Parašė Ametistas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimąKaip tau neįgalieji paeis tokį didelį atstumu?
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąTaigi elementaru. Gali nuvažiuoti iki galinės stotelės "Turniškės", palaukti 5 min., ir, kai autobusas važiuos atgal, išlipti toje Vaidilutės stotelėje. Papildomai tau tai nieko nekainuos- 15 yra žiedinis maršrutas, todėl galiniame punkte Turniškėse keleiviai neprivalo išlipti (autobusas ten stovi su atvirom durim). Bent jau mano žiniomis taip yra.
Važiuojantiems į Valakupių reabilitacijos centrą Turniškės jiems nereikalingos. Juk į Turniškes galėtų važiuoti tokia pat trasa, kaip važiuoja iš Turniškių.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimąValakupių reabilitacijos centre užsiėmimai prasideda 10:00 val., ryto ir į juos vėluoti negalima. O 15 maršruto autobusas į Vaidilutės St., atvyksta 10:02 val.
Važiuojantiems į Valakupių reabilitacijos centrą Turniškės jiems nereikalingos. Juk į Turniškes galėtų važiuoti tokia pat trasa, kaip važiuoja iš Turniškių.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąO tai, kad 35 maršrute ta pati sistema kaip 15 tavęs kažkodėl nestebina: popiet iš N. Verkių keleiviai važiuoja į Ožkinius, kur autobusas dar pastovi. Ir nemanau, kad tu ten vienintelis, kuris vėluoja - juk autobusas važiuoja po pietų pertraukos, o jos mažinimui nėra jokio rezervo - pietūs trunka 32 min.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą35 į abi puses važiuoja tomis pačiomis gatvėmis. O 15 autobuso važiavimas iš Antakalnio yra kitoks nei į Antakalnį, nes į abi puses 15 važiuoja skirtingomis gatvėmis. Ir be reikalo pirmiausia į Turniškes važiuoja, geriau iš Antakalnio važiuotų tomis pačiomis gatvėmis, kaip važiuoja iš Turniškių į Antakalnį, net senos stotelės yra paliktos važiuojant nuo Antakalnio, tai matosi važiuojant link Antakalnio.
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąKaip tik dabartinė 15-ojo maršruto trasa yra optimaliausia, nes leidžia aprėpti visas Turniškes be didesnių papildomų sąnaudų. Ir taip važiavimas į šį prabangų rajoną yra nuostolingas, nes keleivių srautai visai maži. Tai reikia džiaugtis, kad išvis maršrutas neuždaromas. O dėl netinkamų tvarkaraščių tu labai mėgsti skųstis, pastebėjau. Tai čia vėluoji, tai ten. Dar kartą priminsiu, kad viešojo transporto grafikai sudaromi atsižvelgiant į realius keleivių srautus, o ne vieno kito žmogaus norus.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąKaip tik dabartinė 15-ojo maršruto trasa yra optimaliausia, nes leidžia aprėpti visas Turniškes be didesnių papildomų sąnaudų. Ir taip važiavimas į šį prabangų rajoną yra nuostolingas, nes keleivių srautai visai maži. Tai reikia džiaugtis, kad išvis maršrutas neuždaromas. O dėl netinkamų tvarkaraščių tu labai mėgsti skųstis, pastebėjau. Tai čia vėluoji, tai ten. Dar kartą priminsiu, kad viešojo transporto grafikai sudaromi atsižvelgiant į realius keleivių srautus, o ne vieno kito žmogaus norus.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė autobusas36Į Turniškes gali važiuoti tomis pačiomis gatvėmis, kaip važiuoja į Antakalnį. Praėjusią savaitę pas mano draugą važiavo jo mama į Valakupių reabilitacijos centrą nustebo, kad autobusas nuvažiavo į miško gilumą ir išsigando, kad neprivažiuos Valakupių reabilitacijos centro. Bet jį pasiekė, bet atvykstantys iš kitų miestų, kaip ir aš nesuprantu, kodėl negali iš Antakalnio pusės tomis pačiomis gatvėmis, kaip važiuoja į Antakalnį. Grybautojų ir Mėlynių Stoteles galima perkelti, paslinkti.
Ir nesakyk, kad atvykai iš kito miesto. Ten juk užsieniečiai ir nevažinėja. O vietiniai viską ir taip seniai žino.Paskutinis taisė Vilnietizz; 2011.10.24, 21:25.
Comment
-
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimąDėl mano vėlavimų negali dėstytojas laiku pradėti paskaitų, dėl to kenčia kiti paskaitų dalyviai.
Comment
-
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimąDėl mano vėlavimų negali dėstytojas laiku pradėti paskaitų, dėl to kenčia kiti paskaitų dalyviai.Paskutinis taisė Denis_Simonov; 2011.10.24, 21:37.Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/
Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąPažiūrėk verčiau į žemėlapį- jei 15 nebus žiediniu, o važiuos į Turniškes tokia pačia trasa, kaip ir iš jų, tai dalis rajono liks be VT. Taip kad, kartoju, dabartinės trasos keisti nereikia.
Ir nesakyk, kad atvykai iš kito miesto. Ten juk užsieniečiai ir nevažinėja. O vietiniai viską ir taip seniai žino.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė taigi_trolis Rodyti pranešimągeriausiai moki rašyti skundus tai kodėl, užuot burbėjęs, nerašai prašymo, kad pastumtų keliom minutėm atgal 15autobuso tvarkaraštį taip, kad tau įtiktų?Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė autobusas36
Mano draugo mama tai nežinojo, kaip ir aš važiuodamas pirmą kartą. Pakeitus trasą išlieka visos stotelės ir nieks nelieka be VT.
Comment
-
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimąPažiūrėjus 15 autobuso tvarkaraščius, tai poilsio dienų labiau tiktų darbo dienom, o darbo dienų poilsio dienom, nes dabar atrodo, kad jie yra sumaišyti vietomis. Skundai jau yra praeitis, o dėl tvarkaraščio palauksim, kol sugalvos pati SĮSP jį pakeisti.Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/
Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąReikėjo pasidomėti prieš važiuojant- jei jau čia rašai, tai, vadinasi, internetą turi. Galiu garantuoti, kad dėl tavęs vieno niekas nekeis nei grafiko, nei tuo labiau trasos. Eilinį kartą sakau, kad VT tvarkaraščiai sudaromi atsižvelgiant į realius keleivių srautus, o ne kiekvieno keleivio norus.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąPažiūrėk verčiau į žemėlapį- jei 15 nebus žiediniu, o važiuos į Turniškes tokia pačia trasa, kaip ir iš jų, tai dalis rajono liks be VT. Taip kad, kartoju, dabartinės trasos keisti nereikia.
Ir nesakyk, kad atvykai iš kito miesto. Ten juk užsieniečiai ir nevažinėja. O vietiniai viską ir taip seniai žino.
Reziumuojant tikrai niekas autobuso ridos nedidins ir maršruto nekeis, kad kažkieno mama, galbūt tik kartą per metus atvykstanti iš kito miesto, aiškiau suprastu kaip tas autobusas važiuoja. Arba todėl, kad vienas asmuo neprisiderina prie grafiko.
Comment
-
Parašė autobusas36
Visų pirmą visi mano pranešimai rašomi per wap miniopera, o wap miniopera, o telefonas GT-C3200 SAMSUNG www ir žemėlapių neužkrauna. Dažnai užmirštate forumiečiai, kad aš naršau per wap internetą telefone.
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąDėl maršruto, tai jis teisus, rajonas be susisiekimo neliktu. Važiuodamas iš Turniškių autobusas nepravažiuoja tik dviejų stotelių, tačiau šios stotelės nuo jo trasos yra nutolusios apie 50 metrų, taigi užtektu tik perkelti tas stoteles į šoną tuos 50 metrų ir važiuodamas grįžimo trasa, jose galėtu sustoti. Tačiau tada padidėtu autobuso rida, nes važiuodamas į prieki, jis "nukerta kampą" ir sutaupo atstumo.
Reziumuojant tikrai niekas autobuso ridos nedidins ir maršruto nekeis, kad kažkieno mama, galbūt tik kartą per metus atvykstanti iš kito miesto, aiškiau suprastu kaip tas autobusas važiuoja. Arba todėl, kad vienas asmuo neprisiderina prie grafiko.
Comment
-
Parašė sleaderReziumuojant tikrai niekas autobuso ridos nedidins ir maršruto nekeis, kad kažkieno mama, galbūt tik kartą per metus atvykstanti iš kito miesto, aiškiau suprastu kaip tas autobusas važiuoja. Arba todėl, kad vienas asmuo neprisiderina prie grafiko.
Comment
Comment