Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

519 jau kuris laikas kaip pamainose dirba.
    Daugiau mano nuotraukų >>
    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Parašė denisas Rodyti pranešimą
      Nebūtinai - gal tiesiog šiandien arba visą šią savaitę MB Sprinter Noge mikroautobusai praeina TA.
      EDIT. 1G pamainoj - 519.
      Nieko jie nepraeidinėja, juk nuo pat jų atsiradimo pradžios Vilniuj jau taip yra, kad genda, tai prie ko čia ši savaitė.

---
      Tarp kitko, jei neklystu, tai 302 pamainoj, o 786 pertraukiamas...

Comment

Vienas iš Noge, dirbantis a115 pilna trasa, sugedo Antakalnio žiede (14:57 reisas).

Comment

Vakar naiviai tikėjausi, kad 595 velobusas 43, bet ten buvo 4G. Šiandien gi velobusas dirba 75 tuo grafiku, kur paprastai būdavo trumpas autobusas. Ir betvarkė ir tvarka vienu metu.
          Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
            Ir betvarkė ir tvarka vienu metu.
            Papildysiu paryškintą tavo mintį. 1G 4013, o 53 - 3013. Kur logika...

Comment

Dėl poskyrių gi lygtai nerašoma

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                Vakar naiviai tikėjausi, kad 595 velobusas 43, bet ten buvo 4G. Šiandien gi velobusas dirba 75 tuo grafiku, kur paprastai būdavo trumpas autobusas. Ir betvarkė ir tvarka vienu metu.
                Tvarka. 75-am verkiant reikia ilgu masinu, trumpos darbo dienomis ten is vis neturetu dirbti. Matyt kazkoks VT snipas cia sedi ir atsizvelge i mano vakar dienos skunda

Comment

Parašė KAROSA Rodyti pranešimą
                  Dėl poskyrių gi lygtai nerašoma
                  Išskirtinumo atvejis, nes maišalynė tarp poskyrių 1G/2G dabar tai labai retas reiškinys.
                  Paskutinis taisė denisas; 2016.10.19, 16:34.

Comment

Išskirtinumo atvejis, nes maišalynė tarp poskyrių 1G/2G dabar tai labai retas reiškinys.
                    Ne tik G maršrutuose, ir 36-am šiandien 177 dirba

Comment

Šimtą kartų sakyta, kad važiuoja kas gali. Sakyčiau skaičiukai mažiausia bėda kas kur važiuoja. 90% atvejų, kito poskyrio autobusus vairuoja vairuotojai iš kito poskyrio (kaip pvz 704 3g vairuoja vairuotojas iš antro poskyrio).
                      Tas ypatingai pasijaučia savaitgalį su trumpais autobusais

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                        Tas ypatingai pasijaučia savaitgalį su trumpais autobusais
                        Tai aš jau tą pastebėjau vienąkart, kai su 713 (2G) dirbo vairuotojai iš 705.

Comment

Ar taip visad ar ne, kad 24 pamainoj dirba ilgas autobusas, šiandien 510 mačiau.

Comment

Kažkurį rytą važiuodamas Šeškinės kalnu mačiau 748 24-am. Tik nežinau, ar pertrauktu grafiku dirboo, ar pamainoj.

Comment

Aš irgi pastebėjau, kad 24 dažnokai (ko gero dabar jau visada) būna 1 ilgas pamaininis.

Comment

Jau ir savaitgaliais į gatves leidžia CNG MAN'us.
                                5G 881 ir 7-am dar kažkoks.

Comment

Parašė mantas95 Rodyti pranešimą
                                  jau ir savaitgaliais į gatves leidžia cng man'us.
                                  5g 881 ir 7-am dar kažkoks.
                                  7 - 883, 53 - 888

Comment

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
                                    Jau ir savaitgaliais į gatves leidžia CNG MAN'us.
                                    5G 881 ir 7-am dar kažkoks.
                                    MAN NG313 CNG autobusai savaitgaliais pradėti leisti jau nuo rugpjūčio pabaigos - tąkart aš atsimenu, mačiau 883 3G.

Comment

MAN NG313 CNG autobusai savaitgaliais pradėti leisti jau nuo rugpjūčio pabaigos - tąkart aš atsimenu, mačiau 883 3G.
                                      Ne kiekvieną jie dirba

Comment

Šiandien 54 abudu autobusai ilgi ir nežemagrindžiai. 29 maršrutu irgi 1 ilgas autobusas. O 2-ojo parko velobusas vis dar bando apsimesti ne velobusu.

Comment

Šiandien apie 16:00 Santariškėse TP vilkikas (140) tempė 3009, dirbusį 1G maršrute. Vietoje jo iš rezervo dabar dirba 740.

Comment

Working...
                                          X