Parašė autobusas36
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąpalįst po autobuso apačia, nuimt detalę ir vsio? ar kitaip visas procesas eina?Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Šiandien pastebėjau 915 ant pirmųjų durų užrašą nėra išėjimo jis užklijuotas iš autobuso vidaus. Tai reiškia, kad dauguma autobusų pirmosios duris bus nenaudojamos nei įlipimui, nei išlipimui. Jeigu autobuse yra trejos duris, tai bus naudojamos tik 2-sios ir 3-sios; jeigu yra tik dvejos duris, tai bus naudojamos tik 2-osios, o pirmųjų nenaudos durų. Ir vėl bus nenaudojamos pirmosios duris.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Neoplanai nėra rezerviniai - išvis tokio supratimo kaip pastovus rezervinis autobusas nėra. Kiekvienas vairuotojas per mėnesį turi po kelis rezervus. O šiaip 277 36 maršrutu ir mane šiandien nustebino. Beje, prieš tai jis dirbo 26 ir 39 maršrutais. Bent jau aš įpratęs, kad 276 ir 277 yra pertraukiami 44-u, o 275 - 7-u.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąNeoplanai nėra rezerviniai - išvis tokio supratimo kaip pastovus rezervinis autobusas nėra. Kiekvienas vairuotojas per mėnesį turi po kelis rezervus. O šiaip 277 36 maršrutu ir mane šiandien nustebino. Beje, prieš tai jis dirbo 26 ir 39 maršrutais. Bent jau aš įpratęs, kad 276 ir 277 yra pertraukiami 44-u, o 275 - 7-u.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąNeoplanai nėra rezerviniai - išvis tokio supratimo kaip pastovus rezervinis autobusas nėra. Kiekvienas vairuotojas per mėnesį turi po kelis rezervus. O šiaip 277 36 maršrutu ir mane šiandien nustebino. Beje, prieš tai jis dirbo 26 ir 39 maršrutais. Bent jau aš įpratęs, kad 276 ir 277 yra pertraukiami 44-u, o 275 - 7-u.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąNeoplanai nėra rezerviniai - išvis tokio supratimo kaip pastovus rezervinis autobusas nėra. Kiekvienas vairuotojas per mėnesį turi po kelis rezervus. O šiaip 277 36 maršrutu ir mane šiandien nustebino. Beje, prieš tai jis dirbo 26 ir 39 maršrutais. Bent jau aš įpratęs, kad 276 ir 277 yra pertraukiami 44-u, o 275 - 7-u.jisai gali dirbti visur dabar, pas ji gal pagal grafika kelios dienos iš eilės 36 maršrutas, šiandien jį irgi 36 maršrutu mačiau, gal rezervas jam šiandien yra užtat ir pasiuntė į 36, gal rytoj kokiu 19 arba 42 dirbs, arba 31.
Viskas paprasta
Comment
-
Parašė 1132 Rodyti pranešimą277 šį mėnesį dirbs dvipamaininiu grafiku, taip kad nenustebkit jį pamate ne savo 44 ar 74 maršrutejisai gali dirbti visur dabar, pas ji gal pagal grafika kelios dienos iš eilės 36 maršrutas, šiandien jį irgi 36 maršrutu mačiau, gal rezervas jam šiandien yra užtat ir pasiuntė į 36, gal rytoj kokiu 19 arba 42 dirbs, arba 31.
Viskas paprasta
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąbet maža vilčių, kad 277 pasirodys savaitgalį 19 ar kokiam kitam maršrute.
Comment
-
Parašė 1132 Rodyti pranešimąNebutinai ir 277 gali 19 maršrute pasirodyti. Gali ir 276, bet labai retas atvejis kai Neoplan 19 maršrutu, greičiausiai tik iš rezervo.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimągeresniais laikais pasirodydavo kartais ir 19maršrute Neoplan autobusai
Comment
-
Parašė 1132 Rodyti pranešimąTais laikais 19 maršrutas turėdavo darbo dienomis vieną pertraukiamą grafiką. Užtat 19 maršrute Neoplanas ten pasirodydavo karts nuo karto, o dabar darbo dienomis visi 3 grafikai dvipamaininiai, o pertraukiama grafika panaikino. Nors nežinau dėl kokios priežasties jį panaikino.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąpikinį darbo dienomis nuėmė dėl to, kad vėlino autobusų darbo pradžią. greičiausiai ir dėl to, kad neapsimokėjo į užmiestį leist 4autobusų
Comment
-
Parašė 1132 Rodyti pranešimąManau 4-iu autobusų būtu pilnai užteke.
Comment
-
Parašė 1132 Rodyti pranešimą277 šį mėnesį dirbs dvipamaininiu grafiku, taip kad nenustebkit jį pamate ne savo 44 ar 74 maršrutejisai gali dirbti visur dabar, pas ji gal pagal grafika kelios dienos iš eilės 36 maršrutas, šiandien jį irgi 36 maršrutu mačiau, gal rezervas jam šiandien yra užtat ir pasiuntė į 36, gal rytoj kokiu 19 arba 42 dirbs, arba 31.
Viskas paprastaGerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąSalininkai nėra užmiestis, t.y. Vilniaus rajonas.
Iš pasakymo "būtų užtekę 4 autobusų", galima pagalvoti, kad dabar važiuoja 5 autobusai. Tai kad pakanka ir 3.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąnuo šiol Vilniaus miestui priklauso Salininkaicia jau seniai visiems aisku
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąSalininkai priklauso Vilniaus miestui jau labai nuo senų laikų ir tokio supratimo, kaip "neapsimoka leisti į užmiestį" nėra. Autobusai važiuoja pagal keleivių srautą, o į apsimokėjimą buvo pažiūrėta tik tada, kai buvo naikinami 9, 52 ir 77. Ir tai tada buvo krizė.
Comment
Comment