Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Edgarass Rodyti pranešimą
    Dabar tikriausiai iki rugpjūčio 28 dienos 31 maršrutu važiuos tik trumpi autobusai, nes šiandien mačiau Parko stotelėje trumpą 31. Garažinis numeris 150
    taip ir bus entuziastų entuziastas Mettal jau nufilmavo, kaip autobusas sukasi J. Kolaso ir Švariosios gatvių sankryžoje
    Daugiau mano nuotraukų >>
    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

neįprastas vaizdelis šiandien sodų stotelėje ~17:05. sugedo "Volvo 7700" #770, važiuojant į Salininkus. atvažiavo "DAF" techninės pagalbos mašina ir išsitempė "ligonį"

įdomu būtų sužinoti šio autobuso gedimo priežastį

Comment

Rugpjūčio remontų grafikas

į planinį remontą pastatytas 499, ir keista kad ketvirtadieni TA numatyta troleibusams 474 ir 500 (nes jie jau ardomi)

Paskutinis taisė Scorpius; 2011.08.03, 17:44. Priežastis: taisymas

Comment

Parašė Scorpius Rodyti pranešimą
          Rugpjūčio remontų grafikas

Atvaizdas

į planinį remontą pastatytas 499, ir keista kad ketvirtadieni TA numatyta troleibusams 474 ir 500 (nes jie jau ardomi)

Atvaizdas
          1. tai gal greičiausiai buvo ardomi dėl to, kad juos leis į planinį remontą?
          2. o ką reiškia paryškinti skaičiukai? ar čia šie troleibusai į TA keliaus?
          Paskutinis taisė ssnaiperis; 2011.08.03, 17:39.

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
            1. tai gal greičiausiai buvo ardomi dėl to, kad juos leis į planinį remontą?
            2. o ką reiškia paryškinti skaičiukai? ar čia šie troleibusai į TA keliaus?
            Kiek viena ketvirtadieni TA

Comment

Nu 2474 tai tikrai jau ne remontui ten kampe stovi. Viskas su juo. Gaila, nes rėmas, atrodo, dar neblogai išsilaikęs. 2500 jau dingo iš akiračio. Tikriausiai įstumtas į garažą ir jį ten pribaiginėja, po to atsistos šalia 2474. Jeigu jį remontuotų, būtų parašyta tam sąraše.

Kur dingo 2476 ir 2523? Ar jie kur nors garaže trūnija, ar jų jau nebėra?

Papildau: Pievos tam grafike parašyta. 445 tech. apžiūra 18d! Bet juk jo jau nebėra!
              Paskutinis taisė rufas...tr; 2011.08.03, 19:12.

Comment

Pirmą kartą Karosa B732 444 dirba šiandien 36 maršrutu, 1 grafiku, ryte dirbo 520 1 grafiku. Nes vakare 18:30 val., iš Žalgirio St., išvyksta tas pats autobusas, kaip ryte 7:00 val., iš St. Naujaneriai. Įdomu kas atsitiko 520? Kad į 36 išleido niekad nevažiavusi 444. Nes pagrinde 444 dirba 43 maršrute.
                Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
                  Nes pagrinde 444 dirba 43 maršrute.
                  444 pastoviai 24 maršrutu pertraukiamu grafiku dirba.

Comment

1. kuris poskyris aptarnauja 36maršrutą? nes savaitės pradžioj buvau mieste ir mačiau "Volvo 7700" #707 Žalgirio st.
                    2. autobusas "MB Castrosua" #546 nuo šiol bus rezervinis šio autobuso vairuotojai gavo naują "MB 0405GN CNG" #915

Comment

36 yra 1 poskyrio. Dabar autobusai maišosi ir beveik visą mėnesį maišysis tarp skirtingų vairuotojų, maršrutų ir poskyrių, nes daugeliui dabar yra atostogos, o ir sugedę autobusai ne taip greitai taisomi. Pvz. "per rankas" eina tokie autobusai kaip 804, 497, 506. Tas pats 444 - rezervas. Jo "savininkas" atostogauja, tai ir davė kitam vairuotojui pirmą laisvą mašiną. 546 nebus rezervinis - tokių gi nėra, jau esu sakęs. Tiesiog gal jį gaus koks vairuotojas, dirbantis pertraukiamu grafiku.
                      Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                        36 yra 1 poskyrio. Dabar autobusai maišosi ir beveik visą mėnesį maišysis tarp skirtingų vairuotojų, maršrutų ir poskyrių, nes daugeliui dabar yra atostogos, o ir sugedę autobusai ne taip greitai taisomi. Pvz. "per rankas" eina tokie autobusai kaip 804, 497, 506. Tas pats 444 - rezervas. Jo "savininkas" atostogauja, tai ir davė kitam vairuotojui pirmą laisvą mašiną. 546 nebus rezervinis - tokių gi nėra, jau esu sakęs. Tiesiog gal jį gaus koks vairuotojas, dirbantis pertraukiamu grafiku.
                        1. kad 36maršrutas yra pirmo poskyrio, tai šitą suprantu
                        2. nori pasakyt, kad "per rankas" einantys autobusai dažnai pavaduoja sugedusius?

Comment

2. Nu ne visada. Tik tais atvejais, kai vairuotojas rezerve būna be savo autobuso arba jo autobusas sugedęs.

Comment

1. po remonto jau rieda miesto gatvėmis "Škoda 14tr" #2623. pastebėtas 16maršrute. gal kas žino, ar šis troleibusas laikinai pavažinės 16maršrutu ir keliaus į 1maršrutą, ar bus pastovus?
                            2. kada pamatysim į gatves išriedėjusį ekspermentinį autobusą?

Comment

Šiadien Solaris Trollino 15 AC Nr. 2697 su naująja "Pegasus Credit" reklama mačiau važiuojanti 18 maršrutu!!! Ar galit tuo patikėti?

Comment

Parašė Tautvydas_R Rodyti pranešimą
                                Šiadien Solaris Trollino 15 AC Nr. 2697 su naująja "Pegasus Credit" reklama mačiau važiuojanti 18 maršrutu!!! Ar galit tuo patikėti?
                                ryte ar vakare? na, manau nenormalu tokį troleibusą į "tuščią" maršrutą leist dar gerai, kad "Škoda 15tr" neleidžia į šį maršrutą

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                                  ryte ar vakare? na, manau nenormalu tokį troleibusą į "tuščią" maršrutą leist dar gerai, kad "Škoda 15tr" neleidžia į šį maršrutą
                                  22:13 Lūžių st. paskutinis reisas į Ž.Panerius. Pamačius man akys ant kaktos iššoko...

Comment

Parašė Tautvydas_R Rodyti pranešimą
                                    22:13 Lūžių st. paskutinis reisas į Ž.Panerius. Pamačius man akys ant kaktos iššoko...
                                    aš suprantu, jei ryte važiuoja Solaris iš Pašilaičių į Ž. Panerius, bet kad vakare važiuotų į pavojingą rajoną, kur vandalai gali apgadinti troleibusą, tai čia tikrai kažkas naujo.

Comment

Ž. Paneriai yra lygiai toks pats pavojingas rajonas kaip Pašilaičiai. Kiekviename rajone yra savų chuliganų. O ir maršrutas nėra tuščias. Poilsio dienomis - taip, sutinku, tačiau darbo dienomis jis tikrai reikalingas, kaip ir 18A.
                                      Nenuostabu, kad vakare 18 važiuoja Solaris. Tai toks maršrutas, kur labai daug reisų atlieka troleibusai iš 7 ir 8 maršrutų. Patys gi pažiūrėkit, kiek po 20 val. yra reisų į parką: 4. 18 tikrai nevažiuoja tiek troleibusų visą dieną. Paskutiniai 2 arba 1 yra iš 7 maršruto.

Reisas 7:07 į Pašilaičius, Taikos st., 2011-06-27

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                                        Ž. Paneriai yra lygiai toks pats pavojingas rajonas kaip Pašilaičiai. Kiekviename rajone yra savų chuliganų. O ir maršrutas nėra tuščias. Poilsio dienomis - taip, sutinku, tačiau darbo dienomis jis tikrai reikalingas, kaip ir 18A.
                                        Nenuostabu, kad vakare 18 važiuoja Solaris. Tai toks maršrutas, kur labai daug reisų atlieka troleibusai iš 7 ir 8 maršrutų. Patys gi pažiūrėkit, kiek po 20 val. yra reisų į parką: 4. 18 tikrai nevažiuoja tiek troleibusų visą dieną. Paskutiniai 2 arba 1 yra iš 7 maršruto.

Reisas 7:07 į Pašilaičius, Taikos st., 2011-06-27

Atvaizdas
                                        Tai, kad ryte Solaris 18 maršrutu važiuotu dar suprantu, bet paskutiniu reisu tai tikrai nėra prasmės leisti Solarį...

Comment

Si penktadieni teko vaziuoti masina 2670, 18-uoju marsrutu.
                                          Kazkas is entuziastu minejo kad pavaziavus sia masina matyti staigmena/siurprizas/netiketumas
                                          kadangi su ja vaziavau ilgiau,tai viska apziurejau ir speju-joje pakeistos sedynes,ir idetos nuo senos Skod'os 14 TR?
                                          Atrodo nekaip..
                                          taciau buvo kitas kur kas svarbesnis dalykas,jau stoteleje mineta masina mane is tolo pasitiko skleisdama keista garsa.
                                          Vaziavimas-buvo tragiskas. Negana to kad uzgule ausis nuo ikiraus ir nezmonisko variklio darbo,galvojau kad pakely tikrai suges,taciau siek tiek ir buvo apemus panika
                                          kadangi sedejau ties vidurinemis durimis,o ties jomis kazkaip lyg is sono ir tas garsas buvo,girdejosi lyg tai kibirksciavimas prie to pacio ar spragsejimas kartais lyg ir kas degtu.
                                          Pamaniau arba variklis per grindis isskris arba uzsidegsim. Nesuprantu kas tokio tai buvo ir kodel tokia masina tesia kelione?
                                          Paskutinis taisė Buss fanas; 2011.08.07, 13:36.

Comment

Working...
                                          X