Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Šiandien Gedimino prospekte mačiau 88 ir 89 autobusus. 88 važiavo tie mikriukai, o 89 Mersedesai Cito. Bet nesupratau, pagal kokius grafikus jie važiavo, nes stotelėje Vinco Kudirkos aikštė 88 turėjo būti 13:01, bet maždaug 13:03 į ją atvažiavo 89, nors jis ten turėjo buti 13:17, o 88 gal po 5-8min tik atvažiavo Beje, nors mačiau du 88 ir du 89, juose nebuvo nė vieno keleivio

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą

beje, ar autobusai stotelėje "Pilaitė" Pilaitės prospekte link centro stoja, jei yra keleivių? nes naujas ženklas uždėtas ir grafikai pakabinti. nei vienam autobuse nesako šios stotelės link centro, tik "Mijoloj" rašo tą stotelę
      Stoja. Tik link Pilaites stoja nevisada.
      Parašė Edgarass Rodyti pranešimą
      Šiandien Gedimino prospekte mačiau 88 ir 89 autobusus. 88 važiavo tie mikriukai, o 89 Mersedesai Cito. Bet nesupratau, pagal kokius grafikus jie važiavo, nes stotelėje Vinco Kudirkos aikštė 88 turėjo būti 13:01, bet maždaug 13:03 į ją atvažiavo 89, nors jis ten turėjo buti 13:17, o 88 gal po 5-8min tik atvažiavo Beje, nors mačiau du 88 ir du 89, juose nebuvo nė vieno keleivio
      Parašyk pastaba VAP'ui.Keleivių nėra todėl kad pirma darbo diena.

Comment

Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą
        Stoja. Tik link Pilaites stoja nevisada.
        kad link Pilaitės nestoja, kai nėr keleivių, tai žinau ar tai gali reikšti, kad greitu metu visi autobusai važiuos Pilaitės prospektu [kaip 30 ir 63]?
        Daugiau mano nuotraukų >>
        Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Siandien maciau perdazyta Mercedes Benz O 405G #527. Kada ji perdaze?
          Paskutinis taisė rvr; 2011.09.05, 19:51.

Comment

Parašė rvr Rodyti pranešimą
            Siandien maciau perdazyta Mercedes Benz O 405G #627. Kada ji perdaze?
            tokio numerio nėra garažinių sąraše

Comment

tokio numerio nėra garažinių sąraše
              Susipainiojau. #527

Comment

Susipainiojau. #527
                galimas atvejis, kad neseniai. suprantama, dirbo 42maršrute pertraukiamu grafiku

Comment

kad link Pilaitės nestoja, kai nėr keleivių, tai žinau ar tai gali reikšti, kad greitu metu visi autobusai važiuos Pilaitės prospektu [kaip 30 ir 63]?
                  Kadangi ten sustoja ir 30,63,ne...

Comment

Troleibusų parkė jau berods pradėjo praktinis vairavimas vairavimo mokykloje "T" kategorijos,galima pastebėti mokyklinį troleibusą 1447
                    Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

galimas atvejis, kad neseniai. suprantama, dirbo 42maršrute pertraukiamu grafiku
                      Siandien vaziuodamas i darba maciau ji 12 marsrute.

Comment

Siandien vaziuodamas i darba maciau ji 12 marsrute.
                        greičiausiai 527 perdažė tada, kai perdažinėjo 066 ir 067. dažymo verkiant reikia 517, nes ne kaip atrodo

Comment

greičiausiai 527 perdažė tada, kai perdažinėjo 066 ir 067. dažymo verkiant reikia 517, nes ne kaip atrodo
                          Pritariu del #517 autobuso.

Comment

siandien i mokykla vaziavau perdazytu #527. vakare imesiu nuotrauka, kaip atrodo autobusas po dazymo

Comment

Kiek laiko #869 dirba su reklama?

Koks autobusas siandien vaziavo 19 marsrutu is Stoties isvaziuojant 7.18 ?
                              Paskutinis taisė Mettal; 2012.07.11, 14:59.

Comment

ilgai. berods nuo pat atsiradimo pradžios
                                Parašė rvr
                                Koks autobusas siandien vaziavo 19 marsrutu is Stoties isvaziuojant 7.18 ?
                                MB "0405G" #520

Comment

ilgai. berods nuo pat atsiradimo pradžios
                                  Ne visai - 869 pradėjo važinėti 2010.12.01, o reklama atsirado antroje gruodžio pusėje.

Comment

Parašė aRa Rodyti pranešimą
                                    Ne visai - 869 pradėjo važinėti 2010.12.01, o reklama atsirado antroje gruodžio pusėje.
                                    "berods" pasakiau todėl, nes nebuvau įsitikinęs, kad nuo pat pradžių reklama ant šio autobuso. edit: ir šį autobusą pamačiau apytiksliai porą dienų prieš kūčias su reklama.
                                    Paskutinis taisė ssnaiperis; 2011.09.08, 19:41.

Comment

Aciu uz informacija.

Comment

tai nori pasakyti, kad 8marsrute pastoviai kiaura diena dirbantys troleibusai 2114, 2598 ir 2611? kiek pamenu, 2611 visada dirbdavo 18marsrute, 2598 - 16marsrute, 2114 - 7marsrute.
                                        2611 kiaurą dieną nedirba - jo grafikas pertraukiamas. 18-ame maršrute po perdažymo jis niekad ir nedirbo - jo vietą jau buvo užėmęs 2670. Ir bendrai 2611 18-ame maršrute dirbo tik mažą savo gyvenimo dalį

2598 buvo dar vasaros pradžioj išsviestas iš 16-o maršruto, kai ten po remonto grįžo 2663.
                                        Kai koks nors troleibusas po remonto grįžta/ateina į kokį nors maršrutą, kitas troleibusas turi akristi. Atkrinta dažniausiai blogiausiai atrodantis.

2114 paskutiniu metu buvo rezervinis, kiaurą dieną stovėdavo Skalviuose, kol vieną dieną kažkas nusprendė, kad nevalia su juo taip elgtis ir pasiėmė į 8-ą maršrutą.

Comment

pagaliau jau uzdeti nauji zenklai su naujais stoteliu pavadinimais Lydos pl. bei Salininku gatveje
                                          Pylimo gatvej link stoties dar tebekabo senas zenklas su senuoju stoteles pavadinimu.

"Karosa B841" #230 siandien dirbo su sugedusia svieslente [prieky ir gale uzdeti laikikliai kartonkei kaip ir "B741"].

siandien vietoj "Man NL 272" #424, kuris sugedo vidury dienos [arba 15:40, arba 16:55] isvaziavo "Volvo 7700" #746, kuriame didelis traskejimas gale jauciasi

tai tiek siandien stebejimu grazia penktadienio pavakare

Comment

Working...
                                          X