Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
    Vienetiniai ypatingieji atvejai, kai ilgi pasirodo 50-am. Paskutinį kartą ilgas buvo ar ne pernai, jei ne užpernai?
    Buvo paskutinį kartą berods pernai, tiksliai nepamenu.

Comment

Atleiskit, kad suklaidinau. Ne kasdienybė, bet nebe pirmas atvejis pastaruoju metu.

50 bent vienas ilgas dirbo ir praėjusį penktadienį, tiksliau sakant, 998.

Comment

Svarbu, kad ne BLOGA karosa dirba

Comment

55 147 ;
          75 žemagrindžio reisu - 454.

15:18 Papildau :
          774 (1G) sugedęs stovi Jeruzalės st.
          Paskutinis taisė Mantas95; 2016.05.13, 15:19.

Comment

Parašė KAROSA Rodyti pranešimą
            Svarbu, kad ne BLOGA karosa dirba
            Kaip tai susiję su tema? Ir ar gavot autoriaus leidimą panaudoti jo nuotrauką kaip profilio paveikslėlį?
            Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

35 302.

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                Kaip tai susiję su tema? Ir ar gavot autoriaus leidimą panaudoti jo nuotrauką kaip profilio paveikslėlį?
                Leiskite priminti, jog jei dirba bet koks autobusas, svarbu, jog jis būtų geras, o ne prastas. Dėl to ta žinutė ir buvo parašyta. O jeigu jums taip netinka mano nuotrauka, aš ją galiu pakeisti į visiškai naują, ir, kaip suprantu, čia prioritetas yra, kad būtų sava nuotrauka, tai būtent tokia ji ir bus

Comment

Parašė Mantas95 Rodyti pranešimą
                  15:18 Papildau :
                  774 (1G) sugedęs stovi Jeruzalės st.
                  Kaip tik aš ir važiavau su juo (reisas 14:03 nuo Trakų st.) ir tada man atvažiavus į Jeruzalę, jis sugedo. Viskas prasidėjo nuo to, kad 774 iš pat pradžių atvažiavus į st. Jeruzalė, vairuotojas atidarė duris ir išleido norinčius išlipti žmones, paskui uždarė duris, norėjo pajudėti iš vietos, bet deja, nepajudėjo, tada vėl atidarė visas duris ir užgęso variklis. Paskui vėl jį įjungė, uždarė duris, tačiau vis tiek negalėjo pajudėti iš stotelės... Tada atsidarė vairuotojo kabinos durelės, pro jas išlipo vairuotojas, nešinas mantiruote, tada jis išlipo iš autobuso pro vidurines duris ir nuėjo į patį galą, atidarė klapą ir žiūrėjo, kas negerai yra su varikliu. Tada visi žmonės (tarp jų ir aš), perlipo į 975 55.
                  Paskutinis taisė denisas; 2016.05.13, 19:15.

Comment

Parašė KAROSA Rodyti pranešimą
                    Leiskite priminti, jog jei dirba bet koks autobusas, svarbu, jog jis būtų geras, o ne prastas. Dėl to ta žinutė ir buvo parašyta. O jeigu jums taip netinka mano nuotrauka, aš ją galiu pakeisti į visiškai naują, ir, kaip suprantu, čia prioritetas yra, kad būtų sava nuotrauka, tai būtent tokia ji ir bus
                    Man priminimo nereikia.
                    O svetimų nuotraukų naudoti be jų autorių sutikimo negalima. Tai ne prioritetas, o taisyklė.

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                      Man priminimo nereikia.
                      O svetimų nuotraukų naudoti be jų autorių sutikimo negalima. Tai ne prioritetas, o taisyklė.
                      Čia yra tik laikina nuotrauka, kuri artimiausiu metu bus pakeista, pabrėžiu, NEPAŽEIDŽIANT taisyklių. Galbūt tada jau ir nustosite reikšti man priekaištus. Būsiu dėkingas

Comment

Gal ir nėra verta rašyti, kad kito poskyrio autobusas, bet padarysiu išskirtinumą, nes šiandien yra didelė betvarkė su poskyriais:
                        1G - 710;
                        66 - 968;
                        16 - 941;
                        19 - 948;
                        55 - 978.
                        Aišku, tradiciškai šeštadieniais yra ir 2G prailgintų autobusų, bet tik pora, ne taip, kaip buvo praeitą šeštadienį - tai 704 ir 746.

Comment

Parašė denisas Rodyti pranešimą
                          Gal ir nėra verta rašyti, kad kito poskyrio autobusas, bet padarysiu išskirtinumą, nes šiandien yra didelė betvarkė su poskyriais:
                          1G - 710;
                          66 - 968;
                          16 - 941;
                          19 - 948;
                          55 - 978.
                          Aišku, tradiciškai šeštadieniais yra ir 2G prailgintų autobusų, bet tik pora, ne taip, kaip buvo praeitą šeštadienį - tai 704 ir 746.
                          Taip, išties yra betvarkė, tiesiog papildysiu jog 1G dar 842, 3G 778, 26 197 (irgi neįprasta), na ir 87 retenybė - saflas (890). 2G dar vienas ilgas - 777.

Comment

3g pakankamai dažnai pasirodo savaitgalį 1 poskyrio autobusai, nes savaitgaliais nėra grafikų 1 poskyrio maršrutuose, kur galėtų dirbti ilgi.
                            Daugiau mano nuotraukų >>
                            Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Kito poskyrio autobusas dar negarantuoja, kad vairuotojas irgi bus iš kito poskyrio. Savaitgalį, kai nedirba "pertraukiami", "penkiadieniai" ar kažkas iš ekipažo serga/atostogauja, yra įprasta duoti viską iš eilės.

Comment

Pasirodo, 2G prailginti autobusai yra ne tik šeštadieniais. Mačiau 992 su 511. Tai gal trumpų autobusų stoka AP, kad savaitgaliais pasirodo tam maršrute 18m autobusai?

Comment

Parašė denisas Rodyti pranešimą
                                  Pasirodo, 2G prailginti autobusai yra ne tik šeštadieniais. Mačiau 992 su 511. Tai gal trumpų autobusų stoka AP, kad savaitgaliais pasirodo tam maršrute 18m autobusai?
                                  Ir šitie nevieninteliai. Mačiau 704 (ar 703) ir dar vieną ilgąją Volvo 2G šiandien.

Comment

11:34 iš Stoties į 3 maršrutą išvažiavo 935 Man'as, vietoje 812
                                    Daugiau mano nuotraukų >>
                                    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

58 - 203.

Kitą trumpą Karosą pastebėjau apie 17:56 prie Eišiškių pl. stotelės, numerio nemačiau, bet pagal tvarkaraštį gali būti, jog 42.

Comment

Parašė Anjani Rodyti pranešimą
                                        58 - 203.

Kitą trumpą Karosą pastebėjau apie 17:56 prie Eišiškių pl. stotelės, numerio nemačiau, bet pagal tvarkaraštį gali būti, jog 42.
                                        Galiu patvirtinti, kad 302 dirbo 42 maršrute.

Comment

203 a38

Comment

Working...
                                          X