Perkėliau, ką buvau prieš 20min. parašęs VVT temoje.
Nugi nedirba, nors tu ką! Iš 2-o parko ryte Pašilaičių kryptimi išvyksta 5 troleibusai, o Žemųjų Panerių tik 1. Beje, tai ta pati vasarinė sensacija, vėliau nusikomandiruojanti per visą miestą. Visiškai nejautri tvarkaraščių pasikeitimams. (Rudeninis tvarkaraštis minutę į minutę sutampa su vasariniu.) Taip, kad ryte 18A-ame pastoviai dirbti lieka tik tie 5 troleibusai nuvažiavę Pašilaičių kryptimi. Net ir vizualiai pasižiūrėjus į grafiką matyti, jog ryte reisai retesni, jų mažiau. Po pietų akivaizdžiai dirba jau 6.
Beje, atrodo, situacija dar labiau komplikuota. Ėmęsis analizuoti kiek iš kokių parkų kuriuose maršrutuose išvažiuoja troleibusų radau įdomių nesutapimų.
1-as maršrutas. Iš parko išvažiuoja 9 troleibusai, grįžta 8.
3-as maršrutas. Iš 2-o parko išvažiuoja 8 troleibusai, grįžta 7.
7-as maršrutas. Iš parko išvažiuoja 21 troleibusas, grįžta 22. (O sumoje atseit turėtų dirbti 23. Še tau, kad nori... )
12-as maršrutas. Iš parko išvažiuoja 12 (!) troleibusų, grįžta 10 (!!).
18-as maršrutas. Iš parko išvažiuoja 6 troleibusai, grįžta 3. (Nu ir vis tiek man per daug lieka. Išeina, kad vienas jų negrįžta į parką...)
Aš ten giliai neanalizavau. Bet 8-ame maršrute iš parko ryte išvažiuoja 8 ir vakare grįžta 8. Gali būti, kad kažkuris iš jų ryte prasisuka 18-as (ryte jų ryškiai per daug išvažiuoja iš parko), bet išeina, kad jis jau yra kaip ir devintasis. O kur vėliau pasideda išvis velniai žino...
Parašė Mettal
Rodyti pranešimą
Beje, atrodo, situacija dar labiau komplikuota. Ėmęsis analizuoti kiek iš kokių parkų kuriuose maršrutuose išvažiuoja troleibusų radau įdomių nesutapimų.
1-as maršrutas. Iš parko išvažiuoja 9 troleibusai, grįžta 8.
3-as maršrutas. Iš 2-o parko išvažiuoja 8 troleibusai, grįžta 7.
7-as maršrutas. Iš parko išvažiuoja 21 troleibusas, grįžta 22. (O sumoje atseit turėtų dirbti 23. Še tau, kad nori... )
12-as maršrutas. Iš parko išvažiuoja 12 (!) troleibusų, grįžta 10 (!!).
18-as maršrutas. Iš parko išvažiuoja 6 troleibusai, grįžta 3. (Nu ir vis tiek man per daug lieka. Išeina, kad vienas jų negrįžta į parką...)
Parašė Mettal
Rodyti pranešimą
Comment