Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus VT eismo stebėjimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Šiandien ganėtinai daug trumpų autobusų dirba vietoje ilgų: Volvo 7700 765, 751 - 3G, kažkoks dar Volvo - 1G, 824 Saffle 5000 - 53.
    Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Nuo sausio 1 d. 5 maršrute dirba bent po vieną ilgą autobusą. Sausio pradžioje mačiau 470, vakar dirbo 4001, o šiandien kažkuris iš MAN'ų.

Comment

Parašė Svajonius Rodyti pranešimą
        Nuo sausio 1 d. 5 maršrute dirba bent po vieną ilgą autobusą. Sausio pradžioje mačiau 470, vakar dirbo 4001, o šiandien kažkuris iš MAN'ų.
        Konkrečiai vienas ilgas ir tuo pačiu grafiku. Čia gali būti trumpalaikis reiškinys, arba, pastovus, nes galimai srautas netelpa į trumpą autobusą
        Daugiau mano nuotraukų >>
        Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Dar pamiršau paminėti - užvakar ir vakar dirbo mokomoji trumpa Karosa nr. 302. 78 ir 20 maršrutais atitinkamai.

Comment

Kiek pamenu, šiame forume buvo minėta, kad 1674 greičiausiai tapo "donoru". Tačiau po ilgos pertraukos šią savaitę (šiandien ir trečiadienį) mačiau jį 4 maršrute.
            Kiti įdomesni šiandienos pastebėjimai: 2686 dirba 1 maršrute, 2689 ir 2717 - 19. Dabar jau gana dažnai 19 maršrute galima pamatyti tą pačią dieną 2 Solarius, kurie paprastai dirba 16 maršrute.
            82 maršrute dirba mokomoji Karosa Nr. 302. Šiaip pastebėjau, kad šiame maršrute labai retai dirba ne "pilkieji" autobusai, o senų dujinių autobusų (8xx) šiame maršrute turbūt išvis nesu matęs, nors 19-ame, kuriame dažniausiai dirba ilgi autobusai, tokius mačiau nemažai kartų.

Comment

Paskutinį savaitgalį dirbo 19-ame dujinis Saffle, greičiausiai ir antras bus buvęs šiame maršrute.
              Kiek man išneša atmintis, šiemet pirmas kartas, kai 82-am dirba ne "pilkasis" autobusas

Comment

Kai kuriuose troleibusuose galima pamatyti atnaujintas maršrutų išklotines.

Comment

Šiandien 1G 826.
                  24 170.

Comment

Kažkuris iš trijų Neoplanų (990-992) gavo ratų gaubtus (pavyzdys - kadaise buvo ant 598)

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                      Kažkuris iš trijų Neoplanų (990-992) gavo ratų gaubtus (pavyzdys - kadaise buvo ant 598)
                      Čia 991. Ir jie negavo, o pirko patys šito autobuso vairuotojai už savo pinigus. Šitie gaubtai buvo uždėti ant 874 su kuriuo dirbo, poto ant 598 su kuriuo irgi dirbo o dabar ant 991.

Comment

Šiandien (01.25) tobulas derinys dirba 78-am maršrute - 078 ir 079.

Comment

974 a31 sulužo Strelčiukuose važiuojant į Naująją Vilnią.
                          P.S. Kitas po 47 min; keleiviai išlaipinti ir tamsoje pėdina į Naująją Vilnią.
                          Paskutinis taisė grustnyj; 2015.01.28, 20:14.

Comment

Parašė grustnyj Rodyti pranešimą
                            974 a31 sulužo Strelčiukuose važiuojant į Naująją Vilnią.
                            P.S. Kitas po 47 min; keleiviai išlaipinti ir tamsoje pėdina į Naująją Vilnią.
                            Va Jums nauji ispaniški Castrosua autobusai.
                            Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Parašė Peizazas
                              Labai geri autobusai.
                              Kurie bevažiuodami užgęsta ir durys neatsidaro.
                              Gerbkite kitų forumo narių nuomones.

Comment

Parašė Naujaneriai Rodyti pranešimą
                                Kurie bevažiuodami užgęsta ir durys neatsidaro.

o gedimas labai jau paprastas yra tiesiog kazkur uzsitrumpina ir ismeta saugiklius.

Comment

Parašė Peizazas
                                  Juokauji gal? Bevažiuodamas užgesta DDDDD O durys bevažiuojant neatsidaro?
                                  Bevažiuodami jie gal ir neužgesdavo, bet pirmosiom darbo dienom su jais visko būdavo - ir po pusę pamainos išdirbdavo...

Comment

Nuo šiandienos 63 kasdien dirba mažos talpos autobusai. Šiandien ten 192 Noge.

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                                      Nuo šiandienos 63 kasdien dirba mažos talpos autobusai. Šiandien ten 192 Noge.
                                      Visgi sakyčiau poilsio dienomis reiktų leisti mažą Neoplaną arba MB Cito, kadangi daugiau žmonių važiuoja į kapines. Bent jau darbo dienomis sutinku, kad ten dirbtų Noge.
                                      My Flickr
                                      My Trainpix

Comment

Kad nelabai ten kas ir važiuoja juo.

Comment

Tuo maršrutu važiuotų žymiai daugiau keleivių tik tada, jei a63 būtų sujungtas su 101.

Comment

Working...
                                          X