Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Turiu keletą klausimų dėl ilgą laiką neišvažiuojančio transporto. Gal kas nors turi daugiau informacijos ir galės atsakyt. Pirma, kur dingo Solaris 4572? Jei neklystu, jau daugiau nei metus neišvažiuoja į maršrutus. Galbūt žinot, kokia jo gedimo priežastis, kad dar gana ne senas autobusas taip ilgai stovi nejudinamas. Antra, ar nuomojamas Man 4660 taip ir liks "naujas ir neišvažiavęs į gatves"? Jo broliai išriedėjo jau prieš pusmetį. Kokia situacija su šituo autobusu? Ar jis tiesiog liks donoru kitiems? Dar norėtųsi paklaust dėl Solario 1706, bet kadangi jis jau pažymėtas pilka spalva transphoto.org ir iš foto atrodo gerai pamėsinėtas, vargu ar jį jau kas prikels.

Comment

4572-as, kiek žinau, stovi su variklio problemomis.
      Dėl 4660 - jei po pusmečio stovėjimo prikėlė 4650 ir 4653, tikėtina, jog ir pastarasis pamatys Vilniaus gatves. Visagine, Transporto centro aikštelėje, stovi berods vienas ar du donoriniai Man'ai.
      Daugiau mano nuotraukų >>
      Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Dėl 1706 solaris troleibuso man irgi įdomu, jau antras mėnuo, kaip jo nebesimato 2-ojo parko patvoryje. Gal jo jau išvis nebėra?

Comment

Working...
        X