Parašė Anjani
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
176 iš rezervo ;
2G 798 . Beje, ryte Jeruzalės st. 880 (pamaina) turėjęs važiuot 7:46 reisu, važiavo į AP, tad gavosi tokia skylė, ir tik 7:52 atvarė 4011 pilnas nuo Jeruzalės iškart. O popiet 880 jau mačiau grįžusį į maršrutą.
480 naują reklamą gavo (šiandien 24).Paskutinis taisė Mantas95; 2016.05.11, 16:09.
Comment
-
Parašė denisas Rodyti pranešimąPapildysiu Mettal dėl 2 ilgų 55 - tai 529 ir 176. 66 302.
Comment
-
Beje sveiki visi, esu naujokas šioje sferoje, man patinka seni grabai (karosos, mersai), esu jų fanatikas. Galbūt kai kam atrodys keistai, tačiau taip yra. Aišku, nepeikiu naujų transporto priemonių, kurios tikrai beveik visos yra techniškai tvarkingos ir galinčios važiuoti. Taigi, tikiuosi padėti su tam tikrais busikais bei tobulėti žiūrint, kaip jūs tą informaciją perteikiate. Gero bendradarbiavimo. KAROSA
Comment
-
Parašė KAROSA Rodyti pranešimąDenisas nusipezejai, 66 203
Comment
-
Parašė KAROSA Rodyti pranešimąBeje ir be to yra įdomybių: 1G 998
Comment
-
Parašė denisas Rodyti pranešimąKai yra kito poskyrio autobusas, tai neverta to rašyti į šią temą. Svarbu, kad prailgintas autobusas, o ne trumpas.
Comment
-
Parašė Anjani Rodyti pranešimą50 - 747. Regis, ilgi autobusai šiame maršrute jau beveik kasdienybė.
Comment
-
Parašė Anjani Rodyti pranešimąRegis, ilgi autobusai šiame maršrute jau beveik kasdienybė.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąArgi?
Comment
Comment