Na, su 34 ilgais tai jau tikrai įprasta, tai nemanau, kad kasdien reik rašyt.
Mačiau 294 važiavo Ateities gatve (nuo Laisvės pr.), tai turbūt grįžta į Visaginą.
2G šiandien 520 sugedo.
Jau tikrai gal metas baigti su ilgais 34/55/46 bei "ne to poskyrio" autobusais greituosiuose. Tai yra kasdienybė ir šios temos tikslas nėra visos dienos paskyros surašymas.
Na niekad nesu matęs, jog žmogus nenorėtų, kad jo puslapis būtų aktyvus. Mano nuomone, visi esam laisvi ir galim rašyt tai, kas kiekvienam atrodo neįprasta. Taip, gal tai ir yra per dažna, tačiau nedrauskit to, ką kiekvienas čia parašom. Ačiū už supratingumą
Na niekad nesu matęs, jog žmogus nenorėtų, kad jo puslapis būtų aktyvus. Mano nuomone, visi esam laisvi ir galim rašyt tai, kas kiekvienam atrodo neįprasta. Taip, gal tai ir yra per dažna, tačiau nedrauskit to, ką kiekvienas čia parašom. Ačiū už supratingumą
Tai yra vadinama forumo teršimu ir taisyklių nepaisymu. O viena taisyklę dėl keleto vartotojo paskyrų kūrimo tamsta jau 2 kartus pažeidė.
39 - 850. Nežinau, kokia situacija šitam maršrute būna kiekvieną dieną, bet vakar vakare jis važiavo pilnas, beveik sausakimšas. Metas atidaryti vasaros sezoną.
1719 Amberiui Spaudos rūmų sankryžoj nukritę ūsai ir nelabai pavyksta uždėt. Buvo prisikaupę daug kitų troleibusų, bet dabar pravažiuoja jau kliūtį. 2602 irgi sėkmingai pravažiavo.
2G šiandien 781.
66 ne 302 kaip denisas minėjo, o 203.
Karys Lauke. Gaidzys911. Visa tai turi būti suprantama ir aišku.
Tai sprendžia tvarkytojai, o ne tu.
Tie profiliai buvo sukurti tuo tikslu, nes aš pamiršdavau tam tikrus duomenis. Manyčiau, jog tai yra normalu ilgą laiką nesinaudojant ir po to vėl norint prisijungti. Ir beje, prašyčiau su manim bendrauti daugiskaitos 2-uoju asmeniu! Kaip matote, su jumis bendrauju oficialiai, tai norėčiau kažkokio grįžtamojo ryšio. Dėkoju
Comment