Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimąM1–lengvoji mašina
M2–mikroautobusas
M3–autobusas
Tai nesimokėte KET?Paskutinis taisė FRT; 2012.07.23, 19:35.
Comment
-
Parašė FRT Rodyti pranešimąTuriu kolkas B kategoriją, bet į tokius dalykus neatkreipiau dėmesio. Testuose tokio tipo klausimų nepasitaikė. Dėkui už paaiškinimą, dabar žinosiu.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąSveiki. Pastebėjau, kad Volvo 7700, dirbantis 53 maršrutu, garažinis nr.779, yra perdažyti ratlankiai pilka spalva. Gal kas žinote ar jam buvo atliktas koks rimtesnis remontas? Autobusas bent jau iš išvaizdos atrodo "šviežesnis"Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/
Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/
Comment
-
Parašė mandan Rodyti pranešimąO kodėl nedažo geltonai mėlyno? Manau reikia pasirinkti vieną dažymo schema o ne dvi: tamsiai pilka ir šviesiai pilka, geltona ir mėlyna. Reikia vieningos dažymo schemos.
Na standartinė jau yra pabodus. Įvairovės tikrai reikia. Pvz, man patiko bandomojo MAN Lion's City dažymas. Atrodo gražiai, paįvairiną. Tykiuosi tie, kurios parvarys artimiausiu laiku bus būtent taip nudažyti. Jei jau prakalbom apie standartą, mano manymu, jei VOLVO 7700 būtų geltonai-mėlyni, atrodytų nekaip. (Beje, gal kas žaidžiat su fotošopu, pabandykite uždėt geltonai-melyna dažymą ant VOLVO, pažiūrėsim kas būtų.).Paskutinis taisė FRT; 2012.07.24, 22:31.
Comment
-
Parašė FRT Rodyti pranešimąNa standartinė jau yra pabodus. Įvairovės tikrai reikia. Pvz, man patiko bandomojo MAN Lion's City dažymas. Tykiuosi tie, kurios parvarys artimiausiu laiku bus būtent taip nudažyti.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąNaujai atvaryti Man Lion's City bus nudažyti sidabrine spalva - taip pat, kaip ir MB Citaro, Volvo autobusai
Comment
-
Man asmeniškai pilkos spalvos dažymo schema atrodo niūriai, kaip ir laidotuvių. Manau reikia pasirinkti vieną dažymo schema. O geltonai mėlyna manau Volvo 7700 visai gerai žiūrėtusi.
Aš labai seniai, kai gyvenau kaune, bandžiau kauno autobusų dažymo schema pakeisti į raudonai mėlyną. Manau geriau atrodo negu viena raudona.
Foto anksčiau buvo publikuotos Kauno viešojo transporto galerijoje.
Comment
-
Parašė FRT Rodyti pranešimąNa standartinė jau yra pabodus. Įvairovės tikrai reikia. Pvz, man patiko bandomojo MAN Lion's City dažymas. Atrodo gražiai, paįvairiną. Tykiuosi tie, kurios parvarys artimiausiu laiku bus būtent taip nudažyti. Jei jau prakalbom apie standartą, mano manymu, jei VOLVO 7700 būtų geltonai-mėlyni, atrodytų nekaip. (Beje, gal kas žaidžiat su fotošopu, pabandykite uždėt geltonai-melyna dažymą ant VOLVO, pažiūrėsim kas būtų.).Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Gražiausia mano matyta "dažymo schema" yra ši: (Luxembourg Multiplicity)
http://busglobe.com/images/4451.jpg . Tik gaila jog pas mus vargiai ar atsiras kažkas panašaus, nes ant šios neišeina reklamų klijuoti.
Comment
-
Dabartinė autobusų dažymo schema nėra labai gera, bet jei jau parkas pasirinko tokį variantą, juo turėtų dažyti visas transporto priemones. Kiek teko pabuvot Europos miestuose, skirtingai dažomų to pačio parko autobusų praktiškai nėra (užtenka pažiūrėti į Rygą ar Taliną). Vienodas dažymas padeda geriau susigaudyti ir miesto svečiams, o ir atrodo solidžiau. Manau, jog būtų protinga įvesti vienodą dažymą ir privatininkams, nes kai kurie net nesugeba nuklijuoti užsienietiškų užrašų nuo autobusų.
Comment
-
Man nepasiseka 3 dieną iš eilės. Ši diena, dėja, pati nepasisekusi.
Bet prie esmės: Važiuoju sau ramiai 7 autobusu gar. nr. 882, tik šiek tiek pravažiavus Ąžuolo stotelę, autobusui užkišo lengvasis automobilis. Vairuotojas staigiai stabdė, ko pasekmėje keli keleiviai griuvo. Nutentėjo du žmonės. Atvažiavo policija ir medikai. Nuotraukų nedariau, tiesiog nepakilo ranka tokioje situacijoje.
Comment
-
Parašė Mantas95Sveiki! Esu šio forumo, ypač šios temos naujokas! Mano mėgstamiausias,įdomiausias,mylimiausias,gražiausia s autobusas yra - Heuliez gx417! Jis mane žavi tuo, kad yra: 1. naujas ;2. Priekije (ant stogo) ,,ragai'' ;3. Modernus. Autobusais domiuosi labai. Gyvenu Jeruzalėje, tenais fiksuoju (skaičiuoju) dienos autobusus. Mano dienos tikslas: Kasdien pagauti heulieza. <...> Penktadienį nr. 874 lygtais važiuoja 36-as autobusas, <...>
Penktadienį dirbo Pagubiniu maršrutu.
daugiau apie jį rasi čia ir dar gali peržiūrėti čia daugiau autobusų ir gauti jų info.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
Comment