Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
    sakykit, prašau, koks troleibusas dirba 10maršrute vietoj 1637troleibuso, kuris dirba 4maršrute?
    Turėtų būti 1494, bet kadangi jis remonte, tai vietoj jo dirba 1131.

Comment

Troleibusas #1494 dirbo 4 marsrute, o ne 10. Troleibusas #1131 pavadavo #1116 troleibusa. Kadangi #1638 turi rimtu problemu del galinio tilto tai ji ir pavaduoja #1116 dabar.

Comment

šiandien 1677 troleibusas dirbo 17-ame maršrute, o 1678 - 12-ame maršrute. kaži, ar visam laikui 1678 dirbs 12ame maršrute?
        Daugiau mano nuotraukų >>
        Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Jeigu troleibusas #1628 dirba 17 marsrutu tai gali buti kad pastoviai ir metis 17 marsrutu dirbancius Solaris troleibusas.

Comment

paskutiniu metu Vilniaus autobusų parke po truputį pereinama prie švieslenčių su švieslente važinėja Man NG312 #565 ir Mercedes Benz O405 #056. galbūt ir Mercedesų #057-#060 serijos važinėja su švieslentėm

Comment

Parašė ssnaiperis
              paskutiniu metu Vilniaus autobusų parke po truputį pereinama prie švieslenčių su švieslente važinėja Man NG312 #565 ir Mercedes Benz O405 #056. galbūt ir Mercedesų #057-#060 serijos važinėja su švieslentėm
              Puiki tendencija, tik kiek gaila, kad vidinių švieslenčių netvarko.
              Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
              Marsrutai.lt tinklaraštis!
              SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Visų jūsų aptariamas VOLVO 7700 711 šiandien dirba 35A+76 autobusų maršrutais.
                Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Parašė rvr Rodyti pranešimą
                  Troleibusas #1494 dirbo 4 marsrute, o ne 10. Troleibusas #1131 pavadavo #1116 troleibusa. Kadangi #1638 turi rimtu problemu del galinio tilto tai ji ir pavaduoja #1116 dabar.
                  1494 buvo sukeistas su 1637 ir dirbo 10-ame maršrute, deja, neilgai, nes greit buvo nuvarytas į remontą.
                  1131 dirba pertraukiamu grafiku kaip tik vietoj, o ne vietoj 1116 ar 1638.
                  Dėl tiksliai dar nežinau. Man, atrodo, kad jis nieko nepavaduoja - tiesiog grįžo į savo 10-ą maršrutą.
                  Apskritai tarp 4-o ir 10-o maršrutų rokiruočių buvo ir daugiau. Sunku čia ir besuprasti, kas ten su kuo susikeitė.

Comment

Pagal vap.lt esancia viesuju pirkimu informacija, konkursa svieslentems sutvarkyti (iskaitant ir (jei reikia) valdikliu pirkima ir sumontavima bei svieslenciu uzprogramavima) laimejo Altas (sutartis rugsejo 5 d.), ir turi sutvarkyti is viso 28 svieslentes. Sutartis galioja 12 menesiu, bet gal susisuks greiciau .

O be to, dar yra paskelbtas techniniu specifikaciju projektas autobusams uz tarsos leidimus (dalis CNG, dalis CNG+hibridas) (bet tai visiems miestams rupi).
                    Esminiai punktai: 12m, vietu ne maziau 60 (is ju bent 17 sedimu), stiklai - paketiniai, ir, kadangi tai butu 5 autobusu parkams, visas servisas bei apmokymai turi buti daromi 5 vietose. Taip pat, priklausomai nuo imones poreikiu - kondicionierius tik vairuotojui arba visam salonui, komposteriai, e-bilietas, keleiviu skaiciavimo ir vaizdo filmavimo sistemos pagal poreikius, autobusu spalva irgi derinama atskirai.

Idomiausia dalis yra CNG ir hibridiniai autobusai: cia ispanai tokiu uzsiprase, idomu, ar dar kas tokius gamina (ar sukomplektuotu).

Taip pat, pries didiji visu autobusu pristatyma tures buti pristatyta po 1 prototipa galutiniam specifikaciju suderinimui.

Kadangi tai tik technine specifikacija, tai pats pirkimas bus dar negreitai...
                    Daugiau informacijos cia

Comment

Šiandien pastebėjau vieną įdomų dalyką. Autobusas Nr.892 (modelio nepamenu) turi naują šoninę švieslentę? Priekyje yra įprasta švieslentė žaliu tekstu. O iš šono nauja, labai ryški (kaip Kauno Solaris autobusuose ir troleibusuose), su oranžiniu tekstu.

Ar čia seniai ji perdaryta? O galbūt visuose autobusuose ruošiasi pakeisti švieslentes naujomis, ryškesnėmis?
                      دائما الليتوانيه

Comment

Parašė arsiakas Rodyti pranešimą
                        Šiandien pastebėjau vieną įdomų dalyką. Autobusas Nr.892 (modelio nepamenu) turi naują šoninę švieslentę? Priekyje yra įprasta švieslentė žaliu tekstu. O iš šono nauja, labai ryški (kaip Kauno Solaris autobusuose ir troleibusuose), su oranžiniu tekstu.
                        Ir aš atkreipiau dėmesį į šį (bent kol kas neįprastą) variantą:

Comment

Gal žinot kaip čia nutiko, kad apie 10:30 19 troleibusas į Saulėtkį važiavo Žygimantų, Kosciuškos ir toliau Antakalnio gatvėmis?

Comment

Parašė YOUrgis Rodyti pranešimą
                            Gal žinot kaip čia nutiko, kad apie 10:30 19 troleibusas į Saulėtkį važiavo Žygimantų, Kosciuškos ir toliau Antakalnio gatvėmis?
                            http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...atve-59-180444

Comment

Viskas aišku, tik kodėl apie tokius dalykus tenka sužinoti iš komercinių žiniasklaidos priemonių, o ne oficialios SĮ „Susisiekimo paslaugos“ svetainės...

Comment

Antrą kartą per pastarąjį mėnesį...

Comment

060-su veikiančia švieslente.

Comment

Ar čia švieslentės perkeliamos iš nurašytų/nedirbančių autobusų, ar montuojamos visiškai naujos?
                                    Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                                    Marsrutai.lt tinklaraštis!
                                    SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
                                      Ar čia švieslentės perkeliamos iš nurašytų/nedirbančių autobusų, ar montuojamos visiškai naujos?
                                      Įrašo į esamus.
                                      Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Parašė rufas...tr Rodyti pranešimą
                                        Antrą kartą per pastarąjį mėnesį...
                                        kažkaip tapo "madinga" troleibusų kontaktinį tinklą kranais plėšyti

Comment

Atrodo, kad naujas Neoplanas važinėja ir 52A maršrutu, ne tik 11.

Comment

Working...
                                          X