S. Kerbedžio gatve kalnu važiuoti nekyla problemų? Kažkada buvo diskutuota dėl tos gatvės
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas
Collapse
X
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąS. Kerbedžio gatve kalnu važiuoti nekyla problemų? Kažkada buvo diskutuota dėl tos gatvės
Comment
-
Parašė denisas Rodyti pranešimą2G - 781 ir 826.
76 782 vietoj 946.
1G 717.
Ir 2G dar 841.
Jei dar kažkas nesat pastebėję, tai atskleisiu tokį paprastą dalyką, kuris jau tapęs dėsniu - jei 2G (ar kokiam nors kitam maršrute, bet pagrinde šiam) būna daug ilgų Volvų, tai reik tikėtis, kad link vakaro ar vakare bus ir nemažai rezervų, nes dabar dauguma Volvų (ypač 1posk.) tapę problematiški po variklio defektų ar kitokių taisymų.Paskutinis taisė Mantas95; 2016.10.06, 19:18.
Comment
-
Parašė Mantas95 Rodyti pranešimąJei dar kažkas nesat pastebėję, tai atskleisiu tokį paprastą dalyką, kuris jau tapęs dėsniu - jei 2G (ar kokiam nors kitam maršrute, bet pagrinde šiam) būna daug ilgų Volvų, tai reik tikėtis, kad link vakaro ar vakare bus ir nemažai rezervų, nes dabar dauguma Volvų (ypač 1posk.) tapę problematiški po variklio defektų ar kitokių taisymų.
Comment
-
Parašė denisas Rodyti pranešimąŠitą jau dalyką esu pastebėjęs. Beje, 841 2G gal vietoje 770?
Comment
-
Parašė 000Pirmiausia ne toje temoje postas, o antra prasytume issamiau (tam skirtoje temoje).Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Valius Kedainietis Rodyti pranešimąBūtent. Jau prasidėjo ir autobusų trūkumas antram parke?Paskutinis taisė rvr; 2016.10.07, 07:31.
Comment
Comment