Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Šiandien 20-am troleibusų maršrute - senasis Solaris trollino, numeris 1707
    Daugiau mano nuotraukų >>
    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Kareivių gatvės Statoil pastebėtas Solaris Urbino 18 Hybrid. Švieslentėje nurodytas 1G maršrutas, o gale jau pažymėtas garažinis numeris 4375 su VVT logotipu.
      Paskutinis taisė Robertas; 2019.04.03, 13:02.

Comment

Jeigu tikėti fotobuse pateiktu VIN numeriu, jis atrodo štai taip:

Click image for larger version

Name:	26307460789_c9ebb17489_k.jpg
Views:	114
Size:	422,6 kB
ID:	1712343

Iš: https://phototrans.eu/15,643661,0.html

Comment

Parašė Pilaitis Rodyti pranešimą
          Jeigu tikėti fotobuse pateiktu VIN numeriu, jis atrodo štai taip:

Iš: https://phototrans.eu/15,643661,0.html
          Būtent taip ir atrodo.

Įdomu, kad gale pas jį pilnavertė švieslentė su krypties nurodymu (tokia kaip priekyje, tik mažesnė), o ne tik numeris. Lietuvoje to dar nesu matęs.

Comment

Šiauliuose yra galinė švieslentė su krypties nurodymu pas Man Lion's city.

Comment

75 939!

Comment

Šiandien mačiau du 2-ojo parko "senuosius" Solarius, su užrašu švieslentėje besikeičiančiu iš Stotis į Central Station, kaip daroma ant naujųjų Solarių.

Comment

Parašė Arnas5743 Rodyti pranešimą
                  Šiandien mačiau du 2-ojo parko "senuosius" Solarius, su užrašu švieslentėje besikeičiančiu iš Stotis į Central Station, kaip daroma ant naujųjų Solarių.
                  Jau visi antro parko troleibusai (seni solariai ir netgi škodos trm) turi angliškus stoties variantus ir traukinio simbolius.
                  Lieka atviras klausimas, ar programuos likusiems autobusams - Volvo, dujiniams Solaris, visiems Man'ams, Castrosua anglišką stoties variantą

Comment

Perdažytas dar vienas Neoplanas! 995, 53.
                    P.S. gal dar kas nežino, bet 3006 irgi raudonas, tik dar nesirodo gatvėse.
                    Paskutinis taisė Mantas95; 2019.05.02, 18:10.

Comment

Maladiec, po metų gulės laužyne. Tuo tarpu ilgieji Solaris troleibusai neturi sveikos dažų vietos

Comment

Sugrįžo ir 992 Neoplanas, taip pat aišku perdažytas, bet jau iškart ryte ir sugedo ir 9 valandą važiavo į parką. Nors ir trumpai mačiau, bet spalvos atspalvis nemenkai skyrėsi nuo 993,995.

Comment

Raudonas ir 990.

Comment

HJL 152 Kautros ex. maršrutinis taksi, dabar dirba Vilniuje, pastebėtas važinėjantis Maximos bazės maršrutais. Jų(mikroautobusų), kiek žinau Vilniuje yra 4, bet galiu ir klysti.

Bet gal kas atsakysite, paaiškinsite kodėl jie atsidūrė Viilniuje?

Comment

Gal kas žinoma apie VVT atnaujimą, normalių ir ilgų autobusų pirkimus, kažkaip keistai nutilo. Pasigyrė tik žaisliniais isuzu ir elektriniais mikriukais ir tiek...

Comment

Parašė Tautvydas_R Rodyti pranešimą
                                HJL 152 Kautros ex. maršrutinis taksi, dabar dirba Vilniuje, pastebėtas važinėjantis Maximos bazės maršrutais. Jų(mikroautobusų), kiek žinau Vilniuje yra 4, bet galiu ir klysti.

Bet gal kas atsakysite, paaiškinsite kodėl jie atsidūrė Viilniuje?
                                Ar tikrai Maxima bazės maršrute buvo? Kautra turi specialių reisų Maxima darbuotojų vežimui. Iš esmės jie ir buvo čia perkelti vietiniams specialiems pervežimams, mat Kaune tapo nebereikalingi.
                                Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Galėjo juos į Druskininkus seniems aukštagrindžiams mikriukams pakeisti.

Comment

Nuo birželio 1 d. 22 maršruto darbo dienų pamaininius grafikus aptarnauja 2-asis troleibusų parkas. Autobusų parkui liko tik 1 pertraukiamas.
                                    Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Ar ši vasara bus išskirtinė ir dirbs ilgosios Škodos ? Nes šiandien štai ir dirbo.

Comment

Jos ir turėtų dirbti, net sakyčiau būtent ne piko metu. Piko metu kiek tenka matyti Žvėryne, stovi kamštyje pustuštės,dėl vieno paskui kitą važinėjančio T7 , o vakare ir savaitgaliais tenka grūstis mažuose troleibusuose.

Comment

3G šiandien po gan ilgos pertraukos dirba Mersas - 060.
                                          Paskutinis taisė Mantas95; 2019.08.14, 18:13.

Comment

Working...
                                          X