Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė ssnaiperis
    1. sugedusios "MB 0530 Cito" #027 durys, todel ileidzia/isleidzia pro prieki
    2. 89marsrutu vaziavo 6keleiviai [iskaitant ir mane]. sakyciau, kaip siam marsrutui tiek keleiviu, tai pakankamai.
    Antradienį pats mačiau ant šio autobuso durų užklijuotą užrašą "atsiprašome, durys neveikia".
    O 6 keleiviai- čia šiaip labai mažai, bet pradžiai gal ir nieko.
    Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
    Marsrutai.lt tinklaraštis!
    SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
      Antradienį pats mačiau ant šio autobuso durų užklijuotą užrašą "atsiprašome, durys neveikia".
      O 6 keleiviai- čia šiaip labai mažai, bet pradžiai gal ir nieko.
      jeigu tai butu 88marsruto "Fiat ducato", tai tame marsrute butu normalus skaicius keleiviu [beveik visos sedimos vietos butu uzimtos]
      Daugiau mano nuotraukų >>
      Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis
        aš pasakiau tai, ką mačiau. stovėjom kokias dvi minutes. taip pat yra ir 44maršrute.
        Nu tai kol susitvarko, kol atsisveikina, o atvažiuoja į stotelę tada porą minučių anksčiau. 44 keičiasi centre, nes kai kuriems vairuotojams yra žymiai patogiau namo važiuoti iš centro, o ne iš N. Vilnios. Vargu ar būdavo tokių atvejų, kai 4A vairuotojai keisdavosi Mickūnuose, kur jiems yra nurodyta pagal grafiką.
        Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Buvo gautas dar vienas FIAT ducano,ir dar gavome kol kas vieną panaudotą Mercedes dujinį autobusą dvigubą,kuris prieš tai buvo mokomasis.
          Paskutinis taisė Denis_Simonov; 2011.09.20, 08:10.
          Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Šiandien jau dirbdavo 2 "Fiat Ducano" pilkos spalvos,o baltas stovejo "Fiat" felialo aikštelėje.

Comment

Baltas FIAT Ducato 916 stovi prie Širvintų stotelės esančio FIAT serviso aikštelėje.

Comment

Sveiki, jau ne pirmą kart pastebiu, jog 42 maršruto autobusas stengdamasis laikytis lėto grafiko, stotelėse stovi 3-4 min. Ir važiuoja maksimum 40 km/h greičiu. Gal kas žino ar toks tvarkaraštis sudarytas dėl degalų taupymo, ar dėl dar kažkokių nežinomų priežasčių?
                Dear Sir,

Comment

Vakar,Fiat feliale stovėjo dar du FIAT Ducano,be numerių.

Comment

Parašė toleranceofculture Rodyti pranešimą
                    Sveiki, jau ne pirmą kart pastebiu, jog 42 maršruto autobusas stengdamasis laikytis lėto grafiko, stotelėse stovi 3-4 min. Ir važiuoja maksimum 40 km/h greičiu. Gal kas žino ar toks tvarkaraštis sudarytas dėl degalų taupymo, ar dėl dar kažkokių nežinomų priežasčių?
                    Greičiau dėl „nežinomų priežasčių“, nes nuo Salininkų iki Pagirių reikia lėkti kaip akis išdegus. Panašiai yra su 78, tik ten reikia vilktis visą kelią 20 km/h greičiu.
                    Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Gėlų stotelėje kažkodėl stovi Draugystės stotelės ženklas.

Comment

Parašė Edgarass Rodyti pranešimą
                        Gėlių stotelėje kažkodėl stovi Draugystės stotelės ženklas.
                        99% esu tikras, kad įvyko dėl to, jog Rudaminoj, Vilniaus r. irgi yra Gėlių st. o tie, kurie keitė ženklą, neįsigilino, kad Rudaminoj Gėlių stotelė turi būti pakeista į Draugystės st.

Comment

Parašė 1132
                          Pilaitis - Yra likę du Ikarus autobusai, vienas trumpas, stovi parke kažkur garažuose užkonservuotas, garažinis numeris 607, ir ilgas numeris 382, stovi patvoryje, lauke.

O štai ir Ikarus 280 numeris 382, stovi dar Vilniaus autobusų parke ir marinuojasi patvoryje, manau jis bus atiduotas į muziejų kaip eksponatas.

Atvaizdas

Šių metų Blandžio mėnesį nurašytą Karosa B741 numeris 252, vilniaus autobusų parkas

Atvaizdas

Balandžio mėnesį nurašytą Karosa B741 numeris 242, Vilniaus autobusų parkas

Atvaizdas

Nurašta Karosa B832 numeris 043, Vilniaus autobusų parkas

Atvaizdas

Karosa B832 numeris 048, Vilniaus autobusų parkas

Atvaizdas

Dar viena foto Karosa B832 iš galo, Vilniaus autobusų parkas

Atvaizdas

Karosa B832 numeris 036, Vilniaus autobusų parkas

Atvaizdas
                          Šiandiena buvau, nebėr jau nei jo.

Comment

Parašė povilas911 Rodyti pranešimą
                            Šiandiena buvau, nebėr jau nei jo.
                            nebėra #382, stovinčio patvory?
                            šeštadienį gi buvau prie VAP'o, tai tikrai mačiau stovintį 382 patvory

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                              nebėra #382, stovinčio patvory?
                              šeštadienį gi buvau prie VAP'o, tai tikrai mačiau stovintį 382 patvory
                              Čia jau rimtai nemeluoju, kad sumažėjo autobusų aikštelėje, tai dėl darbo dienos, o kodėl jo nebėra, sužinuosiu trečiadienį.

Comment

Čia jau rimtai nemeluoju, kad sumažėjo autobusų aikštelėje, tai dėl darbo dienos, o kodėl jo nebėra, sužinuosiu trečiadienį.
                                o tu čia mane nustebinai na, laukjsim nekantriai informacijos, kur prapuolė tas #382

Comment

Gal i koki muzieju nuvarytas. Nes #382 vienintelis toks.

Comment

Parašė rvr Rodyti pranešimą
                                    Gal i koki muzieju nuvarytas. Nes #382 vienintelis toks.
                                    O iš kur tu žinai, kad vienintelis ? Šeip yra gi ir garažas, ne tik lauko aikštelė.

Comment

O iš kur tu žinai, kad vienintelis ? Šeip yra gi ir garažas, ne tik lauko aikštelė.
                                      Zmogau nueik i betkokia fotogalerija kur yra duomenys sukaupti apie Vilniaus autobusu eksplotacija ir pamatysi.

Comment

Parašė rvr Rodyti pranešimą
                                        Zmogau nueik i betkokia fotogalerija kur yra duomenys sukaupti apie Vilniaus autobusu eksplotacija ir pamatysi.
                                        Paieškojau neradau, galbūt blogai ieškau. Jei žinai kur tai yra, numesk link'ą.

Comment

2011 – 09 – 27Šiandien įvyko keistas dalykas.

Karosa B741 132 iš St. Naujaneriai išvyko 7:00 val., o į Tauragnų St., atvyko 7:48 val., važiavo 48 min.

Karosa B741 370 iš St. Naujaneriai išvyko 7:11 val., o į Tauragnų St., atvyko 7:48 val., ir važiavo tik 37 min.

Kas per dalykai vyksta ankstesnis važiuoja ilgiau, nei vėlesnis autobusas.
                                          Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Working...
                                          X