.04.09, 22:45.

Comment

Važiuodamas į Fabijoniškių pusę jis turi sustoti G. Vilko st., nestoja tik važiuodamas link Ž. Panerių.

Comment

panaikinami troleibusų maršrutai: 5, 8, 11, 13
                          panaikinami autobusų maršrutai: 2, 4, 6, 23, 26A, 30, 35A, 41, 44, 45, 47, 48, 52A.
                          nauji autobusų maršrutai: 57 (Ateities g.–Santariškės–Bajorai), 58 (Stotis–Dzūkų g.–Kalnėnai), 63 (Žvėrynas–Pilaitės pr.–Karveliškės), 68 (Žemieji Paneriai–Lentvaris), 82 (Stotis–Salininkai–Miškiniai), 115 (Naujoji Vilnia–Rokantiškės–Antakalnis), 116 (Bukčiai–Gudelių šilas–Žvėrynas).

Visa tai - nuo liepos 1 d.
                          Paskutinis taisė 1681; 2013.04.15, 16:30.

Comment

o tai 57 bus vietoj 50 ar kaip cia ? jis i mokslininku gatve vaziuos? o kaip pakeis 52 ? i tarande vaziuos kazkas?

Comment

Parašė Martte Rodyti pranešimą
                              o tai 57 bus vietoj 50 ar kaip cia ? jis i mokslininku gatve vaziuos? o kaip pakeis 52 ? i tarande vaziuos kazkas?
                              52 bus lygiai tas pats kas ir 52A. Tiesiog marsruto numeryje nebus raides A. 57 kartu su 50.

Comment

tai 57 ten pat stos kur 50 ?. nu aisku

Comment

galetu ten ta aplinkeli padaryt kur mykolo lietuvo gatve nes dabar nera normalaus privaziavimo i bajorus ir viesasis transportar priemiesciuose prastai isvystitas :/ tenka nuo stoteles eiti 2 km iki namu

Comment

Parašė Martte Rodyti pranešimą
                                    tai 57 ten pat stos kur 50 ?. nu aisku
                                    Visas skirtumas, kad A57 važiuos iki Vandenio gatvės (gilyn į Bajorus), o A50 - į Bajorų sodus, kaip įprastai ir važiuoja
                                    Daugiau mano nuotraukų >>
                                    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Retas atvejis- 24 maršrutu dirbantis MAN A23 NG313 CNG. Šiandien tai 883.

Comment

Vakar važiuodamas į Centro polikliniką mačiau Volvo7700A 779, lygtais sugedusį, stovėjo 1-oj iš 2-iejų priešingos juostos, šalia buvo ir policija ir mašina su dūžiu. Įvykio vieta: Tarp Kalvarijų turgaus ir Žaliojo tilto stotelių, maždaug tų stotelių ilgumo centre. Turbūt aptarnavo 53-ią maršrutą. Na, gal kas dar matė tai parašys sklandžiau.

Comment

2115 jau važinėja po kapitalinio remonto, kaip ir anksčiau, 9 maršrutu.

Comment

Working...
                                          X