Tas vairuotojas melomanas is 703, gal kartais toks su usiukais, daznai su juoda vasariska kepuryte su snapeliu ir uzsidejes ranksluosti ant keliu jei taip, tai labai geras ir idomus vairuotojas anksciau visa laika dirbes su Ikarus nr. 2367. P.S. daug kartu mano gaudytas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąLazdynų st. link Pilaitės 54 maršrute sugedo 858.
Comment
-
Parašė FRT Rodyti pranešimąTrumpas ar ilgas? Manau, trumpas, bet nesu tikras.
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąLabai jau kvailas klausimas.Tikras entuziastas turi žinoti kokie autobusai.Na o koks tokiu laiku dirba 54?Paskutinis taisė FRT; 2012.07.17, 14:15.
Comment
-
Parašė FRT Rodyti pranešimąŠiandien 75 žemagrindžio grafiku dirba MAN. Gal kas turite noro pagauti?
Comment
-
Parašė FRT Rodyti pranešimąKodėl kvailas? Piko metu dirba gi ilgi, o nepiko trumpi. Todėl ir pasitikslinau.
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąKoks?CNG ar NG262(272)?
Comment
-
Parašė FRT Rodyti pranešimąVa toks. (snaiperio nuotrauka). Atvaizdas
(snaiperio nuotrauka).
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąTai anoks čia stebuklas - čia juk žemagrindis autobusas ir 75 dirba tokie labai dažnai... Va jeigu 20 ar 28 būtų dujinis autobusas - va čia jau retas atvejis.
Gal bus, kai parvarys naujus MAN. Aš atkreipiau dėmesį į šį MAN, nes gan retai jis yra pagaunamas.
Beje, 20 galėtų dirbt ir mikrobas. Kiek teko važiuot į Regitrą ir iš jos, važiuoja tik keli keleiviai.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąTai anoks čia stebuklas - čia juk žemagrindis autobusas ir 75 dirba tokie labai dažnai... Va jeigu 20 ar 28 būtų dujinis autobusas - va čia jau retas atvejis.
Comment
-
Parašė FRT Rodyti pranešimąGal bus, kai parvarys naujus MAN. Aš atkreipiau dėmesį į šį MAN, nes gan retai jis yra pagaunamas.
Beje, 20 galėtų dirbt ir mikrobas. Kiek teko važiuot į Regitrą ir iš jos, važiuoja tik keli keleiviai.
Dėl 20-kai gražins seną trasą bus daugiau keleivių.Reikės midibuso.
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąO,gal kas žino autobusų atvykimo diena?
Dėl 20-kai gražins seną trasą bus daugiau keleivių.Reikės midibuso.
O gal kas turite seną scemą 20o? Kai pradėjau domėtis trasomis, buvo jau dabartinė trasa.Paskutinis taisė FRT; 2012.07.17, 14:55.
Comment
-
Parašė FRT Rodyti pranešimąGal bus, kai parvarys naujus MAN. Aš atkreipiau dėmesį į šį MAN, nes gan retai jis yra pagaunamas.
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąPavasarį buvo 20 dujinis.Atrodo 2000 safle
Parašė FRT Rodyti pranešimąO gal kas turite seną scemą 20o? Kai pradėjau domėtis trasomis, buvo jau dabartinė trasa.
1-oji schema, 2010-12 >>
Comment
-
Dėl štai tokios http://www.15min.lt/gallery/show/vil...rd-focus-26909 avarijos Savanorių pr buvo sutrikęs troleibusų eismas.
Edited: Apie 14.40 Narbuto gatvėje netoli posūkio link Sietyno stotelės stovėjo du Solariai su nuleistais ūsais. Apie 15.15 pastebėti dar du Skoda troleibusai Verkių gatvėje, taip pat su nuleistais ūsais.Paskutinis taisė FRT; 2012.07.19, 16:10.
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąKažkodėl sugedo švieslentė pas 592.
Comment
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąKažkodėl sugedo švieslentė pas 592.Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/
Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/
Comment
Comment