Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kodėl 54 aut. maršrutu negali leisti daugiau ilgu autobusu? Trumpi net vasara(!)buna sausakimši...

P.S. 2500 tikrai gaila...

Comment

Parašė 1132 Rodyti pranešimą
      Gal žinai kodėl sustojo 2548 mašina?
      Stovi prie boksu parke, girdėjau gandą kad norima irgi į laužą, bet ko gero laukia kap.remonto.

Comment

Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą
        Kodėl 54 aut. maršrutu negali leisti daugiau ilgu autobusu? Trumpi net vasara(!)buna sausakimši...

P.S. 2500 tikrai gaila...
        galėtų iš vis normalesnis 54maršruto grafikas būt. iš patirties sakau, kad greičiau per miesto centrą važiuot

gaila ir #2474, kad nurašė galėjo abu troleibusai ilgiau tarnaut
        Paskutinis taisė ssnaiperis; 2011.08.18, 16:04.
        Daugiau mano nuotraukų >>
        Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
          galėtų iš vis normalesnis 54maršruto grafikas būt. iš patirties sakau, kad greičiau per centrą važiuot
          Kaip suprast per centra?

Comment

Kaip suprast per centra?
            kitu maršrutu važiuoju

Comment

Ne kiekvienas nori važiuoti su persėdimais, o šiaip 54 grafikas visai normalus - nereikia nei vilktis, nei lėkti. 54 maršrutu ilgų autobusų pilnai pakanka, o trumpi vakare išvis pustuščiai.
              Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                Ne kiekvienas nori važiuoti su persėdimais, o šiaip 54 grafikas visai normalus - nereikia nei vilktis, nei lėkti. 54 maršrutu ilgų autobusų pilnai pakanka, o trumpi vakare išvis pustuščiai.
                na, vakar iš Pilaitės išvažiavau 20:11 nuo Tolminkiemio st. ir per 35min atvažiavau į stotį jeigu išvažiuočiau 54autobusu iš Tolminkiemio st. 20:23, tai stotyje būsiu 20:58 [prieš dvi minutes bus išvažiavęs reikiamas autobusas]. jei nespėčiau, tektų laukt sekančio autobuso, kuris bus po pusvalandžio. šiaip galėtų 54autobusas į stotį iš Tolminkiemio st. važiuot 20:18

Comment

Koks šitų troleibusų bus likimas kol kas nežinau:

2548

2528

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                    Ta problema kad ryte ir vakare važiuoja ilgi aut.,o diena kai didžiausias keleivių srautas trumpi aut. Tuo nekarta teko isitikinti.

Comment

Ta problema kad ryte ir vakare važiuoja ilgi aut.,o diena kai didžiausias keleivių srautas trumpi aut. Tuo nekarta teko isitikinti.
                      bet kuo toliau, tuo vis prastėja 54maršruto grafikai labiau apsimoka važiuot per miesto centrą

Comment

Piko metu yra didžiausiais srautas ir todėl važiuoja ilgi. Dieną ir keleivių ir autobusų mažiau, tačiau autobuso užpildymas didesnis. Todėl tau taip ir atrodo.

Comment

2011-08-19 d., 18:35 val., pro St. Mokykla (Žaliųjų ežerų g.), link miesto pravažiavo su avariniais signalais ir be keleivių 2 grafiku dirbęs 410 36.
                          Įdomu, kas pakeitė 410 2 grafiku. Ir apie 18:37 val., ties St. Mokykla (Žaliųjų ežerų g.), link miesto pravažiavo TECHNINĖ PAGALBA (VAP'O). 410 jau sugenda nepirmą kartą.
                          Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
                            2011-08-19 d., 18:35 val., pro St. Mokykla (Žaliųjų ežerų g.), link miesto pravažiavo su avariniais signalais ir be keleivių 2 grafiku dirbęs 410 36.
                            Įdomu, kas pakeitė 410 2 grafiku. Ir apie 18:37 val., ties St. Mokykla (Žaliųjų ežerų g.), link miesto pravažiavo TECHNINĖ PAGALBA (VAP'O). 410 jau sugenda nepirmą kartą.
                            Ko čia stebėtis? Technika juk ne ilgaamžė, viskas po truputi genda, gadinasi, sulūžta. Nieko čia nuostabaus.

Comment

pagal Mettal žodžius, šiam autobusui tiktų "supuvusio kibiro" apibūdinimas

Comment

Parašė Scorpius Rodyti pranešimą
                                Koks šitų troleibusų bus likimas kol kas nežinau:

2548
                                Atvaizdas

Atvaizdas

Vietoj 2548 Vivid Shop reklama užklijuota ant 2663.

Comment

man įdomu sužinoti, kodėl troleibuse #2548 nėra išimti trafaretai? kiek žinau, tai jie turi būti atiduoti dispečerei po darbo linijoj

Comment

man įdomu sužinoti, kodėl troleibuse #2548 nėra išimti trafaretai? kiek žinau, tai jie turi būti atiduoti dispečerei po darbo linijoj
                                    Nenuemė todėl kad greičiausiai grįš atgal į liniją ir į savo 8-ajį maršrutą, o šeip 548 ir dirba tik 8 maršrutu. O trafaretų jie vakare nenša į trafaretine, nes rytoj vėl į ta patį maršrutą reikės išvažiuoti, užtat trafaretus jie ir palieka.

Comment

Parašė 1132 Rodyti pranešimą
                                      Nenuemė todėl kad greičiausiai grįš atgal į liniją ir į savo 8-ajį maršrutą, o šeip 548 ir dirba tik 8 maršrutu. O trafaretų jie vakare nenša į trafaretine, nes rytoj vėl į ta patį maršrutą reikės išvažiuoti, užtat trafaretus jie ir palieka.
                                      bet kol nebuvo 8maršruto, 2483, 2548 ir 2626 dirbo 7maršrute

Comment

2483, tarp kitko, kol nebuvo 8-o maršruto dirbo 19-ame pertraukiamu grafiku. Buvo eilinis, neįdomus ir niekam nežinomas troleibusas.

2548 nepanašu, kad greitai išvažiuos. Jeigu išvis išvažiuos...

Comment

pagal Mettal žodžius, šiam autobusui tiktų "supuvusio kibiro" apibūdinimas
                                          Ten 454 410 yra ilga Karosa.

Comment

Working...
                                          X