Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Tas vairuotojas melomanas is 703, gal kartais toks su usiukais, daznai su juoda vasariska kepuryte su snapeliu ir uzsidejes ranksluosti ant keliu jei taip, tai labai geras ir idomus vairuotojas anksciau visa laika dirbes su Ikarus nr. 2367. P.S. daug kartu mano gaudytas

Comment

Lazdynų st. link Pilaitės 54 maršrute sugedo 858.

Comment

Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą
        Lazdynų st. link Pilaitės 54 maršrute sugedo 858.
        Trumpas ar ilgas? Manau, trumpas, bet nesu tikras.

Comment

Parašė FRT Rodyti pranešimą
          Trumpas ar ilgas? Manau, trumpas, bet nesu tikras.
          Labai jau kvailas klausimas.Tikras entuziastas turi žinoti kokie autobusai.Na o koks tokiu laiku dirba 54?

Comment

Šiandien 75 žemagrindžio grafiku dirba MAN. Gal kas turite noro pagauti?

Comment

Labai jau kvailas klausimas.Tikras entuziastas turi žinoti kokie autobusai.Na o koks tokiu laiku dirba 54?
              Kodėl kvailas? Piko metu dirba gi ilgi, o nepiko trumpi. Todėl ir pasitikslinau. Jūs gi nepasakėte kokiu laiku matėte, todėl sunku spręsti koks. Jei man reikėtų dirbti VVT, galėčiau važiuot bet kokiu maršrutu, todėl, manau, esu daugiau, nei entuziastas
              Paskutinis taisė FRT; 2012.07.17, 14:15.

Comment

Šiandien 75 žemagrindžio grafiku dirba MAN. Gal kas turite noro pagauti?
                Koks?CNG ar NG262(272)?

Comment

Kodėl kvailas? Piko metu dirba gi ilgi, o nepiko trumpi. Todėl ir pasitikslinau.
                  Turėjau omeny jeigu 858 dirbtu 30 tai irgi sakytumėte kad tai gali būti ilgas?O dėl ilgų-nesezono metu ir nepiko metu reikia 54 maršrute ilgų.

Comment

Koks?CNG ar NG262(272)?
                    Va toks. (snaiperio nuotrauka). (snaiperio nuotrauka).

Comment

Va toks. (snaiperio nuotrauka). Atvaizdas
                      (snaiperio nuotrauka).
                      Tai anoks čia stebuklas - čia juk žemagrindis autobusas ir 75 dirba tokie labai dažnai... Va jeigu 20 ar 28 būtų dujinis autobusas - va čia jau retas atvejis.
                      Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                        Tai anoks čia stebuklas - čia juk žemagrindis autobusas ir 75 dirba tokie labai dažnai... Va jeigu 20 ar 28 būtų dujinis autobusas - va čia jau retas atvejis.

Gal bus, kai parvarys naujus MAN. Aš atkreipiau dėmesį į šį MAN, nes gan retai jis yra pagaunamas.

Beje, 20 galėtų dirbt ir mikrobas. Kiek teko važiuot į Regitrą ir iš jos, važiuoja tik keli keleiviai.

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                          Pavasarį buvo 20 dujinis.Atrodo 2000 safle

Comment

Gal bus, kai parvarys naujus MAN. Aš atkreipiau dėmesį į šį MAN, nes gan retai jis yra pagaunamas.

Beje, 20 galėtų dirbt ir mikrobas. Kiek teko važiuot į Regitrą ir iš jos, važiuoja tik keli keleiviai.
                            O,gal kas žino autobusų atvykimo diena?

Dėl 20-kai gražins seną trasą bus daugiau keleivių.Reikės midibuso.

Comment

O,gal kas žino autobusų atvykimo diena?

Dėl 20-kai gražins seną trasą bus daugiau keleivių.Reikės midibuso.

O gal kas turite seną scemą 20o? Kai pradėjau domėtis trasomis, buvo jau dabartinė trasa.
                              Paskutinis taisė FRT; 2012.07.17, 14:55.

Comment

Negalėtų. Žmonių ten pakanka: Gariūnų turgus, Žarijų g. gamyklos.

Pavasarį buvo 20 dujinis.Atrodo 2000 safle
                                Tai va čia buvo rezervas, nes pamaininiam neužteks dujų. Ten labai didelis kilometražas.

O gal kas turite seną scemą 20o? Kai pradėjau domėtis trasomis, buvo jau dabartinė trasa.
                                Nieko ten ypatingo - Lazdynai - Mūrinė Vokė - Ž. Paneriai kaip ir dabar, tik į abi puses. Atstovos tarp reisų - tik Ž. Paneriuose, pietūs - Architektų st. Visais reisais užsuka į A. Panerius, popiet dalimi reisų - per Jočionis.

1-oji schema, 2010-12 >>
                                Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Dėl štai tokios http://www.15min.lt/gallery/show/vil...rd-focus-26909 avarijos Savanorių pr buvo sutrikęs troleibusų eismas.

Edited: Apie 14.40 Narbuto gatvėje netoli posūkio link Sietyno stotelės stovėjo du Solariai su nuleistais ūsais. Apie 15.15 pastebėti dar du Skoda troleibusai Verkių gatvėje, taip pat su nuleistais ūsais.
                                  Paskutinis taisė FRT; 2012.07.19, 16:10.

Comment

Kažkodėl sugedo švieslentė pas 592.

Comment

Nesugedo. Tiesiog nėra suprogramuoti 88 ir 89 maršrutai šių autobusų švieslentėse, todėl važinėja su kartoninėm lentelėm
                                      Daugiau mano nuotraukų >>
                                      Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Autobusas su garažiniu numeriu 592, dirbantis 88 ir 89 su lentelėmis nereiškia, kad autobuse sugedo švieslentė, tiesiog sistemoje nėra užprogramuoti šie maršrutai. Nors jus esate iš dalies teisus, tame autobuse pora dienų atgal, buvo problemos su švieslente, buvo neįmanoma išjungti, nors rašai 000.., išjungiasi, bet kai autobusas užvažiuoja ant duobės, iškart ant švieslentės atsiranda visokie maršrutai, dažniausiai 1 arba 43, bet turėjo jau syvarkyti.
                                        Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Tą 912-tą kartais matau 5 maršrute. O kalbant apie švieslentes neseniai mačiau 880 MAN dirbantį 55A. Turbūt ten irgi nesuprogramuota, nes dirbo su kartoninėmis lentelėmis.

Comment

Working...
                                          X