Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
    Įdomiai šiandien su 36. 3006 sugedo, jį pakeitė 771 (arba 749), jis irgi sugedo iškart atvažiavęs pakeist, ir tada jį pakeitė 529.
    Kiek vakar mačiau, tai ten 771 buvo.

Comment

57 - 979

Comment

15 - 840
        Svarbiausia reikia suprasti, kad nieko nesupranti...

Comment

078 - 21 pertraukiamu, o 529 dabar jau su normaliomis patogiomis sėdynėmis (nuo nr. 912/915).
          Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Įdomu ar likusiems 528, 530-532 pakeis sėdynes į normalias patogias?
            Daugiau mano nuotraukų >>
            Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

651

Paskutinis taisė Arturasz; 2016.09.30, 14:47.

Comment

Šiandien prie Kalvarijų ir Apkasų gatvių sankryžos įvyko avarija tarp 470 dirbusio 53 maršrute ir 802 dirbusio 10-am maršrute autobusų. Abi transporto priemonės apgadintos, 470 sudaužytas galas, 802 sumaitotas priekis, šio autobuso vairuotojas galimai išvežtas į ligoninę

Comment

Pirmą darbo dieną nauja trasa 114 susilaukė didelio keleivių antplūdžio: 17:44 (išvažiavo bent porą min. anksčiau) iš Vinciūniškių pajudėjo vidutiniškai užpildytas, dar po keletą keleivių įlipo prie Kairėnų kapinių, Kairėnuose, Baniškėse. Juodvarnių stotelėje įlipo gausus keleivių būrys, o iki Mileišiškių jau buvo visi senoliai su krepšiais it silkės skardinėj (kažkas Mileišiškėse mėgino išlipti, bet be prošvaisčių...). Nežinia, kaip bus darbo dieną, kai bus daugiau transporto, bet vasarą tikrai reikės talpesnių mašinų. Neprošal būtų VVT bent vieną reisą perimti (galėtų iš 11 ar 26 paimti kokį Mercedes ar Neoplan, ten ir dideli gali važiuoti).

Comment

S. Kerbedžio gatve kalnu važiuoti nekyla problemų? Kažkada buvo diskutuota dėl tos gatvės

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                      S. Kerbedžio gatve kalnu važiuoti nekyla problemų? Kažkada buvo diskutuota dėl tos gatvės
                      Vis dėlto, problemų ten jokių nekyla ir mikriukų skaičius labai optimalus. Apmaudu yra tai, kad čia bus dar vienas zuikių vežiojimo maršrutas. Vienu reisu nuo Vinciūniškių S. Kerbedžio st. išlipo keletas žmonių, jų tarpe vienas, kuris paskui nuvairavo netoli stotelės paliktą automobilį. Daugiau nei akivaizdu, kad už važiavimą iki parduotuvės Dvarčionyse sumokėta nebuvo.

Comment

Skaitant paskutinį kolegos Mettal įkeltą fotoreportažą, kilo klausimas: jei jau labai niežti nagus VVT kišt ilgus autobusus savaitgalį, ar ne racionaliau juos būtų panaudoti 1g, 6g?

Comment

1G - 950. Pertraukiamas.

Comment

26 - 761

Comment

Šiandien 61-am maršrute pastebėtas Transrevio HHR 392(?), galimai permestas iš tarpmiestinio maršruto Kaunas-Vilnius į miesto maršrutus.

Comment

2g 4008

Comment

1G 3G 5G ir 53 šiuo metu yra po 1 trumpą autobusą.

Comment

20 maršrutu dirba kažkoks dar vienas naujas didelis autobusas (garažo nr. 9116).

Comment

2G - 781 ir 826.
                                      Paskutinis taisė denisas; 2016.10.06, 16:17.

Comment

4G dirba 454.
                                        Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                                        Marsrutai.lt tinklaraštis!
                                        SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Parašė denisas Rodyti pranešimą
                                          2G - 781 ir 826.
                                          781 vietoj 707. 826 nežinau. Dar 4014 vietoj 527.
                                          76 782 vietoj 946.
                                          1G 717.
                                          Ir 2G dar 841.
                                          Jei dar kažkas nesat pastebėję, tai atskleisiu tokį paprastą dalyką, kuris jau tapęs dėsniu - jei 2G (ar kokiam nors kitam maršrute, bet pagrinde šiam) būna daug ilgų Volvų, tai reik tikėtis, kad link vakaro ar vakare bus ir nemažai rezervų, nes dabar dauguma Volvų (ypač 1posk.) tapę problematiški po variklio defektų ar kitokių taisymų.
                                          Paskutinis taisė Mantas95; 2016.10.06, 19:18.

Comment

Working...
                                          X