Toks nenusisękęs - tikrai ne. Pilnas („Nuo rugpjūčio 6 d. atsižvelgiant į prašymus keičiami 25 autobusų ir 4, 6, 18, 18A troleibusų maršrutų tvarkaraščiai: autobusai ir troleibusai pradės važiuoti anksčiau, o darbą baigs vėliau.“) - taip.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė FRT Rodyti pranešimąSSnaiperis praneša, kad stotyje susidūrė 799 ir 836.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąLaukiam detalaus jo arba kito žinančio komentaro
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąKaip bebūtų keista, bet avariją sukėlė 836. Neoficiali priežastis - užsikirto akceleratoriaus pedalas. P.s. įkelkit kas nors nuotraukas, maniškės kažkodėl neįsirašė į atminties kortelę
Comment
-
Dėl išorinio pietinio aplinkelio tiesimo darbų keičiasi eismas Kirtimų g. - Eišiškių pl. - Durpių g. sankryžoje. Uždaryta dalis Durpių gatvės. To pasekoje keičiasi ir 42-o bei 78-o autobusų maršrutų eismas. Nuo šiol minėtų maršrutų autobusai atvykę Eišiškių pl. suka į dešinę į Kirtimų g. važiuoja iki Vaidotų sankryžos, ten įrengtame žiede apsisuka ir važiuoja visiškai naujai nutiesta kelio atkarpa lygiagrečiai Kirtimų g. iki Durpių g. - Parko g. sankryžos (tame tarpe dar sustodami Baltosios Vokės st.). Toliau senąja trasa iki Pagirių. Į miesto pusę važiuojama atgal tokia pačia tvarka. Keista, kad iki šiol niekur oficialiai nebuvo bent jau paminėta, kad apskritai toje sankryžoje kažkas ribojama.
Comment
-
Avarija V.Kudirkos ir M.K.Čiurlionio gatvių sankryžoje sutrikdė 4-o, 10-o, 11-o, 13-o, 17-o maršrutų troleibusų eismą Naujininkų kryptimi.
Įvykio vietoje buvau truputį po 19h, kai jau buvo finalas. Mano skaičiavimais įvykio laikas turėjo būti ~18h, o jame dalyvavo 3-4 automobiliai. Automobiliai apgadinti nesmarkiai, buvo išsidėstę per tris eismo juostas. Nors aplinkybės man taip ir liko neaiškios. Gali būti, kad vienas automobilis buvo pasišalinęs. Troleibusų kirminas buvo nusiraitęs beveik iki Registrų centro įkalnėje. Eilėje stovėjo ir keli pertraukiamo grafiko troleibusai, tokiu metu jau turėję būti parke.
Kelios nuotraukos:
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąDėl tam tikrų priežasčių, pas Volvo tos švieslentės išsikulia pačios... Ne pirmas ir ne paskutinis kartas.
Comment
-
Sveiki. Keletą kartų rašiau atsiliepimus vvt puslapyje ir iškart po to man į el. paštą atsiųsdavo trumpą pranešimą, kad gausiu atsakymą šiuo el. paštu. Tačiau po paskutinio atsiliepimo praėjo jau 2 savaitės ir atsakymo negavau. O rašiau štai dėl ko: 12 autobusų maršruto tvarkaraštis kryptimi Skaidiškės - Stotis yra pernelyg "ištemptas". Autobusai arba velkasi, kad važiuoti pagal grafiką, arba kartais važiuoja normaliu greičiu ir tada būna netgi taip (jei iš Skaidiškių išvažiuoja laiku), kad atvažiuoja į Stotį 7 minutėmis anksčiau laiko. Įdomiausia, jog važiuoti kryptimi Stotis - Skaidiškės darbo dienomis skiriama 6 minutėmis mažiau, nors nematau jokio pagrindo tokiam skirtumui atsirasti. Ši problema ypač aktuali dabar, kai įvesta naujoji el. bilieto sistema - keleiviams apsimoka, kad vt važiuotų kuo greičiau.
Taip pat rašiau apie 12 ir 16 autobusų maršrutų dubliavimąsi: vakare yra 16 maršruto reisas Stotis - Nemėžis - Skaidiškės - Rudamina - Stotis, stotelėje "Rudamina" jis būna 18:13. Tačiau toje pačioje stotelėje 18:10 važiuoja į Stotį ir 12, todėl 16 geriau tegul važiuotų į Stotį per Nemėžį, kaip įprasta - daugiau keleivių surinktų.
Taigi, norėčiau paklausti: per kiek laiko man turėtų atsiųsti atsakymą (jei išvis atsiųs)? Gal Jūsų tarpe yra kas nors įtakingesnis, kas galėtų iškelti šį klausimą vvt įmonėje?
Comment
-
Parašė Marius555 Rodyti pranešimąSveiki. Keletą kartų rašiau atsiliepimus vvt puslapyje ir iškart po to man į el. paštą atsiųsdavo trumpą pranešimą, kad gausiu atsakymą šiuo el. paštu. Tačiau po paskutinio atsiliepimo praėjo jau 2 savaitės ir atsakymo negavau. O rašiau štai dėl ko: 12 autobusų maršruto tvarkaraštis kryptimi Skaidiškės - Stotis yra pernelyg "ištemptas". Autobusai arba velkasi, kad važiuoti pagal grafiką, arba kartais važiuoja normaliu greičiu ir tada būna netgi taip (jei iš Skaidiškių išvažiuoja laiku), kad atvažiuoja į Stotį 7 minutėmis anksčiau laiko. Įdomiausia, jog važiuoti kryptimi Stotis - Skaidiškės darbo dienomis skiriama 6 minutėmis mažiau, nors nematau jokio pagrindo tokiam skirtumui atsirasti. Ši problema ypač aktuali dabar, kai įvesta naujoji el. bilieto sistema - keleiviams apsimoka, kad vt važiuotų kuo greičiau.
Taip pat rašiau apie 12 ir 16 autobusų maršrutų dubliavimąsi: vakare yra 16 maršruto reisas Stotis - Nemėžis - Skaidiškės - Rudamina - Stotis, stotelėje "Rudamina" jis būna 18:13. Tačiau toje pačioje stotelėje 18:10 važiuoja į Stotį ir 12, todėl 16 geriau tegul važiuotų į Stotį per Nemėžį, kaip įprasta - daugiau keleivių surinktų.
Taigi, norėčiau paklausti: per kiek laiko man turėtų atsiųsti atsakymą (jei išvis atsiųs)? Gal Jūsų tarpe yra kas nors įtakingesnis, kas galėtų iškelti šį klausimą vvt įmonėje?
Comment
Comment