Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
    Ar tikrai 34-am buvo 877? Gal sumaišyta su 881?
    3007 dirbo pertrauktu grafiku, 881 - pamainoj
    Aš taip pat 34 mačiau 877, ryte ir vakarop, tad klaidos čia nėra

Comment

Jie visi 3 buvo/yra 34. Užtat 789 bei 962 išvažiavo atitinkamai į 1G ir 53.
      Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
        Jie visi 3 buvo/yra 34. Užtat 789 bei 962 išvažiavo atitinkamai į 1G ir 53.
        962 buvo 87

Comment

2016-05-24 d.
          Informuoju, kad 830 dirbęs 65 1 grafiku sugedo st. Balsių mokykla 7:40 val. (turėjęs važiuoti link Ožkinių), laukia Techninės pagalbos. Iš autobusų parko jau yra išvykęs rezervinis autobusas. Galimas vėlavimas 65–to 1 grafiko. Atsiprašome už laikinus nepatogumus.
          Attached Files
          Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Pamiršau paminėti, jog vakar 41-am buvo 762, o 10-am - 971
            Daugiau mano nuotraukų >>
            Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Šiandien ilgas autobusas 37. Koks - palieku patiems išsiaiškinti
              Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Šiandien 2G 711 ir 824 (šis pakeitė sugedusį 141, dėl 711 nežinau), taip pat 34 876, na ir 87-am vėl saflas - šįkart 841
                Paskutinis taisė KAROSA; 2016.05.24, 19:33.

Comment

87-am ir 817 dirbo šiandien.

Comment

O beje, šiandien 2G pertraukiamuoju grafiku - 776.

Comment

Atsiprašau už postą po postu, tačiau:
                      55 777;
                      1G yra keletas pakeitimų: vietoje 706 dabar 516, o vietoje 741 - 3010, dar ir 776 yra.

EDIT. Pastarajame pamaina yra ir 356.
                      Paskutinis taisė denisas; 2016.05.25, 14:55.

Comment

Šiandien pradėjo važinėti dar vienas (2TP) nuomojamas MAN A23 NG313 - Nr. 447, dirba 4G maršrute.

Nuomotų Mercedes-Benz O405GN(2) gatvėse nebeliko.

Comment

Parašė aRa Rodyti pranešimą
                          Šiandien pradėjo važinėti dar vienas (2TP) nuomojamas MAN A23 NG313 - Nr. 447, dirba 4G maršrute.

Nuomotų Mercedes-Benz O405GN(2) gatvėse nebeliko.
                          Ar šiuose MAN veikia oro kondicionieriai? Tiketina, kad ne ir niekada neveiks.

Comment

Parašė 0570043 Rodyti pranešimą
                            Ar šiuose MAN veikia oro kondicionieriai? Tiketina, kad ne ir niekada neveiks.
                            Ten tokių regis išvis nėra :/
                            Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

Ant dalies paskutinių iš Meteorit Turo gautų (10 vnt. AP ir 8 vnt. 2TP) nuomojamų MAN A23 NG stogų sumontuoti (panašu, kad "šviežiai") kažkokie kondicionieriai - žiūrėkite pastarojo mėnesio nuotraukas fotogalerijoje. Ar jie veikia ar yra tik "dėl vaizdo" (pagal konkurso sąlygas), nežinau.
                              Paskutinis taisė aRa; 2016.05.25, 15:27.

Comment

Kondicionieriai sumontuoti tik "dėl vaizdo". Teko kilstelėti ranką prie kondicionieriaus - nedirba.
                                Kiek teko klausinėt vairuotojų, tai sakė, kad jie pastatyti dėl vaizdo.

Comment

Parašė Naujaneriai Rodyti pranešimą
                                  2016-05-24 d.
                                  Informuoju, kad 830 dirbęs 65 1 grafiku sugedo st. Balsių mokykla 7:40 val. (turėjęs važiuoti link Ožkinių), laukia Techninės pagalbos. Iš autobusų parko jau yra išvykęs rezervinis autobusas. Galimas vėlavimas 65–to 1 grafiko. Atsiprašome už laikinus nepatogumus.
                                  Šiandien apie 14:30 830 (vėl 65) vėl vilko techninė pagalba (mačiau Kalvarijų gatvėje, tarp Baltupių ir Naujakiemio stotelių).

Comment

27 - 203

Comment

Parašė denisas Rodyti pranešimą
                                      Atsiprašau už postą po postu, tačiau:
                                      55 777;
                                      1G yra keletas pakeitimų: vietoje 706 dabar 516, o vietoje 741 - 3010, dar ir 776 yra.

EDIT. Pastarajame pamaina yra ir 356.
                                      55 dar ir dažnas jau 879. Nesu pilnai įsitikinęs dėl maršruto, bet lyg 36 šiandien mačiau 707.

Comment

Parašė Anjani Rodyti pranešimą
                                        Šiandien apie 14:30 830 (vėl 65) vėl vilko techninė pagalba (mačiau Kalvarijų gatvėje, tarp Baltupių ir Naujakiemio stotelių).
                                        Ir žinau dėl kokios priežasties jį į parką tempė. Jei 830 išjungi variklį autobusas neužsiveda ir taip jau tęsiasi pusę metų (nauji vairuotojai išjungia variklį ir tada negali užvesti, o senbuviai variklio neišjungia, nes žino, kad išjungus variklį autobusas nebeužsives).
                                        Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Parašė Naujaneriai Rodyti pranešimą
                                          Ir žinau dėl kokios priežasties jį į parką tempė. Jei 830 išjungi variklį autobusas neužsiveda ir taip jau tęsiasi pusę metų (nauji vairuotojai išjungia variklį ir tada negali užvesti, o senbuviai variklio neišjungia, nes žino, kad išjungus variklį autobusas nebeužsives).
                                          Gal žinote ir kokiu stebuklingu būdu jis užvedamas parke ir kodėl tik ten galima tai padaryti?

Comment

Working...
                                          X