Parašė Garbanius
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė Pilaitis Rodyti pranešimąGal yra žinoma, kelintu šiandien išvažiavo 2747 (jei išvis išvažiavo)?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Svajonius Rodyti pranešimąJau tuoj vasaris, o 4575 vis dar neišvažiavo į maršrutus. Gal yra žinoma kokios bėdos su šiuo autobusu?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimą
Bėdos tokios, kad man rodos jis net nepristatytas dar...
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
Lygtais pristatytas, tačiau bėdos su dokumentacija, kiek supratau
Comment
-
Parašė Naujaneriai Rodyti pranešimą2019-02-16 d. A10 maršrute pastebėtas ilgas solaris autobusas.
Comment
-
Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
4151,4152,4173, vienpamaininiai, fotobuse jau įamžinti.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė Naujaneriai Rodyti pranešimą
Bet nieks nenufilmavo, kaip jie pravažiuoja, nes vis SĮSP sako nepravažiuojama.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąKieno iniciatyva buvo leisti ilgus autobusus 10-am? Ar tik ne pačio SĮSP?Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Šitas mitas jau seniai sugriautas buvo. Net 11 laisvai gali dirbti ilgi. Ypatingų manevrų ten daryti nereikia, o standartiniai trumpi ir taip seniau važinėdavo.
Kieno iniciatyva buvo ilgi autobusai 10 - neaišku, bet faktas, kad dar gyvenam tarybinės "pokazūchos" laikais: į visus maršrutus, einančius per centrą buvo sumesti vien tik naujieji Solaris. Net ir į vienpamaininius.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąŠitas mitas jau seniai sugriautas buvo. Net 11 laisvai gali dirbti ilgi. Ypatingų manevrų ten daryti nereikia, o standartiniai trumpi ir taip seniau važinėdavo.
Kieno iniciatyva buvo ilgi autobusai 10 - neaišku, bet faktas, kad dar gyvenam tarybinės "pokazūchos" laikais: į visus maršrutus, einančius per centrą buvo sumesti vien tik naujieji Solaris. Net ir į vienpamaininius.
- 2 patinka
Comment
Comment