Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

normalus vairas atvaziavo greiciau,nes nesilaike grafiko,nes paskui visi tik islipa. Pensininkas-vilkosi.

Comment

Parašė praeivis Rodyti pranešimą
      normalus vairas atvaziavo greiciau,nes nesilaike grafiko,nes paskui visi tik islipa. Pensininkas-vilkosi.
      Viską jūs matot, viską jūs girdit. Vienas nesilaiko grafiko ir kitas nesilaiko. Gal baik jau verkšlenti ir imkis realių veiksmų: sėsk už vairo ir parodyk tiems kvailiams, kaip reikia vairuoti autobusą?
      Atvažiavo jie vienu metu todėl, kad pirmasis surinkinėjo ne tik savo, bet ir antrojo keleivius, tuo pačiu dar labiau didindamas savo vėlavimą.
      Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

2011 - 09 - 28 d., atvykęs į St. PAGUBĖ 6:40 VAL., KAROSA B741 206 SUGEDO. Su avariniu signalu atvažiavo apie 7:00 val., į St. Naujaneriai, ir laukia techninės pagalbos, nes lygtais išlūžo ratas vairuotojo pusėje prie priekabos sujungimo. Apie 7:01 val., ties St. Kryžiokai pravažiavo link Pagubės rezervas 915 kosminiu greičiu, kuris pakeitė KAROSA B741 206.
        Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Parašė rvr
          Karosa B741 #129. Stotis. 2011.09.28Atvaizdas

Su sia Karosa praejusiu metu ziema patekau i avarija Grigiskiu ziede!
          Oho, jį jau į kitą poskyrį perkėlė? Juk į avariją patekai berods, važiuodamas 29-u, o čia- 31 maršrutas.
          Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
          Marsrutai.lt tinklaraštis!
          SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
            Oho, jį jau į kitą poskyrį perkėlė? Juk į avariją patekai berods, važiuodamas 29-u, o čia- 31 maršrutas.
            kelintais metais buvo antrame poskyryje #129? jo, #129 dabar yra pirmo poskyrio
            Daugiau mano nuotraukų >>
            Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

O 11-u dabar vien MB Cito dirba ar tie, kurie dirbo 89-u, grįžo į patvorį?

Comment

Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
                O 11-u dabar vien MB Cito dirba ar tie, kurie dirbo 89-u, grįžo į patvorį?
                grįžo į 11maršrutą. Sekmadienį važiavau nuo Taurakalnio iki Jogailos st. su MB 0520 Cito #027. koks kitų likimas - neaišku. tądien dar dirbo Vanholl a508 #067
                Paskutinis taisė ssnaiperis; 2011.10.05, 21:02.

Comment

Turiu geru naujienu! #2669 jau laukia pirmosios technines apziuros po neseniai baigto kapitalinio remonto 1-ajame troleibusu parke, patalpoje kurioje bus surinkinejami MAZ troleibusai! Siandien is dedes isgirdau kad bus atstatomos senosios troleibusu kabinos. Tik gaila nesimate ar #2669 jau tokia turi.
                  Paskutinis taisė rvr; 2011.10.05, 22:43.

Comment

Idomu kada O 405N2U #89* gavo ypac nematyta bortini kompiuteri sonineje autobuso dalyje?
                    Paskutinis taisė rvr; 2011.10.05, 22:40.

Comment

Parašė rvr Rodyti pranešimą
                      Idomu kada O 405N2U #89* gavo ypac nematyta bortini kompiuteri sonineje autobuso dalyje?
                      greičiausiai užsienyje su tokiu bortiniu kompu važinėjo

Comment

Ten ne N2U, o paprastas N2. Nr. 894 ir 895 visada tokius turėjo.

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                        o dėl keleivio sėdynės prie vairuotojo tai greičiausiai padaryta tam, kad porininkas, kažkur maršruto vidury įsėdęs, galėtų atsisėst šalia savo kolegos (bent aš taip supratau)
                        O tokia išvis yra ten? Kiek mačiau, nė viename sėdynės priekyje nėra.
                        Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                          Ten ne N2U, o paprastas N2. Nr. 894 ir 895 visada tokius turėjo.

O tokia išvis yra ten? Kiek mačiau, nė viename sėdynės priekyje nėra.
                          taip, tikrai yra. aš pats netgi buvau nustebęs, pamatęs šalia keleivio sėdynę kaip paprastam mikroautobuse na, galbūt blogai būsi pasižiūrėjęs

Comment

Čia 893 gavo oranžinės spalvos švieslentę
                            Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Vakar kai važiavau 16 maršutų (troleibuse), įėjo kontrolierė (viena), pradėjo tikrinti, iš vienos paauglės paėmė moksleivio pažymėjimą, tai kontrolierei paskambino į telefona ir jį pradėjo šnekėti, kita stotele visi taip vadinami "zuikiai" išsilakstė iš truliko, atvažiavau jau iki lazdynių, pasižiūriu į ta moksleivė vos neapsiverkus, o ta kontrolierė toliau plepa telefonų. Jūs pasitaikė kada nors toks dalykas ?
                              Paskutinis taisė povilas911; 2011.10.06, 13:16.

Comment

Parašė povilas911 Rodyti pranešimą
                                Vakar kai važiavau 16 maršutų (troleibuse), įėjo kontrolierė (viena), pradėjo tikrinti, iš vienos paauglės paėmė moksleivio pažymėjimą, tai kontrolierei paskambino į telefona ir jį pradėjo šnekėti, kita stotele visi taip vadinami "zuikiai" išsilakstė iš truliko, atvažiavau jau iki lazdynių, pasižiūriu į ta moksleivė vos neapsiverkus, o ta kontrolierė toliau plepa telefonų. Jūs pasitaikė kada nors toks dalykas ?
                                Toks bent jau man tai tikrai nera buves. Bet daznai matau toki dalyka kai kontrolieriai sumedzioja "zuiki" ir nebetikrina likusiu keleiviu bilietu.

Comment

Parašė povilas911 Rodyti pranešimą
                                  žiauru, kokie kontrolieriai chamai gi mato, kad moksleivė (su kuprine), tai koks tolkas prašyt parodyt moksleivio pažymėjimą [mano nuomone, tik visiškas kvailys/ė gali prašyt parodyt moksleivio pažymėjimą]? pakaktų įrodymo, jei moksleivis sėdi atsivertęs, tarkim, istorijos vadovėlį, ir kartojasi sekančiai pamokai.

Comment

žiauru, kokie kontrolieriai chamai gi mato, kad moksleivė (su kuprine), tai koks tolkas prašyt parodyt moksleivio pažymėjimą [mano nuomone, tik visiškas kvailys/ė gali prašyt parodyt moksleivio pažymėjimą]? pakaktų įrodymo, jei moksleivis sėdi atsivertęs, tarkim, istorijos vadovėlį, ir kartojasi sekančiai pamokai.
                                    Nu, jo... pensininkei irgi skaros su vaistų receptu užtektų?
                                    Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Parašė Raikkonen Rodyti pranešimą
                                      Nu, jo... pensininkei irgi skaros su vaistų receptu užtektų?
                                      vien pagal veido bruožus ir lazdelę supras, kad pensininkas važiuoja. na, jei jau pradėjom, tai dėstau: kai mano senelis buvo pajėgus važinėti VT, tai kai įlipdavo kontrolieriai, jis nusiimdavo savo kepurę tokiu atveju mato, kad važiuoja pensininkas. beje, jis man "išsiudavė", kad važiuodavo be e.bilieto ir kontrolė jo niekad nebuvo pagavusi

Comment

Nai ir ką? Tegul ir pirmokas, vis tiek privalo pažymėjimą turėti. Yra bendros taisyklės, ir jų reikia laikytis. Ir išvaizda, ūgis ar kuprinė čia neturi jokios reikšmės. Žinoma, kartais ir pas kontrolierius turi suveikti žmogiškumo faktorius.

Comment

Mano mama pasakojo kai viena karta vykdama 16 marsruto troleibusu atkreipe demesi kaip sunuciukei iskrito is rankos bilietas tuo metu tai mate ir kontrolieriai. Bet vistiek vaidindami, kad to nepastebejo israse bauda. Kitas atvejis: dede pasakojo kai jo gero draugo sunui buvo israsyta bauda sedint salone, o tevas tuo metu sedejo uz to troleibuso vairo.
                                          Kontrolieriai siais laikais atsiprasant suzvereje tikraja to zodzio prasme.

Comment

Working...
                                          X