Vasarą Heuliezai, CNG Man'ai, mersai, karosos gan dažnas atvėjis pamainose.
Smarkiai apmažėję karosų mieste, TA daug kam pasibaigę, ar tikėtinas dalykas, kad pagaliau artėja Karosų ,,saulėlydis"?
Oslo 693 MAN'as jau irgi Vilniuje.
Vasarą Heuliezai, CNG Man'ai, mersai, karosos gan dažnas atvėjis pamainose.
Puikus pavyzdys - vakar 1G žemagrindžio reisu dirbo 874. Ir šiaip, pastarosiomis šios savaitės dienomis šiame maršrute man teko pastebėti po 2 pertraukiamus autobusus pamainoje.
Puikus pavyzdys - vakar 1G žemagrindžio reisu dirbo 874.
Tai čia viskas puiku , žemagrindis autobusas žemagrindžiu reisu, dabar labai jis sutvarkytas, negęsta ir šeip gan tvarkingas. Tik pvz stotelėj švieslentės Heuliezus ir Cng Man'us rodo kaip nežemagrindžius...
Kai kuriuose Solariuose atjungta vidinė švieslentė. Kiek atkreipiau dėmesį, tai atjungta pas 951 ir 958. Gali ir daugiau Solarių būti su atjungtomis vidinėmis švieslentėmis
Šiandienos pastebėjimai: 2G - 3008, kuris jau šitiek laiko yra įprastas 1G; 46 - ilgas Volvo (arba 749, arba 771). Ar ten jau įprasta vasaros sezonu matyt nors vieną ilgą 46 darbo dienomis ar ne? Nes lyg ir kolega Mettal minėjo, kad 46 buvo ir 2 ilgi...
1G šiandien eilinis bardakas. Velobuso reisu dirba 3006. Jeigu taip bus ir ateinančios savaitės dienomis, tada jau tikrai nerašysiu.
EDIT. Šiandien 2G (726) įvyko akibrokštas - vairuotojas stojo Čiobiškio st. (link Viršuliškių), nors ten stot nereikia.
Ko norėt kai 3009 gan dažnai genda. Bet va nors gerai, kad tuo reisu ilgą autobusą leidžia. Anksčiau pora savaitgalių buvo minėtas 3012 tai jis irgi buvo velobuso reisu.
Geriau jau 3008 būtų padarę velobusu, nes šitas nenugalimas.
Matomai 3008 nepadarė Velobusu dėl to, kad šis autobusas dirba 5-dienėj. O velobusas reikalingas ir savaitgalį. Ta pati pasaka ir su 3007.
Įdomiausia, kad 595 kai buvo velobusu, dirbo tik pertraukiamais grafikais darbo dienomis.
Vakar 3008 svečiavosi 42-am
Ko norėt kai 3009 gan dažnai genda. Bet va nors gerai, kad tuo reisu ilgą autobusą leidžia. Anksčiau pora savaitgalių buvo minėtas 3012 tai jis irgi buvo velobuso reisu.
Geriau jau 3008 būtų padarę velobusu, nes šitas nenugalimas.
Gerai tai gerai, bet kaip suprantama, nuo to labai nukenčia dviračių turėtojai - jų iš karto vairuotojas paprašo palikt autobusą, kai šie įkelia dviratį. Panašią situaciją mačiau, kai mergina bandė įkelt dviratį į 777 (1G) Pramogų arenos stotelėje (link Santariškių), vairuotojas pamatęs tai per veidrodėlį, išlipo iš savo kabinos ir išprašė jaunąją dviratininkę iš autobuso.
Tai tas 777 matomai nebuvo "velobusas". Manau, kad ilgas autobusas 1G visą savaitgalį važinėjo velobuso grafiku su nurodymu neišvarinėti dviratininkų. Antraip būtų paleidę trumpą ir tiek.
Maršrute, kur yra "jūsų durys priekinės", mačiau trumpą Karosą.
Klausimas - ar perdirbo vairuotojo kabinas Karosose Vilniuje, ar čia keleiviams, taip sakant, VVT pokštas - bučiuok duris?
Maršrute, kur yra "jūsų durys priekinės", mačiau trumpą Karosą.
Klausimas - ar perdirbo vairuotojo kabinas Karosose Vilniuje, ar čia keleiviams, taip sakant, VVT pokštas - bučiuok duris?
Trumpos yra tik dvi Karosa ir jos yra skirtos mokytis vairuoti kitaip sakant mokyklinės.
Tai tas 777 matomai nebuvo "velobusas". Manau, kad ilgas autobusas 1G visą savaitgalį važinėjo velobuso grafiku su nurodymu neišvarinėti dviratininkų. Antraip būtų paleidę trumpą ir tiek.
Vat būtent. Prisimenu, dar gegužės pradžios kažkurį tai šeštadienį vietoje velobuso buvo trumpas 713.
Comment