Pamiršau paminėti ir dėl Kalėdinės eglutės įžiebimo Rotušės aikštėje. Atsakant į tavo klausimą, 2G ilgi irgi yra reikalingi, nes juk žmonės iš Fabijoniškių, Pašilaičių, Viršuliškių ir kitų šio greitojo maršruto mikrorajonų suvažiuoja į Rotušės aikštę pažiūrėti Kalėdinės eglutės įžiebimo. Aišku su persėdimu į 1G.
Sveiki, šiandien mačiau kažkoki dujini MAN autobusa ilga dirbanti 5g maršrutu, priekije per visa stikla yra uždėtos lemputės žalios spalvos, gera įdėja, artėjant šventiniam laikotarpiui labai jos tinka ir gražiai atrodo.
Taip 75-am 965, o 48 158. Tai kaip suprantama - keleivių skaičiavimai. 75 dar 946, tačiau yra ir 541. 48 dar 498, o vietoj sugedusio 158 - 494. 73 lyg 962. 43 gaila nemačiau, tai neaišku ar ten AP autobusai.
Sveiki, šiandien mačiau kažkoki dujini MAN autobusa ilga dirbanti 5g maršrutu, priekije per visa stikla yra uždėtos lemputės žalios spalvos, gera įdėja, artėjant šventiniam laikotarpiui labai jos tinka ir gražiai atrodo.
Tai 883, jis 53.
Išties nustebino, kad VVT papuošė autobusą, labai tinką šiam autobusui, + jis ir taip gan prižiūrimas yra.
43-am ir 4g dirba 2-ojo troleibusų parko autobusai.
Taip pat 2tp autobusai dėl keleivių skaičiavimo dirbo pamainose 11, 21, 22, 29, 48 maršrutuose. 541 atvejį 75-am paaiškinu paprastai - pertrauktas grafikas.
Dėl 883 - tai čia ekipažo iniciatyva papuošti autobusą.
Taip 75-am 965, o 48 158. Tai kaip suprantama - keleivių skaičiavimai. 75 dar 946, tačiau yra ir 541. 48 dar 498, o vietoj sugedusio 158 - 494. 73 lyg 962. 43 gaila nemačiau, tai neaišku ar ten AP autobusai.
Petraukiamais (pikiniais) grafikais 2-ojo parko maršrutuose dirba 2-ojo parko autobusai. Keleivius skaičiuoja tik pamaininiuose, išskyrus 4G ir 43 (ką jau minėjo ssnaiperis)
75 - 961 ir 966. Kiek dienų šią savaitę vykdys tą skaičiavimą?
EDIT. Nario Tanana pageidavimu - pirmą kartą 8 - Naujosios Vilnios 757.
EDIT2. Turiu forumiečiams tokį klausimą: Nuo kada 46 iš parko į maršrutą važiuoja analogiškai kaip 3G, 24, 53, t.y. suka iš Žvalgų g. į Kalvarijų g. ir važiuoja visą laiką tiesiai iki Jeruzalės RIMI sankryžos, kur paskui pasuka į Ateities g.? Nes šiandien aš mačiau, kaip rezervas 749 taip darė.
46 visada nuliniais reisais pagal tvarkaraštį važiuoja per Ozo ir Buivydiškių g. Rezervas gali važiuoti taip, kaip vairuotojas nusprendžia bus greičiau, nes važiuojama yra be keleivių.
Comment