Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Šiandien sugedo 865 Autobusas, važiavo 11 maršrutu.
    Ta nutempimo priemonė (DAF), tai atrodė galingai.

Dear Sir,

Comment

Šiandien dėl nerėgėtų kamščių A. Goštauto g. iki 19 val., 30-40 min. vėlavo 6, 40, 46 ir 73 maršrutų autobusai. Kitų maršrutų, einančių Goštauto gatve vėlavimai buvo mažesni.
      Beje, gal kam žinoma, kodėl kai kurie 89 maršruto mikroautobusai pietauja ne A. Tumėno g., o kitoje A. Goštauto stotelės pusėje (kur įprastai stovi 4, 21 ir 22 maršrutų pikiniai autobusai)?
      Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Vakar, t.y. gruodžio 15-tą, apie 17:15 ilgai ir nuobodžiai laukiau prie šviesoforo ties Čiurlionio ir Švitrigailos sankryža, o kai priartėjau prie sankryžos papuoliau į keblią situaciją, sankryža buvo beveik visiškai užblokauota. Pirmiausia "užsilenkė" vienas, o paskui antras troleibusas. Žmonių bandymas pastumti troleibusą nepavyko. Išvažiavau dešinėn, šaligatviu

Paskutinis taisė railman; 2011.12.16, 01:17.

Comment

Labai įdomu - toks jausmas, kad toje atkarpoje buvo dingusi elektra.

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
            Šiandien dėl nerėgėtų kamščių A. Goštauto g. iki 19 val., 30-40 min. vėlavo 6, 40, 46 ir 73 maršrutų autobusai. Kitų maršrutų, einančių Goštauto gatve vėlavimai buvo mažesni.
            Šiandien irgi panašiai. O ir anksčiau pasitaikydavo.
            Beje 73 autobusas šiandien 16:26 užsuko į Geležinio Vilko stot. ir joje net įlipo žmonių

Comment

Parašė Blaze Rodyti pranešimą
              Šiandien irgi panašiai. O ir anksčiau pasitaikydavo.
              Beje 73 autobusas šiandien 16:26 užsuko į Geležinio Vilko stot. ir joje net įlipo žmonių
              o tai 73 autobusui neprivaloma stot Geležinio Vilko stotelėje?
              Daugiau mano nuotraukų >>
              Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis

Ne, 24 ir 73 maršrutai į Pedagoginio žiedą link Lukiškių iš viso neturi užvažiuoti.

Blaze, ar tas 73 tikrai link Vilkpėdės važiavo?
                Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                Marsrutai.lt tinklaraštis!
                SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

jeigu važiavo link Lukiškių per Pedagoginio žiedą, tai reik rašyt skundą į autobusų parką, kad nesilaikoma trasos

Comment

hm, pagal grafiką 16:27 iš Saltoniškių stotelės važiuoja link Centro, o 16:28 iš Geležinio Vilko stotelės link Justiniškių

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                      Privaloma važiuojant tik link Justiniškių.
                      Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

jeigu važiavo link Lukiškių per Pedagoginio žiedą, tai reik rašyt skundą į autobusų parką, kad nesilaikoma trasos
                        O koks tau skirtumas? Niekas dėl to nenukentėjo.

Comment

Užvažiavo važiuodamas link Vilkpėdės, reikalo skųsti tikrai nematau. Vairuotojas pamiršo gal ir tiek. Ir vis tiek tas autobusas niekur nebūtų nuskubėjęs neužvažiavęs į tą stotelę, nes vis tiek Goštauto g. baisus kamštis.

Comment

gal kas žinot, kada Neoplan N4407 Centroliner #590 išriedės į gatves?

Comment

Kažkoks įdomus dalykas yra viename iš dujinių autobusų (kaip visada, per kvailumą nepažiūrėjau garažinio numerio). Šiandien dirba 10 maršrutu. Virš priekinių durų įtaisyta kolonėlė, todėl garsinį pranešimą apie stotelę girdi ir lauke šalia autobuso esantys žmonės. Kokia to prasme?

Beje, autobusas nr. 652 pastaruoju metu dirba vien tik 10 maršrutu.

Comment

Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
                                Kažkoks įdomus dalykas yra viename iš dujinių autobusų (kaip visada, per kvailumą nepažiūrėjau garažinio numerio). Šiandien dirba 10 maršrutu. Virš priekinių durų įtaisyta kolonėlė, todėl garsinį pranešimą apie stotelę girdi ir lauke šalia autobuso esantys žmonės. Kokia to prasme?

1. nieko nuostabaus, jei stotelė girdima iš iš lauko ant visų autobusų yra tokios kolonėlės, kurios praneša apie stotelę.
                                2. atrodo penktadienį tas pats 652 dirbo 23 maršrutu.

ar 701 autobuse visam laikui bus įrengta vaizdo stebėjimo kamera?
                                p.s.: 1631 troleibusas jau su pilna kabina

Comment

Girdėjau ir aš. Šiaip jei garsiai pasako kokia sekanti stotelė, tikrai patogu.
                                  Dear Sir,

Comment

Parašė toleranceofculture Rodyti pranešimą
                                    Girdėjau ir aš. Šiaip jei garsiai pasako kokia sekanti stotelė, tikrai patogu.
                                    Žymiai naudingiau būtų pranešti apie atvažiavusį maršrutą, kaip tai padaryta visuose Solaris troleibusuose Kaune. Tačiau jau nebe visuose šis garsinis pranešimas veikia.
                                    دائما الليتوانيه

Comment

1. nieko nuostabaus, jei stotelė girdima iš iš lauko ant visų autobusų yra tokios kolonėlės, kurios praneša apie stotelę.
                                      Na tikrai nėra tokių kolonėlių visuose autobusuose. Tas dujinis turbūt vienintelis toks. Čia Klaipėdoje, autobusui atvažiavus į stotelę, garsiai pranešamas maršruto numeris. Bet sistema sureguliuota negerai, numeris dažniausiai pranešamas jau uždarant duris.

p.s.: 1631 troleibusas jau su pilna kabina
                                      Negerai. Žingsnis atgal

Parašė arsiakas Rodyti pranešimą
                                      Žymiai naudingiau būtų pranešti apie atvažiavusį maršrutą, kaip tai padaryta visuose Solaris troleibusuose Kaune. Tačiau jau nebe visuose šis garsinis pranešimas veikia.
                                      Gerai būtų. Nors šiaip pilno maršruto pranešimas gal ir nelabai reikalingas (per ilgai užtrūks). Pakaktų pranešti maršruto numerį ir kryptį. Na o tas sekančios stotelės pranešimas patogus nebent tiems, kam tik vieną stotelę ir reikia pravažiuoti.
                                      Paskutinis taisė Vilnietizz; 2011.12.19, 23:50.

Comment

Negerai. Žingsnis atgal

Gerai būtų. Nors šiaip pilno maršruto pranešimas gal ir nelabai reikalingas (per ilgai užtrūks). Pakaktų pranešti maršruto numerį ir kryptį. Na o tas sekančios stotelės pranešimas patogus nebent tiems, kam tik vieną stotelę ir reikia pravažiuoti.
                                        1. Kodėl, tavo nuomone, negerai, jog troleibusai po truputį atgauna savo ankstesnes kabinas? patikėk, ne koks malonumas važiuot suspaustoj troleibuso kabinoj pas vairuotoją
                                        2. Siūlyčiau grąžinti įrašą, kuris skelbia maršrutą [kaip kadaise Škodose pranešinėjo, kai nebuvo įdiegti "Mijola" kompiuteriai]

Comment

Parašė ssnaiperis

1. Kodėl, tavo nuomone, negerai, jog troleibusai po truputį atgauna savo ankstesnes kabinas? patikėk, ne koks malonumas važiuot suspaustoj troleibuso kabinoj pas vairuotoją
                                          Kas svarbiau- keleivių patogumas ar patogus važinėjimasis kabinoje su vairuotoju, kas šiaip ir nėra labai legalu? Dabar galioja įlaipinimo pro visas duris tvarka, tai ir transporto priemonės turi atitikti tvarką. Galiausiai dabar autobusai ir troleibusai jau nebegaminami su visą priekį užimančiomis kabinomis, net ir Lenkijoje ar Baltarusijoje.

Comment

Working...
                                          X