Parašė FRT
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąTam autobuse 55A maršrutas gali būti nesuprogramuotas, nes 880 Man'as priklauso 2-am poskyriui (kolonai), o maršrutas - 1-am poskyriui (kolonai)
Beje, gal šis MAN ilgą laiką nedirbo? Bent jau aš jį mačiau prieš porą dienų pirmą kartą beroc nuo atvarymo.
Comment
-
Parašė FRT Rodyti pranešimąBeje, gal šis MAN ilgą laiką nedirbo? Bent jau aš jį mačiau prieš porą dienų pirmą kartą beroc nuo atvarymo.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąJis visad antro poskyrio maršrutuose dirba.
Tada man nepasisekė jo pagaut, nes dažniausia važinėju būtent 2 posk. maršrutais.
Comment
-
Parašė FRT Rodyti pranešimąTada man nepasisekė jo pagaut, nes dažniausia važinėju būtent 2 posk. maršrutais.
Comment
-
Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimąŠiandien po ilgojo remonto į gatves išvažiavo Mercedes-Benz O405GN2 CNG 922
Atvaizdas
O kas jam buvo?
Comment
-
Parašė FRT Rodyti pranešimąO kas jam buvo?Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/
Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/
Comment
-
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
Nuo Balandžio mėnesio iki Lapkričio mėnesio 36–ame maršrute dirba autobusai iš 2–ojo poskyrio, nes pirmasis poskyris neturi dvigubų autobusų, nes 1–ame poskyryje yra tik trumpi autobusai ir midibusai.
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąNesąmonė. Šiais metais 36-uoju maršrutu dirba tik 1-ojo poskyrio autobusai. 912 į maršrutą išvažiavo iš rezervo.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Šiandien apie 15.10 mačiau Šiaurės miestelio žiede Solarį. Iš viso stovėjo 3 troleibusai (1 Solaris+ 2 Škodos). Kol išsigryninau pinigus, Solaris nuvažiavo, todėl tikslesnės informacijos negaliu pateikti. Spėjau išžiūrėti, jog viena iš skodų buvo 12 maršruto mašina. Beje, tas 520 kuris pastoviai dirba 36 maršrute (žr. VLN autobusų fotogaleriją) iš parko išvažiuoja kažkur 14.57. Šaim kartui tiek.
Comment
-
Parašė FRT Rodyti pranešimąTą 912-tą kartais matau 5 maršrute. O kalbant apie švieslentes neseniai mačiau 880 MAN dirbantį 55A. Turbūt ten irgi nesuprogramuota, nes dirbo su kartoninėmis lentelėmis.Paskutinis taisė 1132; 2012.07.20, 22:48.
Comment
-
Parašė 1132 Rodyti pranešimąViskas ten yra suprogramuota, tik reikia mokėti naudotis, o tie vairuotojai kurie nemoka naudotis, ima paprastus trafaretus.
Comment
-
Parašė FRT Rodyti pranešimąGali būti. Šiandien mačiau tą patį 880, tik jau 53-čiuke su visa veikiančia elektronika. Turbūt busite teisus, kad nemoka. Bet nejaugi sunku kolegų pasiklausti, kaip naudotis....
Comment
-
Parašė FRT Rodyti pranešimąBeje, tas 520 kuris pastoviai dirba 36 maršrute (žr. VLN autobusų fotogaleriją) iš parko išvažiuoja kažkur 14.57. Šaim kartui tiek.
Comment
-
LIEPOS 23 - 27 DIENOMIS KEIČIASI 28 AUTOBUSŲ TRASA
Edited: Mane labai papiktino, jog grafikai sudaryti taip, kad visi važiuoja vienu metu. Šiandien (šeštadienį) apie 17.30, 7,49,55 važiavo visi kartu vienu metu, vienas paskui kitą. Dar po minutės ir 54. Negi sunku paderint taip, kad tarpai būtų bent 5-7 minutės? Dar ir poilsio dieną, kai įmanoma padaryt didesnius tarpus.Paskutinis taisė FRT; 2012.07.21, 19:03.
Comment
-
Kam įdomu, 8 maršrutu šiandien turi dirbti Škoda 14TrM 2669Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/
Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/
Comment
-
Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimąKam įdomu, 8 maršrutu šiandien turi dirbti Škoda 14TrM 2669
Comment
-
Informacija dėl M2-76 trasos tikslingumo.
Prieš du metus M2–76 dabar važiuoja tokia trasa: St. Lukiškės, J. Tumo-Vaižganto g., A. Goštauto g. Žaliasis tiltas, Kalvarijų g., Jeruzalės g., Žaliųjų ežerų g., Ragučio g., Balsių g., Bubilo g., Aitvarų g., Užpalių g., Kryžiokų sodų 7-oji g., Bubilo g. Kryžiokų g. (Kryžiokų g., ir Bubilo g., sankryžoje iš karto suką į kairę). Iki Kryžiokų sodų 12–osios ir Kryžiokų g., sankryžos jau nebevažiuoja du metus.
Į miestą:
nuo Bubilo g. ir Kryžiokų g., sankryžos: Kryžiokų g., Užpalių g., Žaliųjų ežerų g., Jeruzalės g., Kalvarijų g., (Rinktinės g., Šeimyniškių g.), Žaliasis Tiltas, A. Goštauto g., Vasario 16-osios g., St. Lukiškės.
Nebevažiuoja jau Kryžiokų sodų 11–osios g., ir Nevažiuoja iki Kryžiokų g., Kryžiokų sodų 12–osios sankryžos. O suka kairėn iš Bubilo g.
Pridedu žemėlapio nuoroda nuo St. Verkių Riešė M2-76
Taip pat nebevažiuoja jau ir šeštadieniais.
M2-35 Maršrutas dabar yra toks: Lukiškės – Naujieji Verkiai – Ožkiniai–Kryžiokų sodai
O trasa tokia:
Teisinga trasa: St. Lukiškės. Tumo-Vaižganto g., A. Goštauto g., Žaliasis tiltas, Kalvarijų g., Jeruzalės g., Žaliųjų ežerų g., Popieriaus g., st. Naujieji Verkiai, Popieriaus g., Ožkinių g., Grūšiakalnio g., Kryžiokų g., (Kryžiokų g., ir Kryžiokų sodų 12–osios g. (prie jos ir apsisuka.))
Į miestą;
Iš Kryžiokų sodų į miestą: Kryžiokų g., Grūšiakalnio g., Ožkinių g., Popieriaus g., St. Naujieji Verkiai, Popieriaus g., Žaliųjų ežerų g., Kalvarijų g. (Rinktinės g., Šeimyniškių g.), Žaliasis Tiltas, A. Goštauto g., Vasario 16-osios g., St. Lukiškės
Išvykimo laikai nesikeitė lieko tokie pat, kokie yra paskelbti.
Pridedu žemėlapio nuorodą nuo St. Ožkinių žiedas M2-35Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
Comment