Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Vakar vakare autobuso MAN NG262 vairuotojas dirbes 26-u maršrutu nr. 597, patyrė 4 durtines žaizdas išėjas į saloną aiškintis incidento.

Comment

galbut ne i tema, bet visvien. pvz, islaikai D kategorija, klalifikacija, bei eini i parka dirbt. kokius veiksmus reikia pereit pries isvaziuojant i linija? neskaitant med pazymos ir ket testo

Comment

Trečiadienį Solaris trollino 15ac #1680, visada dirbantis 2 maršrutu, dirbo 6 maršrutu.

Vakar mačiau Volvo 7700A #747 ir #749 56 maršrute. Gal žinote, kodėl Volvo autobusai paskutiniu metu dirba pertraukiamu grafiku?
        Daugiau mano nuotraukų >>
        Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Ai, siandien, po 17.00 autobuso Volvo 7700A vairuotojas per garsekalbi kur skelbiamos stoteles perspejo apie kitoje stoteleje stovincia keleiviu kontrole (savas).
          Paskutinis taisė FRT; 2012.05.18, 20:37.

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą

Vakar mačiau Volvo 7700A #747 ir #749 56 maršrute. Gal žinote, kodėl Volvo autobusai paskutiniu metu dirba pertraukiamu grafiku?
            Ne pertraukiami ten buvo. Dabar 56 maršrutu darbo dienomis dirba tik ilgi autobusai.
            Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
            Marsrutai.lt tinklaraštis!
            SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
              Ne pertraukiami ten buvo. Dabar 56 maršrutu darbo dienomis dirba tik ilgi autobusai.
              Reiškia ir 2 maršrute dirba tik ilgi autobusai darbo dienomis.

Comment

taip. uzvakar pastebejau MAN #884. siandien beroc 888(nespejau nuo tilto isziuret tiksliai)

Comment

Tai kad jau nuo balandžio paskutinės savaitės 2 ir 56 darbo dienomis važiuoja tik ilgi autobusai.
                  Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                  Marsrutai.lt tinklaraštis!
                  SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Taip, jau netrumpai važiuoja tik ilgi. Bet vakare 2 ir 56 visai tušti, o ir dieną nepiko metu laisvos vietos daug.

Comment

Parašė FRT Rodyti pranešimą
                      galbut ne i tema, bet visvien. pvz, islaikai D kategorija, klalifikacija, bei eini i parka dirbt. kokius veiksmus reikia pereit pries isvaziuojant i linija? neskaitant med pazymos ir ket testo
                      Kai įsidarbinsit, gausit knygutę su instrukcijomis vairuotojui. Ten viskas aiškiai bus surašyta.
                      Pagrindinės pareigos - laiku rašyti paraiškas remontui ir reguliariai tikrinti alyvos ir aušinimo skysčio lygį bakeliuose. Beje, nauji vairuotojai bent kelis pirmuosius mėnesius dirba Fiat'ais arba, jei visi jie užimti - midibusais. Atlyginimas midibusuose šiek tiek didesnis, bet tik dėl to, kad parduodama daugiau talonų.
                      Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

O kas buvo nutikę Pylimo gatvėje 2012-05-16, apie 19:00, nes gatvėje link stoties buvo susidariusi gan nemaža troleibusų eilė. nutrūkę laidai ar kitos problemos?

Comment

2012.05.21, #1449 dirba 12 maršrute.

Comment

Parašė 1132 Rodyti pranešimą
                            Vakar vakare autobuso MAN NG262 vairuotojas dirbes 26-u maršrutu nr. 597, patyrė 4 durtines žaizdas išėjas į saloną aiškintis incidento.
                            Gal galima placiau apie tai?

Comment

Parašė Buss fanas Rodyti pranešimą
                              Gal galima placiau apie tai?
                              Nepasakysiu, per kurį TV kanalą ir per kokią laidą tai rodė (prasta atmintis).
                              Situacija buvo tokia - autobusas atvažiavo iki galinės stotelės, o norėjęs dar pasivažinėti keleivis niekaip negalėjo su tuo susitaikyti ir reikalavo važiuoti toliau (apie išlipimą iš autobuso ne tir kalbos nebuvo). Vairuotojas nesutiko, todėl gavo "prizą".

Skirtinguose šaltiniuose teko matyti skirtingas interpretacijas - vienur buvo teigiama, kad vairuotojas atėjo į saloną ir, kai paprašė išlipti, buvo subadytas, kitur - kad keleivis pats atėjo į kabiną ir ten patriukšmavęs išsiėmė peiliuką.

Du portalai įvykį nušviesdami dviem sakiniais, nei dėl laiko, nei dėl vairuotojo amžiaus nesutaria:
                              http://www.delfi.lt/news/daily/crime....d?id=58735317
                              26-ojo maršruto 53 metų vairuotojas apie 21.40 buvo užpultas stotelėj
                              http://www.alfa.lt/straipsnis/145651...2-05-17_10-43/
                              Nusikaltimas įvykdytas apie 21 val. trečiadienį Sodų gatvėje, stotelėje.
                              Pasak policijos, autobuso vairuotoją 54 metų V.S. darbo metu peiliu sužalojo nenustatytas vyriškis.
                              Už Vilnių be tramvajų!

Comment

Šiandien ryte Karosa B741 #374 (19 maršrutas) sugedo Šalčininkų krypties st. Perkaito variklis ir pradėjo bėgti aušinimo skystis

Comment

apie 15.30 prie ozo maciau sugedusi #830 autobusa su TP.

Comment

Sveiki, gal kas pamena, ar praeitą (2011 m.) 14-ame maršrute dirbo Solaris?

Comment

Parašė 1681 Rodyti pranešimą
                                      Sveiki, gal kas pamena, ar praeitą (2011 m.) 14-ame maršrute dirbo Solaris?
                                      Taip, tik ne praeitais, o užpraeitais tai tikrai dirbo Solaris #1675

Comment

Gedimų šiandien buvo labai gausu: stotyje sugedo Saffle nr. 813; 15:45 Vilkpėdės st. turėjęs būti 15 maršruto troleibusas neatvažiavo, o sekantis pagal grafiką (16:07) nr. 1508 atvažiavo apypilnis, vėlavosi kelias minutes ir keleivius laipino tik pro priekines ir vidurines duris. Galinės durys neatsidarinėjo, o ir su vidurinių durų uždarymu buvo problemų. Negana to, Naujamiesčio stotelėje prisigrūdo keleivių iš sugedusio 16 maršruto Solaris 2684.
                                        Beje, į 43 maršrutą dabar iš rezervo išvažiavo trumpas Carrus City nr. 854.
                                        Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                                          Gedimų šiandien buvo labai gausu: stotyje sugedo Saffle nr. 813; 15:45 Vilkpėdės st. turėjęs būti 15 maršruto troleibusas neatvažiavo, o sekantis pagal grafiką (16:07) nr. 1508 atvažiavo apypilnis, vėlavosi kelias minutes ir keleivius laipino tik pro priekines ir vidurines duris. Galinės durys neatsidarinėjo, o ir su vidurinių durų uždarymu buvo problemų. Negana to, Naujamiesčio stotelėje prisigrūdo keleivių iš sugedusio 16 maršruto Solaris 2684.
                                          Beje, į 43 maršrutą dabar iš rezervo išvažiavo trumpas Carrus City nr. 854.
                                          ziauriausias buvo 19 marsruto #374 skiscio nutekejimas.

Comment

Working...
                                          X