Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė FRT Rodyti pranešimą
    Kaip suprast M2?
    M1–lengvoji mašina
    M2–mikroautobusas
    M3–autobusas

Tai nesimokėte KET?
    Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
      M1–lengvoji mašina
      M2–mikroautobusas
      M3–autobusas

Tai nesimokėte KET?
      Turiu kolkas B kategoriją, bet į tokius dalykus neatkreipiau dėmesio. Testuose tokio tipo klausimų nepasitaikė. Dėkui už paaiškinimą, dabar žinosiu.
      Paskutinis taisė FRT; 2012.07.23, 19:35.

Comment

Turiu kolkas B kategoriją, bet į tokius dalykus neatkreipiau dėmesio. Testuose tokio tipo klausimų nepasitaikė. Dėkui už paaiškinimą, dabar žinosiu.
        Aš tai turiu visą praėjusių metų 2011 KET knygutę ir labai akcentavo, kad į juos reikia atkreipti dėmesio, nes mokykliniuose arba regitriniuose testuose tai būna.

Comment

Sveiki. Pastebėjau, kad Volvo 7700, dirbantis 53 maršrutu, garažinis nr.779, yra perdažyti ratlankiai pilka spalva. Gal kas žinote ar jam buvo atliktas koks rimtesnis remontas? Autobusas bent jau iš išvaizdos atrodo "šviežesnis"
          دائما الليتوانيه

Comment

Parašė arsiakas Rodyti pranešimą
            Sveiki. Pastebėjau, kad Volvo 7700, dirbantis 53 maršrutu, garažinis nr.779, yra perdažyti ratlankiai pilka spalva. Gal kas žinote ar jam buvo atliktas koks rimtesnis remontas? Autobusas bent jau iš išvaizdos atrodo "šviežesnis"
            Ne, autobusą perdažė po reklamos, taip sakant kosmetinis remontas. O ratlankius 779 autobusų brigada dažnai dažo pilka spalva.
            Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

O kodėl nedažo geltonai mėlyno? Manau reikia pasirinkti vieną dažymo schema o ne dvi: tamsiai pilka ir šviesiai pilka, geltona ir mėlyna. Reikia vieningos dažymo schemos.

Comment

Parašė mandan Rodyti pranešimą
                O kodėl nedažo geltonai mėlyno? Manau reikia pasirinkti vieną dažymo schema o ne dvi: tamsiai pilka ir šviesiai pilka, geltona ir mėlyna. Reikia vieningos dažymo schemos.

Na standartinė jau yra pabodus. Įvairovės tikrai reikia. Pvz, man patiko bandomojo MAN Lion's City dažymas. Atrodo gražiai, paįvairiną. Tykiuosi tie, kurios parvarys artimiausiu laiku bus būtent taip nudažyti. Jei jau prakalbom apie standartą, mano manymu, jei VOLVO 7700 būtų geltonai-mėlyni, atrodytų nekaip. (Beje, gal kas žaidžiat su fotošopu, pabandykite uždėt geltonai-melyna dažymą ant VOLVO, pažiūrėsim kas būtų.).
                Paskutinis taisė FRT; 2012.07.24, 22:31.

Comment

Na standartinė jau yra pabodus. Įvairovės tikrai reikia. Pvz, man patiko bandomojo MAN Lion's City dažymas. Tykiuosi tie, kurios parvarys artimiausiu laiku bus būtent taip nudažyti.
                  Naujai atvaryti Man Lion's City bus nudažyti sidabrine spalva - taip pat, kaip ir MB Citaro, Volvo autobusai
                  Daugiau mano nuotraukų >>
                  Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                    Naujai atvaryti Man Lion's City bus nudažyti sidabrine spalva - taip pat, kaip ir MB Citaro, Volvo autobusai
                    Tada nekas. Geriau atrodytų, jei būtų tokia, kaip bandomojo. Bet bus, kaip bus.

Comment

Man asmeniškai pilkos spalvos dažymo schema atrodo niūriai, kaip ir laidotuvių. Manau reikia pasirinkti vieną dažymo schema. O geltonai mėlyna manau Volvo 7700 visai gerai žiūrėtusi.
                      Aš labai seniai, kai gyvenau kaune, bandžiau kauno autobusų dažymo schema pakeisti į raudonai mėlyną. Manau geriau atrodo negu viena raudona.

Foto anksčiau buvo publikuotos Kauno viešojo transporto galerijoje.

Comment

Sorry, bet zinok ne..

Comment

Na standartinė jau yra pabodus. Įvairovės tikrai reikia. Pvz, man patiko bandomojo MAN Lion's City dažymas. Atrodo gražiai, paįvairiną. Tykiuosi tie, kurios parvarys artimiausiu laiku bus būtent taip nudažyti. Jei jau prakalbom apie standartą, mano manymu, jei VOLVO 7700 būtų geltonai-mėlyni, atrodytų nekaip. (Beje, gal kas žaidžiat su fotošopu, pabandykite uždėt geltonai-melyna dažymą ant VOLVO, pažiūrėsim kas būtų.).
                          Atrodytų žymiau gražiau, truputi pažiūrėjau Volvo autobusų uždėjęs geltoną ir mėlyna spalvas ir atrodo žymiau gražiau. Nes ta pilka spalva jau atsibodusi.

Comment

Gražiausia mano matyta "dažymo schema" yra ši: (Luxembourg Multiplicity)
                            http://busglobe.com/images/4451.jpg . Tik gaila jog pas mus vargiai ar atsiras kažkas panašaus, nes ant šios neišeina reklamų klijuoti.

Comment

Dabartinė autobusų dažymo schema nėra labai gera, bet jei jau parkas pasirinko tokį variantą, juo turėtų dažyti visas transporto priemones. Kiek teko pabuvot Europos miestuose, skirtingai dažomų to pačio parko autobusų praktiškai nėra (užtenka pažiūrėti į Rygą ar Taliną). Vienodas dažymas padeda geriau susigaudyti ir miesto svečiams, o ir atrodo solidžiau. Manau, jog būtų protinga įvesti vienodą dažymą ir privatininkams, nes kai kurie net nesugeba nuklijuoti užsienietiškų užrašų nuo autobusų.

Comment

Man nepasiseka 3 dieną iš eilės. Ši diena, dėja, pati nepasisekusi.

Bet prie esmės: Važiuoju sau ramiai 7 autobusu gar. nr. 882, tik šiek tiek pravažiavus Ąžuolo stotelę, autobusui užkišo lengvasis automobilis. Vairuotojas staigiai stabdė, ko pasekmėje keli keleiviai griuvo. Nutentėjo du žmonės. Atvažiavo policija ir medikai. Nuotraukų nedariau, tiesiog nepakilo ranka tokioje situacijoje.

Comment

Šiandien M2–76 maršrutu dirba mėlynas mikroautobusas.

Comment

Parašė Mantas95
                                    Sveiki! Esu šio forumo, ypač šios temos naujokas! Mano mėgstamiausias,įdomiausias,mylimiausias,gražiausia s autobusas yra - Heuliez gx417! Jis mane žavi tuo, kad yra: 1. naujas ;2. Priekije (ant stogo) ,,ragai'' ;3. Modernus. Autobusais domiuosi labai. Gyvenu Jeruzalėje, tenais fiksuoju (skaičiuoju) dienos autobusus. Mano dienos tikslas: Kasdien pagauti heulieza. <...> Penktadienį nr. 874 lygtais važiuoja 36-as autobusas, <...>
                                    1. Jis naujas nėra, nes yra gautas jau naudotas, VVT jį pradėjo eksploatuoti nuo 2009 m., tai yra tada jam buvo 9 metai. O dabar jis yra 12 metų senumo.
                                    Penktadienį dirbo Pagubiniu maršrutu.
                                    daugiau apie jį rasi čia ir dar gali peržiūrėti čia daugiau autobusų ir gauti jų info.

Comment

NUO RUGPJŪČIO 6 D. KEIČIAMI 25 AUTOBUSŲ IR 4, 6, 18, 18A TROLEIBUSŲ MARŠRUTŲ TVARKARAŠČIAI

Comment

Hm... kol kas naujų tvarkaraščių neradau. Įdomu, kaip pasikeis ankstyvasis rytinis 4-o maršruto grafikas

Comment

Šitas pranešimas kartais netūrėtų būti perkeltas į tema [VLN] Vilniaus viešasis transportas?

Comment

Working...
                                          X