Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Mercedes Benz O405GN numeris 056 pradėjo dirbti pertraukiamu grafiku, beveik pastoviai dirba 42 maršrutu.

Comment

Parašė 1132 Rodyti pranešimą
      Mercedes Benz O405GN numeris 056 pradėjo dirbti pertraukiamu grafiku, beveik pastoviai dirba 42 maršrutu.
      Tai laikinai, iki tol, kol neateis po atostogų vairuotojas.
      Paskutinis taisė Denis_Simonov; 2012.04.25, 15:17.
      Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Gal kas žino kas nutiko troleibusui 1709, kuris stovi nejudinamas 2-ajame parke?

Comment

sugedo
          N N N

Comment

Vienas vairuotojas atostogauja, todėl šį autobusą pasiėmė kitas vairuotojas. Kai vairuotojas grįš iš atostogų, 056 vėl dirbs pamaininiuose grafikuose
            Daugiau mano nuotraukų >>
            Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Mercedes Benz O405G numeris 518 jau turi užklijuotas ant šonų "VVT" emblemas. "Vilniaus Autobusai" emblemu karjera, po truputi nyksta.
              Paskutinis taisė 1132; 2012.04.26, 22:15. Priežastis: Teksto koregavimas.

Comment

Kai dabar pas 1638 vėl galinio tilto problemos tai 10 maršrute galima prisižiūrėti visokių griuvenu. 1638 jau beveik trečias mėnuo kaip dingo iš linijos.

Comment

Mercedes Benz O405G numeris 518 jau turi užklijuotas ant šonų "VVT" emblemas. "Vilniaus Autobusai" emblemu karjera, po truputi nyksta.
                  Prie to pačio: Ant Saffle 5000 #833 irgi užklijuotos "VVT" emblema.

-----

Šiandien, ~18:40 Kalvarijų turgaus st. link Centro, sugedo Škoda 14tr #1609 (10 maršrutas)

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą

-----

Šiandien, ~18:40 Kalvarijų turgaus st. link Centro, sugedo Škoda 14tr #1609 (10 maršrutas)
                    Ar butina dabar nuolat po viena rasineti ant kokiu masinu uzklijuotos VVT emblemos?
                    As irgi maciau ir ne viena ir tamtos nepaminetu cia,bet tikrai bereiksmiai nerasau ir nerasysiu. Laikui begant visos masinos bus "pasipuosusios" VVT eblemomis.

Comment

VVT emblemos klijuoja ant autobusų per pietų pertrauką maršrutuose.
                      Paskutinis taisė Denis_Simonov; 2012.04.27, 22:05.
                      Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Ir 725 turi VVT emblema...

Comment

Truputį pavėluotai, bet štai ketvirtadienį buvo taip:

1. Troleibusas 1677, įprastai dirbantis 17 maršrutu dirbo 6-u.
                          2. Troleibusas 2692, įprastai dirbantis 19 maršrutu dirbo 9-u.

Comment

Parašė Buss fanas Rodyti pranešimą
                            Ar butina dabar nuolat po viena rasineti ant kokiu masinu uzklijuotos VVT emblemos?
                            As irgi maciau ir ne viena ir tamtos nepaminetu cia,bet tikrai bereiksmiai nerasau ir nerasysiu. Laikui begant visos masinos bus "pasipuosusios" VVT eblemomis.
                            Jeigu tamsta esate nervuotas ir megstate gadinti nuotaiką kitiems forumiečiams, tai yra tabletes nuo nervų, arba dar labai gerai padėtų valerijonas.

Comment

Įtariu, kad, atsisakius pirkti naujus troleibusus, bus surenkama daugiau Amberių.

Įmanomas ir kitas scenarijus- vienas kitas troleibusų maršrutas taps autobusų maršrutu.
                              Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                              Marsrutai.lt tinklaraštis!
                              SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Arba pirks naudotas Škodas. Be to gali būti pirmiausiai atsisakoma tokių maršrutų kaip 13, 15, 20, 21...

Comment

Labai daug VT su atidarytais liukais ir langais ir įjungtu kondicionierium. Jeigu langus atidaro gal ir ne vairuotojai, tai liukus - būtent jie. Toks vaizdas, kad reiktų pravest instrukcijas vairuotojams kaip reikia palaikyti mikroklimatą

Comment

1. Šiandien ryte pastebėjau 1565 troleibusą, dirbantį 17 maršrutu.
                                    2. Autobusas "Man NG313" #886, kuris priklauso antrajam poskyriui, dirbo 47 maršrutu.
                                    3. Buvęs pašto autobusas "Mercedes Benz 0405 #079 dirbo 18 maršrutu

Comment

1. Šiandien ryte pastebėjau 1565 troleibusą, dirbantį 17 maršrutu.
                                      2. Autobusas "Man NG313" #886, kuris priklauso antrajam poskyriui, dirbo 47 maršrutu.
                                      3. Buvęs pašto autobusas "Mercedes Benz 0405 #079 dirbo 18 maršrutu
                                      Tas 079,tai Hess?
                                      Paskutinis taisė Pilaitis; 2012.04.30, 20:55.

Comment

Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimą
                                        Mirė nuo vėžio vairuotoja iš 1616 troleibuso. Jai buvo 45 metai...
                                        O čia visada taip būna kai miršta kas nors iš darbuotojų?

Comment

Škoda 14Tr numeris 2564 po remonto jau dirba. Šiandien 7 maršrutu dirbo. Ir Škoda 14TrM numeris 2671 dirbantis 7 maršrutu turi gražią geltoną reklamą.

Comment

Working...
                                          X