Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė rufas...tr Rodyti pranešimą
    Su tais galiniais purvasargiais yra problema, gana dažnai nukrenta, nes jų praktiškai nėr kur pritvirtint - viskas iškirmiję. Ne vairuotojų reikalas juos pritaisyt. Tai nėra lengvas darbas - 1658 reiktų dienai palikti parke. Jeigu jis kitų problemų neturi, tik dėl purvasargio palikti parke kažkaip per menka. Net neabejoju, kai jis turės apžiūros arba remonto dieną, bus patvarkytas.

1618 prieš dalinį remontą daug metų dirbo 13-ame maršrute. Iškrito, kai ten atkėlė iš 17-o maršruto 1633 ir 1639. Toliau, kaip ir sakei. Labai realu, kad dabar grįš 1618 į 12-ą maršrutą.

1577 paskutinįsyk mačiau 2-ame parke, kur stovi visi atvaryti troleibusai iš 1-ojo. Daugiau nieko nežinau.
    tai tikriausiai 1618 savo karjerą pradėjo 13maršrute gal 1618 ir 1619 vairuotojų brigadai geriau dirbti 12maršrute, negu 5maršrute o šiaip daugiau troleibusų net nežinau, kurie iš vieno pastovaus maršruto būtų perėję į kitą
    Paskutinis taisė ssnaiperis; 2011.08.15, 17:50.
    Daugiau mano nuotraukų >>
    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė rvr Rodyti pranešimą
      #1424 nurasytas?
      #2582 troleibuso kokia bukle dabar?
      #1424 atliktas dalinis remontas ir važinėja linijoj [bent jau paskutinį kart mačiau prieš ~1.5mėn]
      #2582 važinėja linijoj [nors jam reikėtų bent dalinio remonto, jeigu nenorime, kad jį nurašytų anksčiau laiko] paskutinį kart mačiau jį 16maršrute. rudenį važinėsiu į Lazdynus, tai parinksiu informacijos apie troleibusus

Comment

Su tais galiniais purvasargiais yra problema, gana dažnai nukrenta, nes jų praktiškai nėr kur pritvirtint - viskas iškirmiję. Ne vairuotojų reikalas juos pritaisyt. Tai nėra lengvas darbas - 1658 reiktų dienai palikti parke. Jeigu jis kitų problemų neturi, tik dėl purvasargio palikti parke kažkaip per menka. Net neabejoju, kai jis turės apžiūros arba remonto dieną, bus patvarkytas.

1618 prieš dalinį remontą daug metų dirbo 13-ame maršrute. Iškrito, kai ten atkėlė iš 17-o maršruto 1633 ir 1639. Toliau, kaip ir sakei. Labai realu, kad dabar grįš 1618 į 12-ą maršrutą.

1577 paskutinįsyk mačiau 2-ame parke, kur stovi visi atvaryti troleibusai iš 1-ojo. Daugiau nieko nežinau.
        Vairuotoja/as turi defektu knyga i kuria yra rasoma visi gedimai nutika jam dirbant ta masina.

Comment

Idomu kodel siandien sugedo #1703 masina.

Comment

Šiandien sugedo ir 2696, atsilaisveno reaktivynės traukės, vos nepamete varomojo tilto.

Comment

1424 šią vasarą nedirba. 2582 irgi gatvėse nemačiau nuo birželio. Abu stovi savo parkuose. 2582 tokio pat 'gerumo' kaip ir 1568.

Idomu kodel siandien sugedo #1703 masina.
              Nu sugedo, tai sugedo. Solariai dažnai genda. Pavyzdžiui, 2693 išvis visą vasarą nejuda iš parko, nes kažkas nepasijungia. Net technikinė nepraeita...

Comment

1424 šią vasarą nedirba. 2582 irgi gatvėse nemačiau nuo birželio. Abu stovi savo parkuose. 2582 tokio pat 'gerumo' kaip ir 1568.
                ką norėjai pasakyt mano paryškintam tekste?

Comment

1568 yra senas, aprūdijęs, 10 metų drožtas Slovakijos mieste Prešove, po to nurašytas ir parduotas Vilniui, kaip išėjęs iš galiojimo laiko, ir čia, Vilniuje, jau drožiamas 16-17metų.

Taip pat galima apibūdinti ir 2582.

Comment

1568 yra senas, aprūdijęs, 10 metų drožtas Slovakijos mieste Prešove, po to nurašytas ir parduotas Vilniui, kaip išėjęs iš galiojimo laiko, ir čia, Vilniuje, jau drožiamas 16-17metų.

Taip pat galima apibūdinti ir 2582.
                    Kaip manai 1568, 1575, 2579, 2582, 2406, 2407, 2410, 2570, 2571 dar atlaikys kokius 1 metus arba 2 metus? Ar galų gale nurašys juos?

Comment

Parašė 1132 Rodyti pranešimą
                      Kaip manai 1568, 1575, 2579, 2582, 2406, 2407, 2410, 2570, 2571 dar atlaikys kokius 1 metus arba 2 metus? Ar galų gale nurašys juos?
                      atlaikys visi #2571 gi planiniam remonte buvo. padoriai dar atrodo

Comment

Parašė 1132 Rodyti pranešimą
                        Jie visi buvo planiniam remonte. Tie, kurie nebuvo - jų jau seniai nėra. 2571 remontuotas vėliausiai, bet remontuotas padrikai, nelabai kokybiškai, dabar tikrai gerai neatrodo.

Manau, keletas jų gal ir atlaikys kokius metus kitus. Kita vertus, jau rugpjūčio pabaigoj bus nupirkta 13 naujų troleibusų. Nors jau dabar per paskutinius pora metų nurašyta turbūt daugiau negu 13 troleibusų, neabejoju, kad bus nurašoma dar kas nors. Faktas, kaip blynas, kad pradėti nurašinėti reikėtų nuo išvardintų troleibusų.

Aišku, gali būti ir netikėtų nurašymų. Pavyzdžiui, nesuprantu, kas ten per amžiaus krizės užklupo 2528 ir 2548. Stovi parke nulupinėtais šonais, lyg jau dabar būtų nurašyti...

Comment

Šiandien Konstitucijos prospektu važiavo 6 autobuso maršrutas. Čia vairuotojo klaida, ar pakeitė trasą?

Comment

Jie visi buvo planiniam remonte. Tie, kurie nebuvo - jų jau seniai nėra. 2571 remontuotas vėliausiai, bet remontuotas padrikai, nelabai kokybiškai, dabar tikrai gerai neatrodo.

Manau, keletas jų gal ir atlaikys kokius metus kitus. Kita vertus, jau rugpjūčio pabaigoj bus nupirkta 13 naujų troleibusų. Nors jau dabar per paskutinius pora metų nurašyta turbūt daugiau negu 13 troleibusų, neabejoju, kad bus nurašoma dar kas nors. Faktas, kaip blynas, kad pradėti nurašinėti reikėtų nuo išvardintų troleibusų.

Aišku, gali būti ir netikėtų nurašymų. Pavyzdžiui, nesuprantu, kas ten per amžiaus krizės užklupo 2528 ir 2548. Stovi parke nulupinėtais šonais, lyg jau dabar būtų nurašyti...
                            man rodos, kad #2548 atliktas dalinis remontas [tik iš išorės perdažytas, o viduj liko originali troleibuso spalva beje, gal galima būtų sužinoti, kokie troleibusai bus perkami?
                            Parašė Malačius Rodyti pranešimą
                            Šiandien Konstitucijos prospektu važiavo 6 autobuso maršrutas. Čia vairuotojo klaida, ar pakeitė trasą?
                            dėl A. Goštauto gatvėje vykusių dviračių lenktynių 6, 40, 46, 73autobusai važiavo Konstitucijos prospektu

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                              dėl A. Goštauto gatvėje vykusių dviračių lenktynių 6, 40, 46, 73autobusai važiavo Konstitucijos prospektu
                              Tiksliai. Visiškai buvau pamiršęs.

Comment

Parašė Malačius Rodyti pranešimą
                                6, 40 ir 73 link Lukiškių/Vilkpėdės važiavo per Konstitucijos pr., o 46 važiavo priešinga kryptimi (kaip seniau 43/43A).
                                Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Rugsejo 1-12 dienomis Vilniuje 10 marsrute dirbs tik troleibusai Solaris Trollino 15AC. Del vyksiancio krepsinio ciampijonato.

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                                    man rodos, kad #2548 atliktas dalinis remontas [tik iš išorės perdažytas, o viduj liko originali troleibuso spalva beje, gal galima būtų sužinoti, kokie troleibusai bus perkami?
                                    Pagal dokumentus,arba Bogdan arba Solaris.Nežinau ar Solaris sugebės padaryti troleibusą su visais pribambasais kuriuos užsakė VT už viso troleibuso kainą ~320 000 Euro.Jeigu ne tai lieka Bogdan.
                                    Paskutinis taisė Denis_Simonov; 2011.08.17, 08:57.
                                    Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

as tikiuos zuokas susitars su lenkais del solariu kokiu nors budu
                                      Bogdanas budu per ziauru

Comment

Parašė OneMillion Rodyti pranešimą
                                        as tikiuos zuokas susitars su lenkais del solariu kokiu nors budu
                                        Bogdanas budu per ziauru
                                        Reikia džiaugtis kad Vitovtas nepraėjo
                                        Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimą
                                          Reikia džiaugtis kad Vitovtas nepraėjo
                                          o ka dziaugutimetes ir juo toks novatoriskas dizainas viskas cypia, girgzda, uzia

nors tas bogdanas kur buvo ir pas jus ir pas mus taip pat silpnai srinktas, tikiuos gamintojas atsizvelge i visas pastamas ir trukumus istaisys

Comment

Working...
                                          X