Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė OneMillion Rodyti pranešimą
    isvyko i iveco salona esanti uz garliavos prie via baltikos, ten pat stovi ir tas kuri isbandinejo Kautra
    Hmm, o aš turėjau informacijos, jog šiandien vyks oficiali to Crossway prezentacija Vilniaus autobusų teritorijoje... Dar įdomu, jog tas salonas priklauso Transmitto, o šie Irisbus gauti kaip ir iš Anre.
    Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

O šeip aš manau reikėtu paleisti nuo rudenio 19-u maršrutu ilga Škoda 15Tr nes tikrai net Soliaris perpildytas buna. Ir vietos butu ten kur posukiu daryt. Pavyzdžiui jau minejau tokia kaip Šilo ir Antakalnio gatvių sankryža. Tikrai praverstu ten ilgas 19.
      Paskutinis taisė 1132; 2010.08.23, 11:57.

Comment

O kaip manot, ar reikėtų Škoda 15Tr paleisti 19-u maršrutu?

Comment

manyk nemanes, niekas nekeis jei kazkieno fantazijuose ir svajonese 15Tr "yra" 19 DDD
          Paskutinis taisė OneMillion; 2010.08.16, 17:38.

Comment

manyk nemanes, niekas nekeis jei kazkieno fantazijuose ir svajonese 15Tr "yra" 19 DDD
            Būtent, maža, kas mum atrodo gerai, "Vilniaus troleibusų" mūsų pasvaičiojimai vistiek juk nepasiekia

Comment

Jeigu 15Tr butu racionaliai naudojami, tai nereiketu jokiu svajoniu, kad jie gali dirbti kitame marsrute. Tiesiog kai tvarkarastis sudaromas taip, kad jie visi 4 pravaziuoja per 20-30 min., tai kokia tada is ju nauda. Jau seniai nemaciau pilno 15Tr.
              P.S. atsiprasau, kad rasau sveplai - siuo metu ne Lietuvoje esu. Gal dar pavyks isbandyti vietiniu "Vitovt'u" komforta .
              Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė rufas...tr
                Ir vis dėl to kaip įdomu. Pažįstų žmogų (ne lietuvis), kuris taip pat yra, (o gal tiksliau buvo, nežinau) 2120 fanas. Tiesa, tada tas troleibusas dar važinėjo Čekijoj ir jo numeris buvo ne 2120, o 158
                Kame tas troleibuso žavesys nesuprantu? Ne kiekvienas troleibusas gali pasigirti apskritai turintis gerbėjų, o šis turi net du (mažiausiai).

Beje mano mėgstamos Škodos - 1438, 2471, 1572, 2593, 2621
                Tai aš nesakau kad tik 2120 patinka.
                Paskutinis taisė 1132; 2011.02.24, 16:14.

Comment

Sveiki. Na 2129 troleibusa jau sutaisė ir jisai dirba 19 maršrute 3 diena. o kur dingo troleibusas 1650?

Comment

Na man jau teko matyti dviejuose troleibusuose vaizdo irašimo kameras. Jos yra troleibusuose 2525 ir 2127. Pasirodo jos ir garsa irašinėja. Tokia kamera mačiau ir meno ystaigose. Pagal istatymus Vilniaus troleibusai labai nusižengia tokiam dalykui nes garso yrašimas yra nusikaltimas, vienoi meninei istaigoi tokia pačia kamera mačiau, paskui nuemė ja nes ji ilgai netarnauja. Kitaip sakant greit sugedo. Ir išleisti pinigai bus išmesti veltui.

Comment

Šiandien pastebėjau 17-u maršrutu važinėjantį 14-tuką mėlynos spalvos. Matyt senos reklamos palikimas. Galiu pasakyt, kad anksčiau tokio troleibuso 17-ame nebuvo.

Comment

Parašė Hitas
                        Aš manau tokius trantus reikia nurašyti, o vietoj jų naudoti "Solaris" trolikus.
                        1650 yra dar labai nesenas, tik 12 metų.

Comment

Matyt kaip mėtimo iš vieno maršruto į kitą 1577 programos dalis - paleido 17-uoju. Kažkada jis buvo su McDonalds reklama. Mačiau aš jį šiandien sukant iš Vilniaus į Žygimantų g., bet nė už ką nebūčiau pagalvojęs, kad čia 17. Net keista dabar, kad manęs tai nesudomino, mat jis įprastai Žygimantų gatve nevažinėja .

Comment

Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                            1650 yra dar labai nesenas, tik 12 metų.
                            Koks skirtumas senas ar nesenas. Jei jau dažnai genda ir yra nepatikimas, tai kam reikalinga tokia technika.

Comment

Tai pasižiūrėk kiek 2-ajam parke ptvoryje stovi 1-ojo parko troleibusu. Ten iš tos pusės kur Norfa parduotuvė.

Comment

Kas liečia Jelcz kiekį Lietuvoje, tai jų miesto tipo daugiau nei 3, tačiau likusieji yra autobusai. Daugiau informacijos temoje [VSG] Visagino viešasis transportas.

Soliariai tai ko gero genda dažniausiai iš visų. Pačią pirmąją savaitę vienam buvo sudaužytas priekinis stiklas (čia jau vairutojo sukeltas "gedimas"), dar vėliau vieną mačiau stovintį parke be 1 "ūso" .

2120, o tai prie ko čia dabar tie 1-o parko troleibusai? Jie čia niekaip neįsipaišo į diskusiją apie troleibusų gedimus.

Comment

Jei jie nebūtu sugede tai ir nestovėtu 2-am parke o stovėtu pirmam parke arba linijoje dirbtu.

Comment

Manai, kad jų nemoka taisyti 1 parke? Pats mačiau kaip kapitalinio remonto ceche 1 parke kažką krapštė pas 2643.

Comment

Tai ko jie tada 2-ame parke stovi?

Comment

o 2120 nesiruosia nurasyt? nes labai triuksma kelia ir labai nesvarus vazineja DDD

Comment

o 2120 nesiruosia nurasyt? nes labai triuksma kelia ir labai nesvarus vazineja DDD
                                          2120 artai puse metu artai metus stovės antrajam parke. Jo nenurašys nes nėra dėl ko ji nurašyti, koki saloną paliekat, toki ir randat.
                                          Paskutinis taisė 1132; 2010.10.08, 18:26.

Comment

Working...
                                          X