Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
    Dėl mano vėlavimų negali dėstytojas laiku pradėti paskaitų, dėl to kenčia kiti paskaitų dalyviai.
    geriausiai moki rašyti skundus tai kodėl, užuot burbėjęs, nerašai prašymo, kad pastumtų keliom minutėm atgal 15autobuso tvarkaraštį taip, kad tau įtiktų?

Comment

Dėl mano vėlavimų negali dėstytojas laiku pradėti paskaitų, dėl to kenčia kiti paskaitų dalyviai.
      Važiuok anksčiau.Jeigu žmogui tikrai reikia,tai jis niekada neveluoja,ir atvyksta net prieš valandą. Jei netinka, tai naudokis TAKSI paslaugomis.O keisti tvarkarašti,čia gi reikia keisti viska kompjuteryse, daryti iš naujo visus tvarkaraščius,spaudinti, ar žinot kiek čia išlaidoų? Baikit rašyti nesamonius, juokinga skaityti VT niekada nebus pritaikytas vienam žmogui, tam tikslui yra TAKSI.
      Paskutinis taisė Denis_Simonov; 2011.10.24, 21:37.
      Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
        Pažiūrėk verčiau į žemėlapį- jei 15 nebus žiediniu, o važiuos į Turniškes tokia pačia trasa, kaip ir iš jų, tai dalis rajono liks be VT. Taip kad, kartoju, dabartinės trasos keisti nereikia.

Ir nesakyk, kad atvykai iš kito miesto. Ten juk užsieniečiai ir nevažinėja. O vietiniai viską ir taip seniai žino.
        Mano draugo mama tai nežinojo, kaip ir aš važiuodamas pirmą kartą. Pakeitus trasą išlieka visos stotelės ir nieks nelieka be VT.
        Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Parašė taigi_trolis Rodyti pranešimą
          geriausiai moki rašyti skundus tai kodėl, užuot burbėjęs, nerašai prašymo, kad pastumtų keliom minutėm atgal 15autobuso tvarkaraštį taip, kad tau įtiktų?
          Pažiūrėjus 15 autobuso tvarkaraščius, tai poilsio dienų labiau tiktų darbo dienom, o darbo dienų poilsio dienom, nes dabar atrodo, kad jie yra sumaišyti vietomis. Skundai jau yra praeitis, o dėl tvarkaraščio palauksim, kol sugalvos pati SĮSP jį pakeisti.

Comment

Parašė autobusas36

Mano draugo mama tai nežinojo, kaip ir aš važiuodamas pirmą kartą. Pakeitus trasą išlieka visos stotelės ir nieks nelieka be VT.
            Reikėjo pasidomėti prieš važiuojant- jei jau čia rašai, tai, vadinasi, internetą turi. Galiu garantuoti, kad dėl tavęs vieno niekas nekeis nei grafiko, nei tuo labiau trasos. Eilinį kartą sakau, kad VT tvarkaraščiai sudaromi atsižvelgiant į realius keleivių srautus, o ne kiekvieno keleivio norus.
            Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
            Marsrutai.lt tinklaraštis!
            SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Pažiūrėjus 15 autobuso tvarkaraščius, tai poilsio dienų labiau tiktų darbo dienom, o darbo dienų poilsio dienom, nes dabar atrodo, kad jie yra sumaišyti vietomis. Skundai jau yra praeitis, o dėl tvarkaraščio palauksim, kol sugalvos pati SĮSP jį pakeisti.
              O jis nepagalvojot apie kitus? Gali vietiniams gyventojams šis maršrutas susiderintas su autobusais ir troleibusais? Negalvokit, tik apie save. Jiegu visi šiuo maršruto keleiviai būtų nepatenkinti,tai senų seniausiai pakeistų.
              Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Reikėjo pasidomėti prieš važiuojant- jei jau čia rašai, tai, vadinasi, internetą turi. Galiu garantuoti, kad dėl tavęs vieno niekas nekeis nei grafiko, nei tuo labiau trasos. Eilinį kartą sakau, kad VT tvarkaraščiai sudaromi atsižvelgiant į realius keleivių srautus, o ne kiekvieno keleivio norus.
                Visų pirmą visi mano pranešimai rašomi per wap miniopera, o wap miniopera, o telefonas GT-C3200 SAMSUNG www ir žemėlapių neužkrauna. Dažnai užmirštate forumiečiai, kad aš naršau per wap internetą telefone.

Comment

Pažiūrėk verčiau į žemėlapį- jei 15 nebus žiediniu, o važiuos į Turniškes tokia pačia trasa, kaip ir iš jų, tai dalis rajono liks be VT. Taip kad, kartoju, dabartinės trasos keisti nereikia.

Ir nesakyk, kad atvykai iš kito miesto. Ten juk užsieniečiai ir nevažinėja. O vietiniai viską ir taip seniai žino.
                  Dėl maršruto, tai jis teisus, rajonas be susisiekimo neliktu. Važiuodamas iš Turniškių autobusas nepravažiuoja tik dviejų stotelių, tačiau šios stotelės nuo jo trasos yra nutolusios apie 50 metrų, taigi užtektu tik perkelti tas stoteles į šoną tuos 50 metrų ir važiuodamas grįžimo trasa, jose galėtu sustoti. Tačiau tada padidėtu autobuso rida, nes važiuodamas į prieki, jis "nukerta kampą" ir sutaupo atstumo.

Reziumuojant tikrai niekas autobuso ridos nedidins ir maršruto nekeis, kad kažkieno mama, galbūt tik kartą per metus atvykstanti iš kito miesto, aiškiau suprastu kaip tas autobusas važiuoja. Arba todėl, kad vienas asmuo neprisiderina prie grafiko.

Comment

Parašė autobusas36

Visų pirmą visi mano pranešimai rašomi per wap miniopera, o wap miniopera, o telefonas GT-C3200 SAMSUNG www ir žemėlapių neužkrauna. Dažnai užmirštate forumiečiai, kad aš naršau per wap internetą telefone.
                    Visų pirma, mobiliosiuose telefonuose veikia marsrutai.lt mobilioji versija su integruota greičiausio maršruto paieška. Antra, darbe juk turi kompiuterį- tai gali tiek peržiūrėti, tiek atsispausdinti ir VT grafikus, ir ieškomos vietovės žemėlapį. Galiausiai, jei labai reikia, gali nusipirkti miesto žemėlapį parduotuvėje. Kainuoja daugiausia 6-7 litus, o daugelis leidėjų dabar žemėlapiuose žymi ir VT maršrutus ir stoteles. Neieškok problemų ten, kur jų nėra.

Comment

Parašė sleader Rodyti pranešimą
                      Dėl maršruto, tai jis teisus, rajonas be susisiekimo neliktu. Važiuodamas iš Turniškių autobusas nepravažiuoja tik dviejų stotelių, tačiau šios stotelės nuo jo trasos yra nutolusios apie 50 metrų, taigi užtektu tik perkelti tas stoteles į šoną tuos 50 metrų ir važiuodamas grįžimo trasa, jose galėtu sustoti. Tačiau tada padidėtu autobuso rida, nes važiuodamas į prieki, jis "nukerta kampą" ir sutaupo atstumo.

Reziumuojant tikrai niekas autobuso ridos nedidins ir maršruto nekeis, kad kažkieno mama, galbūt tik kartą per metus atvykstanti iš kito miesto, aiškiau suprastu kaip tas autobusas važiuoja. Arba todėl, kad vienas asmuo neprisiderina prie grafiko.
                      Būtent dėl to, kad ten nėra ką vežti, maršrutas ir yra žiedinis - kad mažėtų rida ir nuostoliai.
                      Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė sleader
                        Tai apie ką ir kalba- žmogus negali suprasti pačio elementariausio dalyko- kad viešojo transporto tvarkaraščiai nėra ir negali būti sudaromi pagal kiekvieno keleivio individualius norus.

Comment

Visų pirma, mobiliosiuose telefonuose veikia marsrutai.lt mobilioji versija su integruota greičiausio maršruto paieška. Antra, darbe juk turi kompiuterį- tai gali tiek peržiūrėti, tiek atsispausdinti ir VT grafikus, ir ieškomos vietovės žemėlapį. Galiausiai, jei labai reikia, gali nusipirkti miesto žemėlapį parduotuvėje. Kainuoja daugiausia 6-7 litus, o daugelis leidėjų dabar žemėlapiuose žymi ir VT maršrutus ir stoteles. Neieškok problemų ten, kur jų nėra.
                          Darbo jau nebeturiu ir neturiu, kur atsispausdinti. Kaip nors du mėnesius vėluodamas į paskaitas pasikankinsiu su bereikalingu važiavimu į Turniškes ir stovėjimą jose.

Comment

35 į abi puses važiuoja tomis pačiomis gatvėmis. O 15 autobuso važiavimas iš Antakalnio yra kitoks nei į Antakalnį, nes į abi puses 15 važiuoja skirtingomis gatvėmis. Ir be reikalo pirmiausia į Turniškes važiuoja, geriau iš Antakalnio važiuotų tomis pačiomis gatvėmis, kaip važiuoja iš Turniškių į Antakalnį, net senos stotelės yra paliktos važiuojant nuo Antakalnio, tai matosi važiuojant link Antakalnio.
                            Nu tai paprašyk savivaldybės kad atnaujintų ir tau specialiai atidarytų 15A maršrutą Antakalnis - Valakampiai, ten dar jam kaip tik yra stotelės paliktos apie kurias tu šnekėjai ir nebus jokių nei problemų, nei klausymų.
                            Paskutinis taisė 1132; 2011.10.26, 22:23.

Comment

Nesuprantu, kaip zmones negali suprasti, kad valdzia vienam zmogui sugalvojus tikrai nekeis autobuso tvarkarascio. Visi susiderina kada ir kaip pasiekti keliones tiksla, o autobusas36 to padaryti negali. Jei turi problemu del a15 tai rinkis kita buda, kaip pasiekti keliones tiksla. Ir beje manau si tema yra skirta aptarti troleibusu ir autobusu eismui, o ne skundams, kad nepavyksta laiku pasiekti keliones tikslo.
                              Paskutinis taisė rvr; 2011.10.26, 22:32.

Comment

Autobuse nr. 471 virš visų durų iš vidaus įrengti kažkokie aparatai. Ar čia keleivių skaičiavimo sistemą pradėjo diegti?

Comment

Autobuse nr. 471 virš visų durų iš vidaus įrengti kažkokie aparatai. Ar čia keleivių skaičiavimo sistemą pradėjo diegti?
                                  čia greičiausiai kameros tame autobuse tie prietaisai virš durų jau seniausiai buvo
                                  Daugiau mano nuotraukų >>
                                  Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis

čia greičiausiai kameros tame autobuse tie prietaisai virš durų jau seniausiai buvo
                                    Nemanau, kad kameros, nes objektyvai nukreipti į apačią, o ne į saloną.

Comment

Nemanau, kad kameros, nes objektyvai nukreipti į apačią, o ne į saloną.
                                      MB 0405 Castrosua #546 gale kamera irgi nukreipta į apačią

Comment

Pas kai kuriuos MB O405G "su raudonomis sėdynėmis" jau mažų mažiausiai 2008 atsirado tie neaiškios paskirties cilindrai.
                                        Castrosua kameros yra atjungtos. Kai jie dar nebuvo perdažyti ir be kabinų, kai kuriuose, atidarius galines duris, įsijungdavo maži nespalvoti televizoriai, rodantys vaizdą nuo tų durų. Dabar, man atrodo, yra išmontuoti.
                                        Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                                          Pas kai kuriuos MB O405G "su raudonomis sėdynėmis" jau mažų mažiausiai 2008 atsirado tie neaiškios paskirties cilindrai.
                                          Castrosua kameros yra atjungtos. Kai jie dar nebuvo perdažyti ir be kabinų, kai kuriuose, atidarius galines duris, įsijungdavo maži nespalvoti televizoriai, rodantys vaizdą nuo tų durų. Dabar, man atrodo, yra išmontuoti.
                                          Castrosua autobuse (542 ir 546) tikrai yra kameros [netgi pats savo akimis mačiau, kaip mažame televizoriuje atsiranda vaizdas].

Comment

Working...
                                          X