Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Bet nuo Jeruzalės ir 76 maršrutu galima iki Naujaneriu davažiuoti, jeigu grafikai sutampa

Comment

Parašė 1132 Rodyti pranešimą
      Bet nuo Jeruzalės ir 76 maršrutu galima iki Naujaneriu davažiuoti, jeigu grafikai sutampa
      76 nėra tarp 17:55 ir 18:55 artimiausias būna tik 19:20 val. Ir būtent apie 17:55 Jeruzalėje labai dažnai genda autobusai ir tada valanda lauki to paties maršruto autobuso.
      Šiandien apie 18:14 St. Balsiai mačiau Mercedes Benz-Citaro 159 49 maršruto autobusą.
      Paskutinis taisė Naujaneriai; 2011.07.29, 23:16.
      Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Matyt 565 autobusui šiandien rezervas buvo kad 53 dirbo. NEs čia 1-ojo poskirio autobusas.
        o iš naujųjų "MB 0405GN2 CNG" kuris kuriam poskyriui priklauso?
        Daugiau mano nuotraukų >>
        Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Ka domina Vap'o Neoplanai
          vakar 277 dirbo 55 marsrute, o 276 maciau Santariskese su uzrasu "Grizta i parka" (gal but irgi 55 dirbo)
          siandien 277 dirba 44 marsrute

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
            o iš naujųjų "MB 0405GN2 CNG" kuris kuriam poskyriui priklauso?
            914 ir 915 supratau bus 1-ame poskiryje, o 912 ir 913 2-ame poskiryje. Ar aš klystu?

Comment

276 vakar buvo 26.
              Autobuso siuntimas į rezervą priklauso nuo daugelio faktorių: ar yra laisvų autobusų ir vairuotojų, ar tas reisas nėra pertraukiamo autobuso ir jis yra paskutinis jam tą dieną. Iš rezervo autobusas išvažiuoja ne iškart, taigi ir vėlavimas būna nemažas. Neretai autobusas yra išleidžiamas tada, kai spėti iki galinės stotelės nevėluojant gerą pusvalandį neįmanoma. Ir kokia tada viso rezervo prasmė bus, jei važiuos 2 to paties maršruto autobusai "traukinuku", o vienas jų iki pat darbo pabaigos turės vytis grafiką ir neturės kada pailsėti?
              Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                276 vakar buvo 26.
                Autobuso siuntimas į rezervą priklauso nuo daugelio faktorių: ar yra laisvų autobusų ir vairuotojų, ar tas reisas nėra pertraukiamo autobuso ir jis yra paskutinis jam tą dieną. Iš rezervo autobusas išvažiuoja ne iškart, taigi ir vėlavimas būna nemažas. Neretai autobusas yra išleidžiamas tada, kai spėti iki galinės stotelės nevėluojant gerą pusvalandį neįmanoma. Ir kokia tada viso rezervo prasmė bus, jei važiuos 2 to paties maršruto autobusai "traukinuku", o vienas jų iki pat darbo pabaigos turės vytis grafiką ir neturės kada pailsėti?
                Tai kaip sugedusio autobuso keleiviams grįžti namo? Jeigu jiems artimiausias autobusas yra tik 18:30 val. Tai eiti pėstute nuo Žalgirio St. 20 km.? Jeigu 17:44 val., yra paskutinis reisas, kuriuo važiuoja į Pagubę, o grįžes iš Pagubės į Žalgirio St., iš karto važiuoja į parką 17:44 yra pertraukiamas grafikas. Sugedo ir iš karto turi išvažiuoti rezervinis. O neversti keleivių šaltyje ar karštyje laukti kito autobuso.

Comment

Parašė autobusas36 Rodyti pranešimą
                  Tai kaip sugedusio autobuso keleiviams grįžti namo? Jeigu jiems artimiausias autobusas yra tik 18:30 val. Tai eiti pėstute nuo Žalgirio St. 20 km.? Jeigu 17:44 val., yra paskutinis reisas, kuriuo važiuoja į Pagubę, o grįžes iš Pagubės į Žalgirio St., iš karto važiuoja į parką 17:44 yra pertraukiamas grafikas. Sugedo ir iš karto turi išvažiuoti rezervinis. O neversti keleivių šaltyje ar karštyje laukti kito autobuso.
                  Tai paskambink į autobusų parką ir pareguliuosi ten, manau tave ten parke jau visi žino dėl 36 ir 76 maršrutų

Comment

Tai paskambink į autobusų parką ir pareguliuosi ten, manau tave ten parke jau visi žino dėl 36 ir 76 maršrutų
                    Prajuokinai, tikrai dar jie manęs nežino.

Comment

914 ir 915 supratau bus 1-ame poskiryje, o 912 ir 913 2-ame poskiryje. Ar aš klystu?
                      tikrai neklysti na, kolkas 913 į liniją neišvažiavo bet šiaip pirmas poskyris aptarnauja 39maršrutus, o antras - 28maršrutus jei įdomu, koks poskyris kokius maršrutus aptarnauja, tai Mettal kaip savo parašą yra užsidėjęs naujausią VA sąrašą. geras dalykas tas sąrašiukas

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                        jei įdomu, koks poskyris kokius maršrutus aptarnauja, tai Mettal kaip savo parašą yra užsidėjęs naujausią VA sąrašą. geras dalykas tas sąrašiukas
                        Aš viską ta žinau atmintinai, koks maršrutas, kurio poskyrio

Comment

Aš viską ta žinau atmintinai, koks maršrutas, kurio poskyrio
                          Gal dar ir brigadas atmintinai žinai? Kuri brigada kuriuos maršrutus aptarnauja?
                          Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                          Marsrutai.lt tinklaraštis!
                          SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
                            Gal dar ir brigadas atmintinai žinai? Kuri brigada kuriuos maršrutus aptarnauja?
                            Deja šito nežinau, anksčiau poskiriai vadinosi Kolonomis, buvo iš viso 8 kolonos, 8-oji kolona buvo mechanikų. Dabar liko tik 2 kolonos, kurios vadinasi poskiriai.

Comment

Deja šito nežinau, anksčiau poskiriai vadinosi Kolonomis, buvo iš viso 8 kolonos, 8-oji kolona buvo mechanikų. Dabar liko tik 2 kolonos, kurios vadinasi poskiriai.
                              Ne padauginai kartais ? 8 buvo gerokai anksciau,o paskutiniu metu buvo 6 kolonos.
                              1-miesto artimo nuotolio marsrutu masinu;
                              2-miesto vidutinio nuotolio marsrutu masinu;
                              3-isvaziuojanciu uz miesto ribu marsrutu masinu;
                              4-priemiestiniu masinu;
                              5-tarpmiestiniu ir tarptautiniu masinu;
                              6-techniniu masinu

Comment

Parašė Buss fanas Rodyti pranešimą
                                Ne padauginai kartais ? 8 buvo gerokai anksciau,o paskutiniu metu buvo 6 kolonos.
                                1-miesto artimo nuotolio marsrutu masinu;
                                2-miesto vidutinio nuotolio marsrutu masinu;
                                3-isvaziuojanciu uz miesto ribu marsrutu masinu;
                                4-priemiestiniu masinu;
                                5-tarpmiestiniu ir tarptautiniu masinu;
                                6-techniniu masinu
                                Kaaaą? VAP`as neaptarnauja neri priemiestinių, nei tarpmiestinių maršrutų. O gal kažkada aptarnavo?
                                Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                                Marsrutai.lt tinklaraštis!
                                SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
                                  Kaaaą? VAP`as neaptarnauja neri priemiestinių, nei tarpmiestinių maršrutų. O gal kažkada aptarnavo?
                                  Isiskaityk keliais postais i virsu apie ka kalba eina,tuomet suprasi.
                                  Tavo ziniai Toksas ikurtas 1996m. tad kaip manai kas iki tol aptarnaudavo priemiesti ir tarpmiesti?

Comment

Ne padauginai kartais ? 8 buvo gerokai anksciau.
                                    Tai matyt aš ir šneku apie tai, kas buvo gerokai anksčiau

Comment

man rodos kiekvieno poskyrio maršrutas turi savo komandą [pas vairuotoją "Mijola" kompiuteryje mačiau užrašą: komanda xxxxx [rodos, kad penkiaženklis skaičius].

Comment

Tai matyt aš ir šneku apie tai, kas buvo gerokai anksčiau
                                        Neverta apie tai kalbeti..nes kai buvo 8 kolonos manes dar nebuvo,o Taves juolabiau
                                        nelabai aiskiai manau jos buvo isdestytos ir todel pernumeravo
                                        kiek atsimenu Vilniaus AP,tai kai jis turejo 6 kolonas. Ir jos pakankamai aiskiai isdestytos buvo (ankstesniame poste surasiau)

Comment

Neverta apie tai kalbeti..nes kai buvo 8 kolonos manes dar nebuvo,o Taves juolabiau
                                          nelabai aiskiai manau jos buvo isdestytos ir todel pernumeravo
                                          kiek atsimenu Vilniaus AP,tai kai jis turejo 6 kolonas. Ir jos pakankamai aiskiai isdestytos buvo (ankstesniame poste surasiau)
                                          tai nori pasakyt, kad 8kolonos buvo apie 1980metus? nes tikrai dar mūsų nebuvo

Comment

Working...
                                          X