Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Tai kas, kad dabar vien ilgi? Tuomet dar nebuvo. Nepilstyk iš tuščio į kiaurą.
    Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Šiandien Saffle 5000 #906 dirbo 74 maršrutu pertraukiamu grafiku. Ar gali būti, kad dėl sumažėjusio keleivių srauto piko metu šiame maršrute dirbs trumpi autobusai ir piko metu? 56 maršrute šiandien dirbo trumpi autobusai
      Daugiau mano nuotraukų >>
      Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
        Šiandien Saffle 5000 #906 dirbo 74 maršrutu pertraukiamu grafiku. Ar gali būti, kad dėl sumažėjusio keleivių srauto piko metu šiame maršrute dirbs trumpi autobusai ir piko metu? 56 maršrute šiandien dirbo trumpi autobusai
        Galimas daiktas. Beje, 54. Praeitais metais, pamenu vasarą dirbo visada trumpas. Šiemet žiūriu pertraukiamu grafiku važiuoja ilgi. Man įdomu kaip jie skaičiuoja kokį autobusą leisti.

Atsakau į savo paties klausimą: važiuoja ilgi, kaip ir važiavo. Jokių problemų. Patikrinta.
        Paskutinis taisė FRT; 2012.07.09, 20:49.

Comment

Vilniaus savivaldybės apsileidimas sukelia sužeidimus visuomeniniame transporte?
          Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Autobusai Vilniuje ir taip yra gerokai naujesni, nei troleibusai. (Aišku, troleibusų priežiūra yra geresnė.) Be to, būtent Karosa markė, kuri turbūt šiai dienai ir yra prasčiausia, jau dabar yra sparčiai nykstanti. Todėl iš vieno autobuso daryti pareiškimą apie visą miesto transporto kokybę neteisinga. Aišku, kad ta kokybė galėtų būti žymiai geresnė, bet tikrai nemanau, kad yra tokia tragiška, kaip bandoma nušviesti. Be to, padanga gali sprogti tiek naujam, tiek senam autobusui arba troleibusui. Tokio straipsnio rimtai nevertinčiau. Tiesiog žmogui gal buvo prasta nuotaika, norėjo pasireikšti, ant ko nors nusikrauti, tai tą ir padarė. Juokingiausia, kai tie patys žmonės, kurie piktinasi VT kokybe, būna dar ir pirmi pasipiktinusių eilėje dėl pabrangusių bilietų.

Comment

O man kaip tik patiko tai, kad autorius sugebėjo įžvelgti, kas išties yra kaltas dėl tokios VT būklės.

Comment

Taigi, turiu keletą pastebėjimų.
                12 tikrai važiuoja trumpas( mačiau 17.30 ir 09.30)
                Šiandien ryte mačiau 34 g.n. 889 nuvažiuojantį į rezervinio sustojimo vietą.
                Prieš kelias sekundes iki to pravažiavo irgi trumpas 74, todėl panašu, jog 74 tikrai trumpas ir piko metu.
                Dėl Bazilijonų gatvės uždarymo Stotyje eismas yra tikrąja to žodžio prasme chaotiškas.

Prie tos vietos kur stoja 1,2,5,7 ir kiti troleibusai susidūrė 5 mikriukas ir lengvasis automobilis. Važiavau 2716 16 amršruto troliebusu. Vairuotojas niekaip negalėjo apvažiot avarijos vietos. Bandė tiek į prieki, tik atbulomis. Galų gale išlipo megino permest ūsus, bet, dėja, kadangi tai įvyko posūkyje, jam tai nepavyko. Keli vyrai padėjo pastumti, tad po maždaug po 10 min tęsėme kelionę. Savanorių prospekte šis troleibusas vos nepartrenkė per perėją ėjusioss senutės, trūko labai nedaug, bet viskas baigėsi gerai(senutė ėjo per raudoną).

Beje, kodėl kai vairuotojas bando užvest variklį troleibusui riedant(buvo stumiamas), automatiškai suveikia stabdžiai?

Comment

Šiandien 46 vėl ilgas (dirba 745). 55A dirba MAN nr 880 ir 885. 73 trumpas.

Comment

Volvo 7700 768 su telemaxima reklama.
                    Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Dar kažkoks trumpas volvo su tele 2 reklama. Ant 700 galo uždėta kažkokios pirties ar masažo salono reklama.

Comment

Parašė FRT Rodyti pranešimą
                        Dar kažkoks trumpas volvo su tele 2 reklama. Ant 700 galo uždėta kažkokios pirties ar masažo salono reklama.
                        700 turi šia reklama gan seniai.

Comment

Parašė povilas911 Rodyti pranešimą
                          700 turi šia reklama gan seniai.
                          Tada man neteko matyti jo galo anksčiau.

Comment

Šiandien 46 vėl ilgas (dirba 745). 55A dirba MAN nr 880 ir 885. 73 trumpas.
                            46 visą praeitą vasarą ilgas buvo, tas pats ir šiemet.
                            Beje 5 autobuso išvykimo laikai iš Šeškinės st. link Pašilaičių 21:50 ir 21:58 vienas važiuoja nuo Žalgirio, kitas nuo Saulėtekio. Bet vis tiek galima buvo ir geriau sudėlioti grafiką.

Comment

Parašė Blaze Rodyti pranešimą
                              46 visą praeitą vasarą ilgas buvo, tas pats ir šiemet.
                              Beje 5 autobuso išvykimo laikai iš Šeškinės st. link Pašilaičių 21:50 ir 21:58 vienas važiuoja nuo Žalgirio, kitas nuo Saulėtekio. Bet vis tiek galima buvo ir geriau sudėlioti grafiką.
                              Parašiau ką mačiau, nes kažkas buvo sakęs, jog 46 trumpas važiuoja dabar.

Comment

Parašiau ką mačiau, nes kažkas buvo sakęs, jog 46 trumpas važiuoja dabar.
                                Niekas taip nesakė. Sakyta buvo tik apie 56.

Comment

Vakar Stotyje pastebėjau, jog "Mercedes Benz Sprinter 311CDI" valst.nr BGH 085 iš "Transrevio" jau kurį laiką dirba "Almir'e". Čia vairuotojas savo noru su savo maršrutiniu autobusu perėjo į kitą įmonę?
                                  Daugiau mano nuotraukų >>
                                  Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Vilniaus autobusų fotogalerijoje jau buvau parašęs apie tai, jog šis mikroautobusas yra parduotas į Almir.

Comment

Sveiki, gal kasnors turite nuotraukas troleibuso maršruto nr. 0? Kuris kursavo tik 2006-10-26 dieną trasa: Reformatų st. – Reformatų st.? Jei kam įdomu, maršruto istorija yra čia http://www.marsrutai.lt/tinklarastis/1871.aspx

Comment

1563 šviežias po kapitalinio remonto šiandien dirbo 12 maršrutu.

Comment

Pagal realaus eismo sistema prieinu išvada,kad a30 sugedo autobusas.Šalia Edukolog. Universiteto.

EDIT Kol prisiregistravau matyt pataise.Na,buvo problema nes kodėl tada t9 važiavo,o a30 ne.

Comment

Working...
                                          X